Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photoshop-ról nem hallottatok még? 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
aha...painttal...asztalon tulajdonságok,megjelenés,Speciális...ott az elem aktív címsor és beállítottam az egyes színt feketére a másikat narancsra és nyomtam egy printscreent,kivettem csíkot betettem egy paintba...beállítottam 120*20-as méretre(nick logók akkoráak azesgén)...egy másik paintba megfordítottam a képet vízszintesen(naracssárgából fekete átmenet),beleírtam fehér színnel hogy dj skyline és a másik paintból a fekete->narancs átmenetet átmásoltam úgy hogy a betûk látszódjanak...ennyi!😊
#15771 faja nagyon,#15772 ez se rossz,#15774:legalsó az nagyon zoralll!😊#15776 elefánt se rossz...
még mindig karácsonyi feelinges cuccokat várok 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
az uccsótól mindig kirázz a hideg, igazi szörny
látszik, de téli kéne hogy meglegyen a karácsonyi hangulat 😊
A vezetõ-ülés fejtámasza a valóságban is tömör?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Kata az mindig mindenhol ott van..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
hát én is tompa lennék agyilag ha egy komplett kasztnit kéne le matricáznom...emlékszem még évekkel ezelõtt mennyi bosszúságot okozott a Pözsó WRC-re a kék oroszlánokat feltenni...
Ja. Jó lehetett az egészet bevonni karbon matricával. A végére a csóka biztos --> <#idiota>#idiota>