Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Hát nem az? 😄DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Glpetyus
Mit lolozól?

[Walaki]D`Lair
LOOOOOOL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Glpetyus
az

DJ Skyline
Mi ez Izraeli apacs'?😄<#idiota>

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Mátmint ha vízbázísú..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Azért azt mond meg lécci milyen márkájú... Ha Gunze azt nyugodtan festheted ecsettel is. A többit nem ajánlom.

[Walaki]D`Lair
Nagy és jól látható felületet mindenképpen fújd!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Random work
Milyen makettet festenél? Harcjármû, autó, repülõ vagy figura?
Nem mind1 mert más módon kell festeni mindet és más dolgokra kell figyelni.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bigfoot
van fennt valahol a neten hogy kell festeni?
mert még nem festettem makettet és már van egy pár szóval leszeretném õket festni!
vettem vízbázisú humbro vagy milyen márjákú festékeket meg ecsetet!hogy álljak neki?
a választ elõre köszönöm!

fifi
kedvenc repülõm...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

modellmaker

Glpetyus
Képet!

Most csinálgatok egy T-34/85 öst, de kicsit elrontottam a kívülrõl ráaggatni való cuccok festését 😞

[Walaki]D`Lair
Gagyi

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

kbx
Kemény dió egy ilyet megcsinálni, fõleg az a mûgyantából kiöntött rész az ajtóknál meg a csomtartónál, már azt megtetvezni, kiönteni sem kis feladat!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Glpetyus

DJ Skyline
<#nemtudom>

Glpetyus
<#sniffles>

DJ Skyline
az,hogy én nem tudnék megcsinálni egy ilyet,és az én szememben addig durva egy ilyen mástól amíg nekem sem jön össze...igaz nem is akarok nyitott ajtós kocsit csinálni,de tudom,ha akarnék,úgysem jönne össze,mert már az ajtókivágásnál elb*sznám az egészet!😄DDDDDDDDD

Glpetyus
Nem értem.Ebben mi durva?

DJ Skyline
elég durva!😄DD<#idiota><#guluszem1>

kbx
Az állat!!<#guluszem1>STI

Glpetyus
Jó <#eljen>

modellmaker
<#wilting><#idiota>

DJ Skyline
Nnnnnnnnnnnnna...ezt jól összehoztam!<#eljen><#idiota>
Nem az a kép ment be másodiknak,amit akartam!

DJ Skyline
"A 314-es oldalszámú Királytigris"

A többi kép itt!

kbx
A sérült figura nagyon odabasz!! Nem semmi a festése, látszik rajta hogy a teljesen át van fagyva.

Glpetyus
Ez nagyon ottvan <#eljen>

DJ Skyline

DJ Skyline

DJ Skyline

DJ Skyline
Ezek naggggggggggyon szépek!
A Charger az nagyon oda b*szós!!!!!!!!!!!!!!!!
<#guluszem1><#wilting><#worship><#eljen>

Glpetyus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

<#wilting><#wilting><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#felkialtas>

Seaweed
Ahh...uhhhhh.ohhhhh....<#buck>
Nagyon eltalaltad hogy milyen hangulatom van most..es mire van szuksegem...<#eljen>
kbx

kbx
Green Charger<#guluszem1><#merges2>

kbx
Megy a logodhoz😊)

modellmaker
<#idiota>

Glpetyus

kbx
Én meg vettem egy Academy BMW 635csi-t, a Fabulisnál 3600 pénz volt, még a hülyének is megér, hát még nekem😊)) Így elsõ ránézésre egész jó, kidolgozott motor, szépen krómozott kerekek, díszléc és elsõ lámp!
Még egy kis elektomos motor is van benne a hülyegyerekeknek😊

DJ Skyline
Na megvettem az Italerit...Így kinyitva elsõ ránézésre eddig minden OK!😄DDDDDDDDDDD<#idiota>

modellmaker
vuu.. feltámadtnuk 😛

kbx
Az tuti, hogy fotó, rajnak túlj jó lenne, meg egy külföldi magazinból van!

LSL
Az alsó kép fotó v rajz? nem tudom eldönteni

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Glpetyus
<#violent><#idiota>

Glpetyus
Nesze csezd+ így jó?? <#idiota>

Glpetyus
Hmmmmmm?????????

Glpetyus
Mi a problémád az új logómmal??? <#ticking>
KTC csinálta nekem.