Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
<#beka3>
Glpetyus
ték

Glpetyus
Jó de arra bármikor adok pénzt.
De egy MECSBOXRA??? <#banplz><#banplz><#eplus2><#vigyor1><#zavart1>

modellmaker
Télleg nem is drága ha azt nézzük h volt egy Reji Skoda Fabia WRC 22000ft-ért. <#wilting>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
sajnos ez így van, mostanában már csak lértékelt maketteket szoktam venni😞

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Te most az atlag japan embert le is irtad <#idiota>
modellmaker
😄D😄: Nekem is bejön az RX-7, de most inkább egy S15.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Nem veszes az a 8K...tudjuk nagyon jol hogy mind repulo, mind harcjarmu mind hajo kategoriaban is vannak ennel sokkal! dragabb kittek is!
(Peldanak ott van jopar orosz gep amit en szeretnek megvenni..de most valahogy nincs ra 20-30K-m.....)
kbx
Nekem ez az RX-7 nagyon bejön! Van egy pár drifftes videom ott azzal nagyon állatúl tolja a japo! Az a kémény hogy ezek a piloták egytõl egyig úgy néznek ki mint valami programozó matematikus aki egy Marutinál durvább autóba be sem mer ülni😊)

modellmaker
Ja. ÉS még rugó is van hozzá! 😛

modellmaker
Jó sztem még Gero is keresett rajta, de most na. Alkalmi vétel volt. Lehet h átb*sztak de nem nagyon lehet kapni.

kbx
Anyira nem sok ha azt veszed, hogy a tamiya makettek kb ilyen árban vannak!

kbx
Meg jó is az a készlet!

modellmaker
Én meg egy Nissan Sylvia S15-t.

DJ Skyline
magyarban sehol nincsen szinte...max itt pesten 1-2 helyen,de ritka nagyon...

Glpetyus
<#wilting><#wilting><#wilting>

modellmaker
8000Ft. De hol kapok én Aoshima cuccot debrecenben? SEHOL!

kbx
Én most egy ilyet szeretnék venni:

modellmaker
Az azért túlzás. 😄

DJ Skyline
nekem nem jön be ez a csicsás "spoiler"!😄

Glpetyus
Hmmm....thx
Mennyibe fájt? 😊

kbx
😊)) Akkor most már személyesen is ismered😊

modellmaker
Aoshima

modellmaker
Akkor tõle. 😊 Meg vettem egy Aoshima felnit is.

Glpetyus
ték

Glpetyus
Milyen gyártmány ez?

modellmaker
<#idiota>Az alsó csak egy kis lapos fém baszás amit oda kell rgasztani a helyére, nem sok légterelõ célzata van. A felsõnek van max egy pici. Mind1, nekem teCCik. 😛

kbx
Élõben jól néz ki!! Volt egy Móváron!

kbx
Azt a Gerotól vetted nem??? Mondta hogy vitt egyet eladni, és egybõl el is vitték!! vicces😊)

DJ Skyline
túl csicsás...hány szárny van már az elsõ löGhárítón?😄DD
2 tuti...

modellmaker
Ja lényeg lemaradt. 😛 Móváron vettem egy ilyet. Penge kis masina.

Glpetyus
Vótmá,és uncsi is 😛

modellmaker

fifi
autó fõleg...

kompresszort milyet?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

geronimo77
Mire kell?
Autó, repülõ, tank?
A légpalack felejtõs, csak pénzkidobás. Nagy felülethez elég az olcsó szórópisztoly 5-6e Ft. apró mintához mint pl. álcázófestés már retuspisztoly kell. kb. 15-20e.
kompresszor: min 2,5-3 bar

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Sziasztok!

Hosszabb szünet után kicsit más témával tértem vissza... :o)

Május 8-án a Kesjár Gokartsuli pályáján,Százhalombattán egy gokartnapot szervezünk,ahol szívesen látunk minden érdeklõdõt és gokartozni vágyót.
(Esõ esetén a rendezvényt május 16-án rendezzük meg.)
Akit érdekel és bõvebb infóra lenne szüksége,keressen meg a [email protected] címen vagy a 06 20 383-1798 számon.

http://nemethdekor.fw.hu

fifi
17760-61re vki?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kbx
Uff

Seaweed
nah mizu? <#wave>
Glpetyus
<#integet2>

fifi
alapvetõen, ha még nem használtam ilyet, milyen felállást ajánlotok? Apám elég nagy guru, õ elsõ körben csak légpalackos, alap pisztolyt ajánl kompresszor helyett...

tehát?
elõre is köszi

fifi
Láttam vmi katalógusban egy 8-10bárig használhtó kompresszort, 8literes tartály van rajta. Ez jó lenne pisztolyhoz?
Egyáltalán mik a jó pisztoly, és a jó kompresszor ismérvei?

Jagi
Az én kettõm is egy Kenworthról van, csak nincs rajta matrica 😊

kbx
Volvo kamionnak vali levegõ tartályából, a végén a csapot meg vezetékbõl ragasztottam össze de az nagyon állat lett!

Jagi
Az NX palackot mibõl csináltad? Nagyon állat!

Jagi
Jessusom!!! Qrva szép mind!

LSL
Az a szétlõtt ház nem lehetett 1 könnyû menet... ilyenkor szoktam mondani, hogy én nem tudok makettozni.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Glpetyus
Nem értem.

LSL
Hát ez eszetlen jó ötlet

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

DJ Skyline
ezt nem lehet smiliekkel kifejezni!
báze ez rohadt jóóóó!!!