Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sorry! nem is figyeltem...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mondjuk ez az igazi makettezés szvsz...
Ezért szeretek én is inkább diorámákat csinálni...az valahogy jobb érzés,hogy olyan lesz mint amit én akarok 😊
Ezért szeretek én is inkább diorámákat csinálni...az valahogy jobb érzés,hogy olyan lesz mint amit én akarok 😊
NA errõl beszéltem tegnap!
100% 'szkreccsbíld'!! Sajnos egy fotón sem látszik a deszanttér. 😞 Pedig az is nagyon ütõs, ugyanúfy, ahogy az egész gép.
100% 'szkreccsbíld'!! Sajnos egy fotón sem látszik a deszanttér. 😞 Pedig az is nagyon ütõs, ugyanúfy, ahogy az egész gép.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Egyszer a haveromék környékén(11.ker) ,az egyik utcában akkora ÁROK lett,hogy haver öccse beleÁLLT,és derékig eltünt!!
(kb. 175 magas a srác)
Le is fényképeztük,....még az a szerencse,hogy közvetlen a járda mellett volt,így abba nehéz belehajtani,...viszont esni könnyü 😄
Mondjuk meg kell adni még aznap ki is javitották (nyilván vmi csoda vagy nem tudom,talán a közelbe lakik vmi góré 😊
(kb. 175 magas a srác)
Le is fényképeztük,....még az a szerencse,hogy közvetlen a járda mellett volt,így abba nehéz belehajtani,...viszont esni könnyü 😄
Mondjuk meg kell adni még aznap ki is javitották (nyilván vmi csoda vagy nem tudom,talán a közelbe lakik vmi góré 😊
ez magyaro....csoda hogy Baumgartner nem szállt el a Város ligetben amikor bemutatta a Minardis F-1 kocsit itthon...pedig aztán az igencsak súrolja az aszfaltot!😄
Pedig krülgettem a tankcsapdákat bõszen,de néha maximum egyikbõl a másikba tudok manõverezni :/
Ja,....a qrva anyjukat...idén már 2x cseréltem gömbcsuklót....de érik a harmadik is 😛
(má' megint nyikorog)
(má' megint nyikorog)
Hát nemtom' ...a Golfocskám tényleg csak szolidan van ültetve(amennyire a sportfutómû miatt kell),de nemegyszer fennakadok vele :/
Már 3x szakadt le (vagy csúszott szét) a kipufogóm emiatt 😞
Már 3x szakadt le (vagy csúszott szét) a kipufogóm emiatt 😞
ja ami rommá van tuningolva...de az alap az mind átlag magasságú...na jó kicsit alacsonyabb de nem vészesen...
Amúgy én nem nagyon csípem ezeket a "mûanyag" verdákat...
Supra,Skyline,stb...szépek de semmire sem jók....
1 centire a földtõl meg ilyenek...még Svájcban sem jutnál vele messzire (legalábbis egyben nem 😛) ,nem hogy itthon...
Supra,Skyline,stb...szépek de semmire sem jók....
1 centire a földtõl meg ilyenek...még Svájcban sem jutnál vele messzire (legalábbis egyben nem 😛) ,nem hogy itthon...
képek fenn vannak a most hétvégi versenyrõl itt...Október 29-31 Budapest, III. Bolyai Makett Építõ Kupa
arra
Én mikor kék ledeket rakattam még a 3310-es Nokiámba,vettem hozzá ezüst szinû elõlapot,...hát szépen átvilágította,még nappal is látszott.
Fogtam lekentem Model Master feketével a belsejét 😛
Én mikor kék ledeket rakattam még a 3310-es Nokiámba,vettem hozzá ezüst szinû elõlapot,...hát szépen átvilágította,még nappal is látszott.
Fogtam lekentem Model Master feketével a belsejét 😛
nem ártott volna a fehér belsejét feketével lefesteni és akkor nem világítaná át a led a kasztnit...
nézegettem az automotiveforums.com-ot supra ügyben és találtam egy két igen csak jó cuccot!!!
ez szép csak kár hogy a ledek átvilágítják a kasztnit!😄
ez no comment...szépen átalakította a srác!!!
egy másik fászt end fjúriusz csak ez levan kárpitozva,meg gyanús,hogy a csomagtartónál a hangfal az szól is...
szép a civic!
ez szép csak kár hogy a ledek átvilágítják a kasztnit!😄
ez no comment...szépen átalakította a srác!!!
egy másik fászt end fjúriusz csak ez levan kárpitozva,meg gyanús,hogy a csomagtartónál a hangfal az szól is...
szép a civic!
Nem kell elektro zseninek lenni de forrasztani nem árt ha tudsz😊
Nem bonyolult!
Nem bonyolult!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
nem vagyok elektro zseni,sõt forrasztani se tudok!😄DD faterom meg 3 hónapja ígéri hogy megcsinálja nekem,mindíg azt mondja majd nem soká'...
Fölös pénz kidobás! Ledekbõl megcsinálod ócsóban😊
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!