Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEm sok ez szvsz...Fater szekrényére elpillantok,folyik le a sok kibontatlan,összeépítetlen makett...gondolkozom azon,hogy a Zvezda T34-esét "kölcsön" kérem tõle!<#hehe>#hehe>
Nem fogja elcsapni a hasad? <#nyes>#nyes>
mondom segítek összeépíteni, pl a shermant <#hehe>#hehe>
Tamiya Tiger I Late ver.
Tamiya Sherman
Italeri Willys Jeep
Italeri Opel Blitz Radio Truck
Italeri Flakpanzer Ostwind
ami már kész:
Italeri BergeTiger
Italeri Panther
Academy Tiger I
Italeri Schwimmwagen
A Tamiya Tigris,Sherman,és a Willys Jeep felhasználásával szeretnék majd egy Ardenneki havas diorámát készíteni!😄D
természetesen mind második v.h.-s!😄
Grafit ceruzából nyert grafit póral
Meg ha jó emléxem volt egy minimális ezüstös szárazecsetelés
-kösz
😊)
bocsi, kicsit nagy képek..
Kivéve itthon. De talán ha szerncséd van akkor van a Replikában a Móricz Zs. körtéren vagy a Hoki-ban a körúton úgy 10e körül.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Mondjuk melég sz*r képek...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Elõbb csináld meg a befejezetlen makettjeid 😉))
Ki tudja honnan lehet szerezni Mazda RX8-as makettet?
az hagyjám, utánna még meg is kell építeni <#vigyor>#vigyor>
Item name : Porsche 911 Turbo`88
Maker : Tamiya
Scale : 1/24
Item code : 24279
Gero!
Supra még pihen,gondolkozom,hogy hogy nézzen ki...Habár annyi már biztos,hogy a felnik feketék lesznek,csak egy króm perem fog megmaradni...mint ezen:
Tegnap kaptam egy Tamiya Tiger I Late Versiont!😄DD
ezt:

Hogy állsz a makettezéssel?
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Boldog szülinapot!!!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

fake??? 😄DD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...