Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tud valaki valamit???? Fontos lenne!!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Bár be nem ülnék egy ilyen gépbe, de azért amit kihoztak az alapból az jó.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Valakinek megvan a Tamiya Mazda RX-7ese, az a válltozat amiben motor is van mert kéne az "F" öntõkeret száma???
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Jó vétel volt. Fogalmazzunk úgy hogy mindaketten jól jártunk <#nevetes1>#nevetes1>
Én most ezen ügyködöm
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A makettek nevét figyelétek!!!!!
😊))))))))))))))))))))))
Én voltam Japánban és az átlag ennél durvábbb😊
Egyik szállásadónk tottál milliomos volt de úgy nézett ki mint egy csöves,(szakadt poló, macko nadrág stb...) vicces, Amúgy normálisak és kedvesek a jpánok!