Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azé kértem hogy tisztában legyek mi is készül
kerestem gugliba de anyit kidobot hogy hagytam is
kerestem gugliba de anyit kidobot hogy hagytam is
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Miért kell ezt mindig felidézni.
A képeket még a 2 24w-ossal csináltam csak kicsit igazítottam rajta.
De egyébként megjöttek. Egy el is tõrt szállítás közben, most tárgyalok yann-al hogy veszek még 4-et :)
Miért kell ezt mindig felidézni.
A képeket még a 2 24w-ossal csináltam csak kicsit igazítottam rajta.
De egyébként megjöttek. Egy el is tõrt szállítás közben, most tárgyalok yann-al hogy veszek még 4-et :)
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Azaz igazság, hogy volt neki egy majdnem kész helikoptere........... <#eplus2>#eplus2>
makett.tk
Eddig nagyon tetszik, ráadásul nagyon szépek a fotók is.
Ami viszont feltûnt, hogy elég poros (gondolom mûanyag reszelék) a felületük az alkatrészeknek. Ezeket ha tudod, majd tisztítsd le festés elõtt.
Ami viszont feltûnt, hogy elég poros (gondolom mûanyag reszelék) a felületük az alkatrészeknek. Ezeket ha tudod, majd tisztítsd le festés elõtt.
Örülök, hogy elkezdted!
Eddig ígéretes!
Eddig ígéretes!
Végre belekezdtem a Messzerbe.
Ha megcsinálom a motort Dobok még néznivalót.
Aztán festés.
Ha megcsinálom a motort Dobok még néznivalót.
Aztán festés.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Hali, valaki tervezi meglepni magát valmivel karácsonyra?? (nem csak makettes cucc)
üdv
akinek volna ilyen makettje az legyen szíves feldobná a tervrajzát mert az enyém elveszett:
revell cromwell mk.IV
akinek volna ilyen makettje az legyen szíves feldobná a tervrajzát mert az enyém elveszett:
revell cromwell mk.IV
Vagy inkább meglátta azzal a szép szemeivel :)
Aranyos...
Russia in Miniature
Russia in Miniature
Sziasztok!
Hatalmas segítségre volna szükségem. Szeretnék egy 1/18-as méretarányú autót lefényeztetni valakivel, aki rendelkezik airbrush pisztollyal - némi tapasztalattal - és van kedve ilyet csinálni - természetesen némi készpénzért cserébe -.
Aki vállalna ilyesmit, az legyen kedves megkeresni privát üzenetben.
Nagyon köszönöm!
Hatalmas segítségre volna szükségem. Szeretnék egy 1/18-as méretarányú autót lefényeztetni valakivel, aki rendelkezik airbrush pisztollyal - némi tapasztalattal - és van kedve ilyet csinálni - természetesen némi készpénzért cserébe -.
Aki vállalna ilyesmit, az legyen kedves megkeresni privát üzenetben.
Nagyon köszönöm!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Köszi! Nem nem éppen csak a Szentlélek tartja össze :)
Nagyon tetszik!
De ugye nem ragasztottad fel a görgõket?
De ugye nem ragasztottad fel a görgõket?
https://picasaweb.google.com/100154775207486078577/PantherA
És itt az egész album :)
És itt az egész album :)
Tegnap este cirka 3 óra meló után a bal oldali sárhányó
Köszi még hátravan az elsõ két sárvédõ utána... :)
(Mondjuk Szolnokon második lettem, Móváron meg harmadik, de az nem felnõtt kategória...)
Kár, hogy nincs Toldim... :(
Köszi igyekeztem :)
Nagyon durva kis harckocsit építettél :-)
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
drága :(
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Lassan elkészül a vas<#taps>#taps>
Ok, kíváncsian várom!
Igen, ezzel. :)
Igen, ezzel. :)
Durva ez a T-34 es ezzel nyertél a Bólyain?
Illetve a jobb oldalit :)
Ja irták hogy nagyok a lyukak majd lehet valamit kiokoskodok mit lehetne vele kezdeni! Igen a karcolások durvák azt lecserélem :) Nem tom még mikor festem még meg kell csinálni a elsõ sárhányókat meg bal oldalt a lánctarókat is!
<#eljen>#eljen>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Köszi! Pillanat ragasztó gél állagú loctite super attak ez a neve
Jó lesz ez!
Láttam, az orgon írták, hogy nagyok lettek a lyukak. Szerintem is, repesztõl meg szerintem nem ilyen szabályos, kerek sérülések lennének... De nem baj, így is jól néz ki! A karcolásokat szerintem felejtsd el, fõleg ilyen "X" szerû alakban, egyszerûen nem realisztikus. Festésnél próbáld majd vékony ecsettel. Én a T-34-nél a világos zöldet akrillal csináltam, ami nem jött be, mert gyorsan szárad, és nem javítható. A barna olajfesték, sokkal jobb. Ezen a maketten koptattam elõször komolyabban, van még mit gyakoroljak... :)
Mikor fested?

Láttam, az orgon írták, hogy nagyok lettek a lyukak. Szerintem is, repesztõl meg szerintem nem ilyen szabályos, kerek sérülések lennének... De nem baj, így is jól néz ki! A karcolásokat szerintem felejtsd el, fõleg ilyen "X" szerû alakban, egyszerûen nem realisztikus. Festésnél próbáld majd vékony ecsettel. Én a T-34-nél a világos zöldet akrillal csináltam, ami nem jött be, mert gyorsan szárad, és nem javítható. A barna olajfesték, sokkal jobb. Ezen a maketten koptattam elõször komolyabban, van még mit gyakoroljak... :)
Mikor fested?
Sérülések a köténylemezeken!
nem ezt akartam :)