Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom a TS51-et Telefonica Blue az szép nagyon!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ja ráadásul autó makettbõl alig van valami választék és kérdeztem valamit a csávótól és mindig az volt a válasza,hogy fogalmam sincs😊 Na lassan lépek autot szerelni mert reggel szétesett a szervó kormányom😊
Hi,
Én is rendeltem egy éve egy Cobrát 1600-ér, mire postaköltséggel együtt 2600 volt! Drágák nagyon! A makettek is drágábbak állt.
Én is rendeltem egy éve egy Cobrát 1600-ér, mire postaköltséggel együtt 2600 volt! Drágák nagyon! A makettek is drágábbak állt.
lehet kipróbálok egyet...majd mindjárt megnézem mik vannak a tamiya oldalán a színskálába ha van egyátalán olyan az oldalon!😄
"A postájuk meg drága és gecci sokat kell várni, ha egyáltalán foglalkoznak a rendeléseddel!" Jó múltkorába rendeltem tõlük majd kiküldték és azt hittem dobok egy hátast mikor a csávó mondja,hogy mennyi a díj 1400Ft!!!! Amit rendeltem az meg vót kb 2500 Ft.. Na onnantól kezdve nem rendelek semmit utánvéttel.
de csak 100ml...épphogy kibírja az autót...emlékszem Tigris tankhoz vettem egy 100ml-s flaskát és ahoz hogy normálisan nézzen ki a festés,elkellett fújnom az egészet...pedig csak 2x fújtam le...
fújni fogom!!!viszont nem veszek tamiyát 1500ér!😄D inkább veszek egy 400ml-est mûanyagra való festéket a Praktikerben!😄D
Lehet fekete v. metál narancs! De fújjad!!
Akad egy két érdekes dolog! Azt én a Mega modellben láttam de nem hittem el!!
de lehet nagyobb is...nem néztem meg csak távolról mert mással voltam elfoglalva!😄
na most meeek' dokihoz...majd jööök'...
na most meeek' dokihoz...majd jööök'...
ja meg volt náluk egy Trumpeter 1/35-ös Leopold Rail Gun...ÚÚÚ mekkora a doboz amiben van!Kb akkora magasságra mint egy 17'-es monitor fele!😄D
hát ja,de viszont a makett galériát ami ott van náluk azt érdemes végig járni,mert ott van az összes dioráma,makett ami benne van a Pro Modellekben...😄D ingyen múzeum,és kiállítás!😄DD
teljes gõzerõvel belevetem magam,DE nem kapkodunk...egyenlõre csak a dobozt,meg a rajzot nézegetem!😄DD meg még festék,ecset(mert rommá b*szodtak a régiek),stb...színe milyen legyen ötleteket kérek...én fekete mellett voksolok...😄
Ja, most elég fos a Fabulis, de eddig sem voltunk elkényeztetve az autókkal! A postájuk meg drága és gecci sokat kell várni, ha egyáltalán foglalkoznak a rendeléseddel! Rendeltem tõlük másfél éve 18'-os gumikat, meg matricát, azóta sem kaptam meg! le is mondtam a rendelést! Ennyit a Fabulisról

Igen én vagyok, egyenlõre csak a Civicet viszem mert a Xsara nem lesz kész addigra szerintem de majd kiderül! Nekem is kéne találkoznom a héten Gergõvel de még nem jött meg a zsém!
Akkor belvtheted magad a Supra építésébe!!
Akkor belvtheted magad a Supra építésébe!!
Tõlem 5-10 perc kocsival a Fabulis...Gyalog(tömegközlekedéssel egybevéve) egy 15-20 perc...Eléggé levannak épülve különben..Csak egy raktárnyi makettjük van ami nem túl sok...
Te vagy az Ádám ugye?😄D
tegnap találkoztarm Gergõvel és megvolt az üzlet...Mesélte hogy majd az Október végi kiállításon ki viszi a Supráját...Téged is invitált valami olyasmit értelmezett a szürkeállományom...Ha kész lesz kiviszed te is a cuccost?És mit fogsz vinni az Ikszarát(Xsara)?😄
tegnap találkoztarm Gergõvel és megvolt az üzlet...Mesélte hogy majd az Október végi kiállításon ki viszi a Supráját...Téged is invitált valami olyasmit értelmezett a szürkeállományom...Ha kész lesz kiviszed te is a cuccost?És mit fogsz vinni az Ikszarát(Xsara)?😄
EL kell menni a Fabulishoz, lehet hogy segítenek, mert olyan kedvesek!!!😞((
Wow, én a suliban a HÖK irodába már tervezem a pipshowt!!
Az jó lenne és akkor nekünk 50% kedvezmény járna😄DDDDDPPPP
Akkor majd próbálkozom! A metál poros lesz mit csinálsz vele?
mennyél' el modell boltba dolgozni...Fabulishoz!😄D vagy a SASba...vagy nyiss magadnak egyet...egy kiskereskedést!😄

Nem,csak melóhelyet váltok 😊
Ja,nem volt kedved bemenni mi? 😛
Gondolom tegnap se voltál,...jókis hosszú hétvége 😄
Ja,nem volt kedved bemenni mi? 😛
Gondolom tegnap se voltál,...jókis hosszú hétvége 😄

miért zarándok útra kelsz?😊
ismét "beteg" vagyok...
megyek nem soká dokihoz...aztán holnap resuli...
ismét "beteg" vagyok...
megyek nem soká dokihoz...aztán holnap resuli...
Nem 😄
Bár már sokáig nem "élvezhetitek" szerény személyemet :C
Amúgy mivan,mértnem vagy oskolában? 😊
Bár már sokáig nem "élvezhetitek" szerény személyemet :C
Amúgy mivan,mértnem vagy oskolában? 😊
Én a szobában fújom simán (van por bõven). Megtisztítom a kasznit alkoholos zsepivel - vigyázni kell hogy ne maradjon sehol szösz.
Aztán lefújom 2-3 rétegben 1-1 nap száradási idõvel. Majd ha nem metál akkor polírozom 2500-as vizes polírpapírral (ekkor az összes szösz kijön ami beleragadt bármikor). Ha metál akkor nem polírozom!! lakkozás 2 rétegben (szükség szerint 3-4 ben) majd újra vizes 2500-as polírpapírt, tamiya polírpaszta, majd wax.
Aztán lefújom 2-3 rétegben 1-1 nap száradási idõvel. Majd ha nem metál akkor polírozom 2500-as vizes polírpapírral (ekkor az összes szösz kijön ami beleragadt bármikor). Ha metál akkor nem polírozom!! lakkozás 2 rétegben (szükség szerint 3-4 ben) majd újra vizes 2500-as polírpapírt, tamiya polírpaszta, majd wax.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo