Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt nézzétek = ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Ezt nézzétek = ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Nem rosszak így messzirõl 😊
Nálunk is kezd beindulni a tuning autó makettezés. A subarum meg a Skylinet is elvitték egy hét alatt.
Már hozom is a következõ szállítmányt 😊
Az az azanyszínû hátsó Skyline tetszik. Én is elkezdetm ugyanígy csak az enyém sötétmetálkéknek indult
A fehér supra is jól néz ki a kék felnivel meg a dekorral az oldalán.
A két Subarú szép de nem értem hogy miért lett a rallylámpásnak lapos szárnya ami elég bénán mutat.
Jeff Gordon autójáról hallottam hogy jó volt. Gondolom az nyert.
Nálunk is kezd beindulni a tuning autó makettezés. A subarum meg a Skylinet is elvitték egy hét alatt.
Már hozom is a következõ szállítmányt 😊
Az az azanyszínû hátsó Skyline tetszik. Én is elkezdetm ugyanígy csak az enyém sötétmetálkéknek indult
A fehér supra is jól néz ki a kék felnivel meg a dekorral az oldalán.
A két Subarú szép de nem értem hogy miért lett a rallylámpásnak lapos szárnya ami elég bénán mutat.
Jeff Gordon autójáról hallottam hogy jó volt. Gondolom az nyert.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
az NFS Underground beütés megvan egy két autón(festés szempontjából)!😊)
elsõ képen mindegyik szar kivéve a Lexust(ha jól látom az),meg a Shelbyt...
második képen se tetszik egyik sem...
harmadik képen csak a focus mutat szarul!😊
negyedik képen minden korrekt!😊
hatos képen az ezüst Subaru nagyon odb*sz...
hetes képen is baró a Shelby
Jeff Gordon autójáról nem is beszélve!😊)
elsõ képen mindegyik szar kivéve a Lexust(ha jól látom az),meg a Shelbyt...
második képen se tetszik egyik sem...
harmadik képen csak a focus mutat szarul!😊
negyedik képen minden korrekt!😊
hatos képen az ezüst Subaru nagyon odb*sz...
hetes képen is baró a Shelby
Jeff Gordon autójáról nem is beszélve!😊)
OFF
Ti mint "szakértõk" megéri ez a videokártya! Fontos, SOS válasz kéne!
25-nél többet nem akarok kiadni érte!ATI Radeon 9600 256MB
Ti mint "szakértõk" megéri ez a videokártya! Fontos, SOS válasz kéne!
25-nél többet nem akarok kiadni érte!ATI Radeon 9600 256MB
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Naaaaaaaaaaaaaaa, beidult a topic😊)))))))))))))))))))))
Jók a nickeknekem is kéne egy😊
Hétvégén voltam kinn a Stefániás versenyen, de elég siralmas volt autók szempontjából! Volt egy csomó Rallyból átalakított (Focus, Corolla, Skyline GTR stb...) sztrítrészer, de sajnos mindegyik ecsettel festve! Az alapötlet jó volt, és jól is nézet ki néhán csak az a fránya festés! Itt van néhány kép:

Jók a nickeknekem is kéne egy😊
Hétvégén voltam kinn a Stefániás versenyen, de elég siralmas volt autók szempontjából! Volt egy csomó Rallyból átalakított (Focus, Corolla, Skyline GTR stb...) sztrítrészer, de sajnos mindegyik ecsettel festve! Az alapötlet jó volt, és jól is nézet ki néhán csak az a fránya festés! Itt van néhány kép:

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
kicsit lekéne szûkíteni a kört...modellt vagy makettet szeretnél?😊(modell a távirányításuú dolgok,makett meg a festõs,ragasztós, majd vitrinbe betevõs balhé!😊)
talaj típusok,fák úgy nincsenek makettekhez,csak a vasutasoknak készítenek,de azok túl kicsik egy makett esetén...max a vasutasoknak készített talajokat(fûpor,fû szõnyeg<#idiota>#idiota>,meg ilyenek)tudod használni...
talaj típusok,fák úgy nincsenek makettekhez,csak a vasutasoknak készítenek,de azok túl kicsik egy makett esetén...max a vasutasoknak készített talajokat(fûpor,fû szõnyeg<#idiota>#idiota>,meg ilyenek)tudod használni...
Egy oriasi keresem lenne!
Szeretnek vasarolni kulonbozo modell maketteket, novenyzetet, fat, bokrot es meg kitudja, hogy mit, de tomenytelen mennyisegben!
Gondolom, hogy vannak elore elkeszitett talaj tipusok is, hat az is kellene!
Ezt kellene felkutatni, hogy hol lehet megvasarolni. Ja, lehet a kornyezo orszagokbol is! <#alien2>#alien2>
Szeretnek vasarolni kulonbozo modell maketteket, novenyzetet, fat, bokrot es meg kitudja, hogy mit, de tomenytelen mennyisegben!
Gondolom, hogy vannak elore elkeszitett talaj tipusok is, hat az is kellene!
Ezt kellene felkutatni, hogy hol lehet megvasarolni. Ja, lehet a kornyezo orszagokbol is! <#alien2>#alien2>
(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)
miért?😊
akkor inkább már ebben a topákban...
akkor inkább már ebben a topákban...
nem makett de szerintetek ez fake kép?😊
Nem is mondtad,hogy faterod elkezdte árulni a dogokat 😊
Rájött,hogy sose fogja már összerakni,mi? 😊
Rájött,hogy sose fogja már összerakni,mi? 😊
ha érdekel van még egy
1:48 Grumman EA-6B Prowler (Airfix 8176) 8 000.-
1:48 Lockheed S-3A Viking (AMT/ERTL 8634) 8 000.-
1:48 Spitfire MK-V. (Hobbycraft HC1403) 2 000.-
1:48 Grumman EA-6B Prowler (Airfix 8176) 8 000.-
1:48 Lockheed S-3A Viking (AMT/ERTL 8634) 8 000.-
1:48 Spitfire MK-V. (Hobbycraft HC1403) 2 000.-
ez az:
most nincs itthon a fater de ahogy nézem itt a gépen az eladó makettes word dokumentjét oda 19 000.- van írva!😊))
de van egy 1:150 Amerigo Vespucci-ja is...Heller az 8 000.-

most nincs itthon a fater de ahogy nézem itt a gépen az eladó makettes word dokumentjét oda 19 000.- van írva!😊))
de van egy 1:150 Amerigo Vespucci-ja is...Heller az 8 000.-
a legnagyobbat!😊))
faternak van egy Academy titanicja 1/350-es arányban(nincs összerakva még)...meg egy Gunze Sungyo(vagy hogy írják) 1/450-es Queen Elizabeth II-je(eladó)...
faternak van egy Academy titanicja 1/350-es arányban(nincs összerakva még)...meg egy Gunze Sungyo(vagy hogy írják) 1/450-es Queen Elizabeth II-je(eladó)...
de hallottunk azzal van átméretezve...de painttal 2 perc alatt meglehet csinálni...jó ez...😊))