Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Ahogy olvasom, nem semmi modszereid vannak 😄DD
Jagi
Nem csak kíváncsiság és ötletgazdagság. Pl. Anno írtam, hogy vettem 1 civicet, és hangcuccot teszek bele... na az meg is vót, azóta ott áll félkészen. Most az evo kasztniját pofozgatom, szabadítom meg a festéktõl, mer szar volt a lakk oszt összehúzta a festéket rajta.(többet nem veszek spray-s lakkot 😛)
+ bal elõl az A és B oszlop "picit" berogyott a öklömtül,(Leonardo dicabrio) de javitható. -Egybeöntöttüvegrulez-

zolle
Szerintetek Golf 1, vagy 2 makettet lehet kapni?
DJ Skyline
alsó az odab*sz...
feketére festett embléma,meg a feketés felni az nagyon komoly!<#worship>

Glpetyus
Ez nálam is így volt 😊
Mondjuk én nekiálltam,és amíg azt meg nem csináltam,nem kezdtem el mást 😊
Emléxem olyan idõkre,hogy egész nap(!) maketteztem 😛

kbx
Meg én arra nem vagyok képes, hogy veszek egy makettet és felrakom a polcra aztán fél év múlva elõveszem és elkezdem csinálni! Ha veszek egyet tuti elkezdem csinálni, nem bírom ki, hogy nem nyuljak hozzá! Eddig 1 hét volt a leghosszab idõ amig nem kezdtem el egy makettemet csinálni a vásárlástól számítva ! Ez valami függõség szerû😊)

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
A Mercit hamar kivégzem mert nincs sok dolog vele! pár héten belül lefújom oszt annyi

Glpetyus
😄

kbx
Sokat😊) a Ferrarival is az a baj, hogy rohadt pontatlan, sok munka van vele, ettõl elmaegy a kedvem egy kicsit és elõveszem a másik makettet. Aztá egy idõ mulva megint elõveszem csinálom tovább aztán megint elrakom és így tovább...😊)

Glpetyus
Hány makettet raksz egyszerre? <#ticking>
😊

kbx
Errõl is van néhány szar képem😊)

kbx
A másik gyönyörû klassziku a Ferrari 365 GTB Daytona!

Glpetyus
Azt az életben nem hagyja ott 😊

kbx
Haveromék voltak kinn, aszzem most hétvégén volt csákváron a gyorsulási verseny, és mesélte hogy volt kinn egy bálna merci, 6000es V12-es és valami ilyesmi volt a rendszáma: AJAJ-.. Komoly! Azt mondták, hogy úgy otthagyta az STI Imprezát mint a szart amit nehezen hiszek...<#idiota>

kbx
Igen, de nekem nagyon tetszik SL500-as aminek az elsõ lámpái egy kicsit felnyúlnak a motorháztetõre, az nagyon szép!

Glpetyus
<#fejvakaras>
Nem is tudom...
Amúgy szvsz ez az egyik lexebb Merci amit valaha csináltak ^^

kbx
Bárkivel megeshet😊))))

kbx
Néztem képeket neten, feketében jobban néz ki, szerintem...

Glpetyus
Én már azt hittem,le van festve amúgy <#idiota><#zavart1>
<õsmakettezõ>
<#zavart1>

Glpetyus
NEEEEE!!!!!
Ezüst legyen!!

kbx
kösz <#puszi>

kbx
Fekete lesz! Csak most nincs pénzem tamiya sprayre, pénteken megyek sznóbordozni, arra kell a LÉ!😊
Hogy tetszik a felnije?

kbx
Nekem nincs asszony😛
Nincs hozzá energiám, hogy minden egyes alaklommal elkérjem a haveromtól a gépét, majd ha kész lesz akkor csinálok róla szép képeket!

Glpetyus
Nincs :S

modellmaker
😄DD nagyobb nincs?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Mi ez a hülye aláírás?

Glpetyus

DJ Skyline
elég...már 20x megbeszéltük hogy nem tud...kész ez van ezt kell szeretni!😊))

modellmaker
Hagyjuk... Ott van az a kurva szmájli a végén. ez--> 😊 csak poén. Vágod?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#confused>

modellmaker
Ott van a szmájli a végén...

modellmaker
Hoppá: #16666 😄

Glpetyus
?
Hát lehet gépet kölcsön kérni is 😊
Én is barátnõm gépével csináltam õket 😊

modellmaker
Hányszor leírta már szegény hogy nem tud te meg feszt baszlatod. 😊

Glpetyus
Szép,de csinálhatnál jobb képeket is :S

modellmaker
Vhhááá... ZSír (már amit látok beleõle 😊 )

DJ Skyline
nem rossz,nem rossz!<#eljen>
milyen színû lesz a kasztni!?😊

kbx
Új képek a galériámban az 500 Sec-rõl! Már a végleges felni van az autón és le van festeve a beltér😊 500 SEC

kbx
Szép, gratula!

Glpetyus
Ja,reggelt ^^

Glpetyus
Ez qrva jó 😊

Random_
Valaki írta itt anno, hogy készít matricákat? Az hogy áll mert gondoltam, hogy az autóra kellene egy pár. Persze a megfelelõ méretarányban.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
.net

A .com az nem létezik, de eladó mert hirdetik. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

geronimo77
www.speedgraphics.com
Tamiya maszkolószalag

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Random_
Tudsz ilyen honlap címet? Kerestem rc oldalakon és fórumokon ilyen mintákat, de csak pár lángnyelvet találtam hol kereshetnék több ilyen mintát?
Az elsõ kasztninál volt olyan, hogy bement a festék a maszkoló alá. Lehet, hogy az volt a gond, hogy nem pont ilyen célra találták ki csak úgy vettük barkács boltban. Te milyen maszkolót használsz?

geronimo77
Egyszerû. Valami matricával foglalkozó honlapról letöltesz bármilyen grafikát ami tetszik, kinyomtatod, kivágod majd felragasztod maszkoló fóliára és körülvágod olyan részletesen amennyire csak tudod. Belülrõl felragasztod majd felfújod az alapszínt. Aztán leszeded a maszkolót és jöhet a minta színe.

Random_
Láttam a képed az rcmodell fórumán is.
Érdekelne pár festési okosság meg praktika mert most akarok valami hasonlót kreálni. A lényeg, hogy egyedi minta legyen a kocsin olyasmi részletességû mint a tied csak nem tudom, hogy lehet kivitelezni pontosan milyen eszközökkel készítetted stb...
Ha megosztanád velem az jó lenne lehet az rcmodell fórumon is itt is.

Fefe
<#eljen>

geronimo77
Nem pont makett de én csináltam 😊

fifi
Hejj pont ilyen BMW-t akarok csinálni...Köszi a képet.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...