Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
alakulgat a Charger!
Minden AMT-ben így ki van dolgozva a motor? Nagyon tetszik...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
fabulis.hu
jatek-makett.hu
modellbolt.hu
de ha nem altalsz kulfoldrol rendelni akkor a legnagyobb:
www.hannants.co.uk
Kicsi dobozos -ecsethez való kéne/mint a kis "konzerv Revell"/
remélem érthetõ voltam

Pl tudsz rendelni Geronimotol!
mert én nem érzem szükségét/értelmét, de kell egy profi véleménye is... 😊
Tamiya sprayt lehet rendelni vhol neten?
Vettem egy AMT Dodge Chargert/narancssárga/
tetszik, hogy a motor is ki van dolgozva, van is vele kapcsolatban egy jó ötleetem, de ezt majd képen.
Kérdés: milyen festéket ajánlotok hozzá/kasztni/? Lehetõleg lakk nélkül, mert abban elég gyenge vagyok. Na mindegy szóval mivel fújjam a karosszériát???
elõre is thx...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A színe nekem tetszik nagyon. Komolyan gondolkozok egy makett vásárlásán most, hogy a modellen nem kell dolgoznom.