Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Reggelt

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
Enyhén állatúl néz ki a He-219-es 😮

Glpetyus
Képet pls 😊

Glpetyus
Reggelt

Seaweed
Maga makett nem nagy szam, hanem a tema:

Nagyon szep hajokat csinal a Trumpeter:

fifi
hi

alakulgat a Charger!
Minden AMT-ben így ki van dolgozva a motor? Nagyon tetszik...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
jóreggelt ^^

Seaweed
Szep! Bar nem a kedvenc tipusom, de szep 😊)
modellmaker
Faszán sikerült mi? 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
<#worship><#eljen>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
<#eljen>
modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Az igen 😄

fifi
nálunk sörön kívül semmit sem lehet kapni... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
Vmi spéci festék kell,amit nem lehet boltban kapni,vagy mi? 😮

Seaweed
festekbolt? 😄 Makett bolt nem jo?
fabulis.hu
jatek-makett.hu
modellbolt.hu

de ha nem altalsz kulfoldrol rendelni akkor a legnagyobb:
www.hannants.co.uk
fifi
Tud vki neten rendelõs festékboltot?
Kicsi dobozos -ecsethez való kéne/mint a kis "konzerv Revell"/

remélem érthetõ voltam

Glpetyus

Glpetyus
hi

modellmaker
Jóakö! 😊

Seaweed

Seaweed
OFP-zek es nagyon ra vagyok kattanva a harcjarmuvekre..el is dontottem hogy veszek egy BMP-1-et 😉 (Mint eletem elso harcjarmuvet 😉)

Seaweed
Pisztolyal fujok en, de autohoz kivalo az erre a celra gyartott spay.
Pl tudsz rendelni Geronimotol!
fifi
pisztolyról mi a véleményed?
mert én nem érzem szükségét/értelmét, de kell egy profi véleménye is... 😊

Tamiya sprayt lehet rendelni vhol neten?

Seaweed
Tamiya spray only az en velemenyem. (Esetleg Humbrol spray, de azt ritkan lehet kapnmi)
fifi
Hi!
Vettem egy AMT Dodge Chargert/narancssárga/
tetszik, hogy a motor is ki van dolgozva, van is vele kapcsolatban egy jó ötleetem, de ezt majd képen.
Kérdés: milyen festéket ajánlotok hozzá/kasztni/? Lehetõleg lakk nélkül, mert abban elég gyenge vagyok. Na mindegy szóval mivel fújjam a karosszériát???

elõre is thx...

Seaweed

Seaweed

Glpetyus
<#vigyor>

Punker
WWIIOnline-t nyomjuk Random mesterrel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
<#confused>

Punker
lassan megnyerjük a 17. villámháborút 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
F@sz kivan,tényleg lehalt ez a topik :S

Glpetyus
Valaki bekopizhatná az újságot 😛

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
Jóestét

Glpetyus
hi <#wilting><#help>

Random_
Szintén!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
reggelt

DJ Skyline
igen...ezért jó a HBO,meg az ilyenek,mert ott a filmek között úgy tudom nincsen reklám,és a filmet is vágatlanul adják le...azt hiszem...mondjuk utoljára én 5 éve néztem HBO-n filmet!😊)))

modellmaker
"Meg a 20 percenként egy 10-15 perces reklámblokk!" Amiben van húsz betét reklám 10 mosópor és 30 az én wcmnem büdüs. <#idiota>

DJ Skyline
hát nem tudom...TV2,Retek Klub sztájl' ez a kivágózsdi'...Meg a 20 percenként egy 10-15 perces reklámblokk!<#idiota>

modellmaker
ÚÚÚÚÚ hányszor láttam már! Vajon mennyit vágnak ki belõle? <#idiota><#violent>

DJ Skyline
Hali all!

Lessssz ma a Top Gun a TV2-n!<#idiota><#banplz>

Random work
UP!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jagi
Kék-fekete jobb lenne!<#worship><#eljen><#nyes>

Seaweed
modellmaker
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem tetszik.

Seaweed
<#action><#smile>
Random work
Ez természetes fénnyel lett fotózva szebb is. A subarut is le kellene így kapni érdekelne, hogy néz ki nem vakusan.
A színe nekem tetszik nagyon. Komolyan gondolkozok egy makett vásárlásán most, hogy a modellen nem kell dolgoznom.