Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Ez tetszik, jól nézne ki a gyüjteményemben!

Csak a 105 Eurós ára nem tetszik😞(

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Glpetyus
Hi ^^

modellmaker
Hi! Képeket is! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
UP

Glpetyus
Reggelt :S

Glpetyus
Elvileg igen,de gyakorlatilag nem :S

Seaweed
<#buck>
LSL
1 olyan Tie-Interceptort én is összeraktam. Jó bonyolult volt<#idiota>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

kbx
Álítólag jó de nem tudom mert én csak olajosat használok!
OK, kipróbálom!

modellmaker
Lifecolor? Az amúgy jó nem? Mondom: próbáld + alkohollal. Én kipróbálnám. Akrilt azzal hígítom.

Seaweed
Szep a felni, olyan mintha igazi aluminium lenne 😊
kbx
Régi porse:

kbx
"sejem" selyem akart lenni<#idiota>
Nyelvtan sem az erõsségem😊

Seaweed
<#smile>
kbx
Ezen nem veszünk össze😉

kbx
Lehet, hogy ez a megoldás, gõzöm sincs, és enamel festékeket használok mindig, csak a Humbrolnak szar a sejem lakkja ezért vettem ezt! Nem nagyon szeretem az akrilt mert szerintem lassan szárad!

Seaweed
En se vagyok egy nagy kemai guru (soooot! 😄)..de ez mintha igy remlene 😛 (aztan lehet hogy egy fatalisat tevedek..es majd jol kijavit valaki 😊)
Seaweed
Olyat is halottam mar oregektol, hogy pl Gunze-ra mondjak hogy lehet higitani vizzel meg alkohollal is....de van olyan aki a viz halllatan kiborul es azt mondja, hogy ha jot akarok magamnak akkor csak alkohollal higitsam...plane ha fujni is akarom...
kbx
Én segghülye vagyok a kémiához, gimiben a kémia tanárunk azt csinálta, hogy dolgozat elõtt lediktálta a kérdéseket és a válaszokat, persze hogy mindenki kipuskázta, tehát sokat nem tanultam😊

kbx
Akkor a festékkel van a gond😊)

Seaweed
Majdnem, de jo mind2 higitani(ugytudom a desztviz a valamekkora hofokon sterilizalt, az inonkezelt meg valamifele elektrobigyulas kezelessel tisztitott viz...de lehet rosszul tudom 😛)
Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kbx
Az ioncserélt víz és a desztvíz az ugyan az ugye???

Seaweed
Jah 😉
Seaweed
Nem mondok semmi okossagot mert enyi infobol nem lehet..
Csak annyit hogy nekem multkor egy Gunze akril "belecsomosodott" a 0.30-as duzniju pisztolyomba... nem tudom mitol...pedig nem gagyi festek...(talan tul nagy volt a szemcsemerete...azota azt csak ecsettel...)
Szoval nem lehet mindet fujni..
kbx
Én a repcsikkel vagyok így, de hát "ízlések és pofonok"

kbx
Próbáltam 1:1-ben, 1:2-ben, 1:3-ban is de köpködi a pisztolyom szal nem értem és nem fed rendesen, mintha vizet fújnék, nem marad meg a felületen, mintha zsíros lenne helyenként pedig nem.

Seaweed
Nekem is...Nascar sokaig a szivem csucske volt...ezert is ez keszult el es nem egy akarmilyen auto 😉 (Persze az akkori szinvonalamom keszult...de ezzel nem torodok 😉
kbx
Nekem tecccik😊

Seaweed
Jah hat P-47 azert mer az ujdonsag a nagy maketezzo lapokrol (es jol nez ki, tehat itt a helye)
Su-7 mert azt csinalom...
van meg kerdes? 😄DDD
modellmaker
Azt tom de a repcsik is a netrõl vannak. Nem?

Seaweed
En nem keszitek autot 😊 1 autot keszitettem ugy 7 eve, hogy kiporbaljam magam abban is:

modellmaker
Egy próbát megér. VAgy valami más arányt próbálj meg desztvízzel.

kbx
Lehet hogy majd kipróbálom de kifejezetten a lelkemre kötötték, hogy desztvizzel higítsam<#confused>
Ki érti ezt?

kbx
Most hogy írod a deltaszárny beugrott! a méretekkel nem vagyok tisztában...

modellmaker
Autó nincs?

Seaweed
Haaat...nem deltaszarnyu, kb 2x akkora 😊
(Su-17/22 nek az "ose")
modellmaker
Próbáld meg alkohollal.

kbx
Tökre úgy néz ki mint a Mig 21-es! Biztos vannak különbségek, de nekem egyforma😊

Seaweed

kbx
Nem ismerem ezt a gyátót, ha csinálok háborús cuccokat akkor is harcjármûveket, azok meg általában Tamiya, Italery v. Academy...
1 repülõm van, egy Mig 29 UB de az is Academy!
Más: te ismered a Lifecolor festékeit, met nekem van egy félfényes lakkom és azt mondták nekem hogy desztilált vizzel higitsam, de nagyon köpködi a szórópisztolyom, pedig kb 1:3 arányban higítottam, és még a felületen sem marad meg rendesen! szerinted mivel kéne higítani?

Seaweed
Hat KP a gyarto...ez sok mindent elmond 😛
Foleg illesztesek, torzsfeklapok szintbe csiszolasa, orrgyuru...es meg nincs fent se a stabilizator se a szarnyak..ott is lesz vagy 20 oranyi csiszolgatas.... ;/ (Mer hule japcsik nem gyartanak ilyen tipusokat...pedig egy Hasegawa-ban jobban esne...vag legalabb egy Trumpeter...)

kbx
Engem ugyan nem😛
Mit tömítettél? A panelvonalakat?

kbx
Hát ez szép, nem kevés munka lehetett vele!

Seaweed
Elkezdtem fojtatni Su-7est...mot tomitettem es csiszolom... (mar ha egyaltalan erdekel valakit 😛)
Seaweed

kbx
Van benne valami!
Úgylátom kedveled a kihívást, elõb megcsinálod aztán összezúzod a makettet😊) A Civicet én viszonylag gyorsan megcsináltam, de a belsejével én is elszarakodtam, volt mit feljavítani benne...

Jagi
Nem tudom mikor lesznek kész.

Jagi
Ez így jött össze. 😞 Pedig nagyon zsír a mitsu. Különösebben nem is kellett volna foglalkozni vele. Nameg áltálánosan itt mindenki idõhiányban szenved...