Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed

Seaweed
72-ben ez azert durci lesz! (Su-24)
Seaweed
<#eljen><#felkialtas>

Seaweed
"realis" 😄 (zsufolt kisse)<#levele><#levele>
Seaweed
Nah vegre nem csak a nemetek gyoznek a maketteken 😛

Seaweed

Seaweed

Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Gabesz amd64
a tankokért nem vagyok oda!inkább a repülökért!
amugy tud valaki olyan honlapot ahol lot of kép található?

meló van megint?<#vigyor>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punkerwork
WWIIOnline köv szövi tankja (mi tigrist kapunk):

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ez olasz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PrasCo
up...
PrasCo

SuperItalia powwaa! <#idiota>
ranGer2
ja de értem et is 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Seaweed
Megneztem szotarban.. jo az is de ahoyg elnezte maz szleng lehet... ezert a felreertes...nekem az understand-et tanitottak anno ... ;o)
Seaweed
Az inkabb "latom"-ot jelent nem? 😛
ranGer2
és akkor a see bõl ahogy kiejted C lesz és ic azaz értem.. 😊)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

modellmaker
😄 ja...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
LOL
Mint egy enigma kód vazz...<#idiota>

ranGer2
I see = értem 😊))

modellmaker

Seaweed
hogy mivan? 😄
ranGer2
ic!

Seaweed
Ezt kerlek szepen 1998 szeptember-oktobereben fejeztem be...annak a korszaknak ez volt az utolso elkeszult makettje...es igy sokaig az "utolso" makettem is...termeszetesen mindaddig mig ujra nem kezdtem tavaly nyar vegen 😉
ranGer2

Glpetyus
hesspicsába <#idiota>

ranGer2
kimondta h rossz te nagyonnemokos...

Glpetyus
LOL
Szerintem egyálltalán nem rossz.

ranGer2
Amugy nem rossz.

ranGer2
nyugtass meg h ezt régen csináltad 😄Dd 😛

Glpetyus
Ne paráztass <#zavart1>
Már így is érzek egy kis holtjátékot benne :S

Seaweed
Az enyem meg 6 (99-ben vettem)eves 😛 ...2 evesen az is "jol birta" 😄
Glpetyus
Hmmm...sztem ez nem lehet vmi könnyü anélkûl :S
(bár nem próbáltam)
De pl. a kedven gémemet (Richard Burns Rally^^),nem is lehet kormány nélkûl tolni 😊
Vegyél egy kormányt,ha módodban van szvsz.Ha nem gyilkolod sokáig kitart.
Az enyém már 2 éves 😮

Seaweed
Van egy ocskavas regi Thrustmaster game portos valamim...de mar anyit nyuztam (egy idoben csak autos jatekok, es foleg nagyon sok Nascar, Rally, Turaauto game ment..), hogy pedalja mar meghalt...at van alakitva most pedal nelkurilre..de keszvan...ugyhogy mostanaban mar csak billel vagyok kenytelen autokazni, azt a keveset amit mostanaban egyaltalan szoktam.
Glpetyus
😄
Kormányod van-e?

Seaweed
Jah majd tervezem (mar lentvan!) 😉
Seaweed
Glpetyus
Na ha véletlenûl látok egy AMT nascart,akkoir meg is veszem...
Legyen ez az utolsó makett amit építek 😊

Glpetyus
Válasz 'Seaweed' üzenetére (#17156)
^^

Glpetyus
Ja,nekem is tetszett mindig is 😊
OFF:
Próbáld ki a most megjelent Nascar SimRacing-et 😊
Tegnap felraktam,aztán fel se kelltem elõl 3-4 órán át 😮)
ON

ranGer2
Van neked is makett nascar od? megmutillod? 😛

Seaweed
Erdekes hogy mindnel az a nagyon a valosagtol elrugaszkodott vedohalo van meghagyva! en kivagtam es ragasztos papirzsebkendo csikokbol csinaltam halot. Amugy nagyon szepek! Nascar mindig is a szivem csucske 😉
Glpetyus
hi

Glpetyus

Seaweed
http://tanxheaven.com
Seaweed
Lakk
fifi
Kicsit vastagon festett, és emiatt matt felület kipolírozására milyen megoldások vannak?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
estét <#sniffles>