Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
El vagy? 😊 Amúgy néked is!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ocsmány Supra! Egy ilyen szép autót mér kell így elbaszni!!!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
annak van beírva carstylingon!😄D
és ez?😄DD
és ez?😄DD
naa jóóó megmutatom mi is ez...
persze...Budakalászi Corába a játék osztálynál régen voltak...Vagy az Osamiba(Auchan vagy mi) is vannak...
sokkal jobb volt mint ez a nyugati szar ami van. 216.000 km van benne de már jönnek elõ a gondok. Most felhívtam egy bontot,hogy mennyi a szerómû,csávokám mondja 90.000 újonnan meg 160k
az tuti...de mondjuk a SAS-ba jó cuccok vannak és elég sok a Tamiya...meg az ilyen Cora,Tesco helyeken is lehet matuzsálem sehol nem található darabokat találni!😄D
nem tudom szeintem vagy összeszedik magukat vagy web lap szerkesztéssel foglalkozzanak mert az oldaluk az jól néz ki!😄D Mi lenne velünk Gergõ nélkül?!😄DDD
Szerencsére nincs!!😊) Nekem szervó izomhelyem van!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
😄DD
nekem egyszer azt mondta hogy inkább rendelnek abból amire nagyobb a kereslett...tehát kérdeztem supra???na na?van nincs,lesz?mondta inkább renrelnek olyat amire nagyobb a kereslet...mondom ok,viszlát...és az akinek meg az kell amibõl nem rendelnek?😄
nekem egyszer azt mondta hogy inkább rendelnek abból amire nagyobb a kereslett...tehát kérdeztem supra???na na?van nincs,lesz?mondta inkább renrelnek olyat amire nagyobb a kereslet...mondom ok,viszlát...és az akinek meg az kell amibõl nem rendelnek?😄