Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lõni azért nem sorozatban fogok (sajnos)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De mi van a lyukaddal? nem derült ki mire akarod fútni😉
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Lesz majd:<#violent>#violent><#law>#law><#love11>#love11><#love12>#love12>
<#gonosz2>#gonosz2><#gun>#gun><#mf3>#mf3><#mf2>#mf2>
"irdatlan lyukat kell csinálni rá hogy belehessen tenni"
<#idiota>#idiota> "Tarzan erõs,fúr másikat" <#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota> "Tarzan erõs,fúr másikat" <#idiota>#idiota>
Mire kell lyukat csinálni? Befér simán a Supra alá!
igen csak az elsõ és hátsó fékek különbözõ méretüek átmérõre,és irdatlan lyukat kell csinálni rá hogy belehessen tenni...
Akkor rakd át az egész féket, olyan szépet úgysem tudsz csinálni...
ja csak nincsen!😄DD
max a pözsõ 206 rally verzsönrõl leszedem a féknyergeket...az úgy is szétvan bontva,stb...
max a pözsõ 206 rally verzsönrõl leszedem a féknyergeket...az úgy is szétvan bontva,stb...
Nekem még mindig nics pedig én 21 vagyok😊)))
Abbol a legegyszerûbb de a féknyergek megcsinálása nem lesz egyszerû feladat! Én inkább maás kittbõl raknék!
én meg a fékeke,meg a kerék feltételén gondolkozom...elhatároztam hogy csinálok fékeket,nem rendelek,és nem is más kittbõl alkalmazok...csak jó lenne tudni mibõl csináljak fékeket!😄DD sztirolra gondoltam eddig...
Nekem is kell mennem fogorvoshoz hamarosan!<#rinya>#rinya>
Én meg voltam gyõzõdve róla hogy a Suprád fog nyerni, mondjuk a Nissanban azt a sok karbont beragasztani nam lehetett egyszerû feladat, és jól is mutatott!
Én is megyek Móvárra most már biztos, addigra kész lesz a Mustang!
Most éppen azzal szarakodok hogy vakarom le róla a fehéret mert új fényezése lesz: Light gun metal, középen 2 Mica red csik fog futi az elejétõl a végéig!
Én is megyek Móvárra most már biztos, addigra kész lesz a Mustang!
Most éppen azzal szarakodok hogy vakarom le róla a fehéret mert új fényezése lesz: Light gun metal, középen 2 Mica red csik fog futi az elejétõl a végéig!
Semmi bajom nincs,csak mivel bölcsesség fogról van(volt) szó,azt amúgy sem könnyü kiszedni,de nekem a gyökerek ketté álltak,és naná hogy beletört húzás közben 😞
Aztán a gyökerek kivételéhez szét kellett basz.i a képemet :C
Meg persze össze is varrták,...holnap mehetek vissza <#zavart1>#zavart1>
Aztán a gyökerek kivételéhez szét kellett basz.i a képemet :C
Meg persze össze is varrták,...holnap mehetek vissza <#zavart1>#zavart1>
jujjjj...nekem eddig csak fúrták a fogamat,meg a fogkövet lekaparták!😄DD...állkapcocs csont fúrás...kellemes lehetett...mibajod volt neked hogy ilyen mûtéten estél át?😄d
Az már nem :CCCCCCCCCCCCC
Kihúzták,vésték(!!),meg felvágták az inyemet(vagy hogy kell írni<#idiota>#idiota>) ,állkapocs csontot fúrtak....vááááááááááááááááááááááááááááááááá: 😞((
Még mindig fáj és még dagadt is :C
3 napja semmi SEX,semmi normális kaja 😞
Kihúzták,vésték(!!),meg felvágták az inyemet(vagy hogy kell írni<#idiota>#idiota>) ,állkapocs csontot fúrtak....vááááááááááááááááááááááááááááááááá: 😞((
Még mindig fáj és még dagadt is :C
3 napja semmi SEX,semmi normális kaja 😞
#14179 😄DDD
hy...
te tudod mi a különbség a nissan skyline gt-r v spec (r-34) és a nissan skyline gt-r v spec II (r-34) között?
te tudod mi a különbség a nissan skyline gt-r v spec (r-34) és a nissan skyline gt-r v spec II (r-34) között?
Na ja. Utólag úgy értesültem hogy valami hozzá nem értõ bagázs volt a zsûri. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a Berci Nissanja nem érdemli meg az elsõ díjat, de szerintem kbx Mitsuja már elsõ ránézésre jobb mint a Civic.
Az én esetemben esetleg a kidolgozott motor miatt lehetett volna jobb a Supra. Na de mindegy.
Mosonmagyaróváron külön meghívott kiállító leszek. Viszem az összes cuccom
Addigra még össze akarok dobni legalább 3 autót. A Bentley-t már a decemberi kiállításra vinni akarom. Aztán még egy Skyline meg még valami.
Az én esetemben esetleg a kidolgozott motor miatt lehetett volna jobb a Supra. Na de mindegy.
Mosonmagyaróváron külön meghívott kiállító leszek. Viszem az összes cuccom

Addigra még össze akarok dobni legalább 3 autót. A Bentley-t már a decemberi kiállításra vinni akarom. Aztán még egy Skyline meg még valami.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo