Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van, úgymond tapintatlan voltam. <#szomoru1>#szomoru1> Ráér két órán belül is. <#hehe>#hehe> Neem, tényleg csak felvetés szintjén, hátha valakinek... 😊
Erre szokták azt mondani, hogy "bizonyíték nincs rá, de ellenbizonyíték sem" <#buck>#buck> Tételezzük fel, hogy anyaghiány miatt porcelánból készült a perem. <#vigyor3>#vigyor3> Egyébként van egy Me-410-esem, asszem harmadik festett makettem. Ezzel már eljutottam arra a szintre, hogy "távolról meglepõen pofásan néz ki". <#idiota>#idiota> Gondolkozom rajta, hogy a lassan egy éve halogatott koszolást, mocskolást, lerongyolást el kéne végeznem rajta, de nemigazán vagyok tisztában a technikákkal mint "szabadúszó", hiába van referencia. Esetleg nem tudna valaki egy-két általános tanáccsal megdobni, vagy linket adni? <#bambi-szemek>#bambi-szemek>
Ja, szép lett a dioráma, de én azzal a csõszájfékkel nem vagyok kibékülve, szerintem ilyen nincs hogy kitöredezik a széle...
Nem vagyok nagy WW2 szakértõ, de van egy Tiger I könyvem tele archív képekkel de ilyet nem láttam rajtuk...
De ha neked tetszik az a lényeg😊))
Nem vagyok nagy WW2 szakértõ, de van egy Tiger I könyvem tele archív képekkel de ilyet nem láttam rajtuk...
De ha neked tetszik az a lényeg😊))
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nem tud valaki használt Tamiya II. VH-s eladó modellrõl? Szeretnék egyet venni, de nem akarom egy drágával kezdeni.
Szhelyi vagy!? Neszivassámjobbrabalra! <#smiley>#smiley> Akkor üdv, földim! <#idiota>#idiota> [/spam]
Egyébként, valóban, jól néz ki a tájgeren a csõszájfék. Csak kicsit szokatlan volt, azért figyeltem fel rá. 😊
Egyébként, valóban, jól néz ki a tájgeren a csõszájfék. Csak kicsit szokatlan volt, azért figyeltem fel rá. 😊
Na itt a link
Nem lettek túl jók a képek mert nem én csináltam😊)
Az a pirosinges hülyegyerek az autók mellett nem én vagyok😊))
Nem lettek túl jók a képek mert nem én csináltam😊)
Az a pirosinges hülyegyerek az autók mellett nem én vagyok😊))
Höh, nem veszek pro modellt, mert itt szhelyen egyik boltban sincs...
Az szép makett, tõled meg fõleg az lesz sztem 😊
Ja, mind1 nembaj, most mégecce lá'tyátok <#nyes>#nyes>
csak hogy legyen egy kis forgalom:
ha nagy leszek nekem is ilyen lesz :o]
ha nagy leszek nekem is ilyen lesz :o]
Sajna nincs, csak ezek vannak
"A Tigrisen a csõszájfék torkolata hogyhogy ilyen "kitöredezett"?"
gondoltam így jobban nézne ki <#vigyor3>#vigyor3> De jobban is néz ki úgy nem ? <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
"A Tigrisen a csõszájfék torkolata hogyhogy ilyen "kitöredezett"?"
gondoltam így jobban nézne ki <#vigyor3>#vigyor3> De jobban is néz ki úgy nem ? <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
köszi!
Csinos, gratula. 😊 Én még csak álmodozom ilyen színvonalról.
Az MG-34-rõl nincs élesebb kép? Rohadtul telhetetlen vagyok ám. <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Másik: A Tigrisen a csõszájfék torkolata hogyhogy ilyen "kitöredezett"? Ilyen még nem is láttam, csak azért kérdem. Minden nap tanul valami újat az ember. 😊
Az MG-34-rõl nincs élesebb kép? Rohadtul telhetetlen vagyok ám. <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Másik: A Tigrisen a csõszájfék torkolata hogyhogy ilyen "kitöredezett"? Ilyen még nem is láttam, csak azért kérdem. Minden nap tanul valami újat az ember. 😊
oksi, köszi, utánajárok a dolognak😊
Már láttam a missing lynxen, jó dioráma, szép, jól kivitelezett meg minden 😊
Ahova én járo kaz elég szegényes modell bolt <#ravasz1>#ravasz1><#kacsint>#kacsint>
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#eljen>#eljen><#levele>#levele><#zavart1>#zavart1><#wow2>#wow2><#banplz>#banplz>
Jöhetnek!!
Pont tegnap láttam egy filmet errõl a gumballról, de azok afrikában voltak Marokkó környékén. Törték-zúzták a sok ferrarit! Beslõ kametából mutatták hogy az elõl menõ Viper megcsúszik majd letér az útról, szaltózik egy párat majd ropira törik.
Egy Ferrarival meg egy traktornak mentek neki. De nem nagyon hatotta meg egyiket sem
Pont tegnap láttam egy filmet errõl a gumballról, de azok afrikában voltak Marokkó környékén. Törték-zúzták a sok ferrarit! Beslõ kametából mutatták hogy az elõl menõ Viper megcsúszik majd letér az útról, szaltózik egy párat majd ropira törik.
Egy Ferrarival meg egy traktornak mentek neki. De nem nagyon hatotta meg egyiket sem
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
vagy nem láttad az enyéimet <#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Mér nem voltál még modellboltban?😊))))))))
Ez kb 60 makett, ennek majdnem a fele kész van, fõleg a militarisok, de van 1-2 ami már kuka csak tárolok a dobozában valamit, van aminek már nincs meg a doboza...
Ez kb 60 makett, ennek majdnem a fele kész van, fõleg a militarisok, de van 1-2 ami már kuka csak tárolok a dobozában valamit, van aminek már nincs meg a doboza...
<#wow1>#wow1>
ennyit egyrakáson még nem nagyon láttam 😄
ennyit egyrakáson még nem nagyon láttam 😄
Ha már a felhalmozott maketteknél tartunk:
Íme az enyémek😊))

Íme az enyémek😊))

Hi,
Most jöttem a "Kempinszki" elõl, csináltam a haverral egy csomó képet a Gumballos autókról, Ferrarik, Lamborginik, Astonmartin, stb... nagyon állat volt, elkérem tõle aztán belinkelem😊)))
Most jöttem a "Kempinszki" elõl, csináltam a haverral egy csomó képet a Gumballos autókról, Ferrarik, Lamborginik, Astonmartin, stb... nagyon állat volt, elkérem tõle aztán belinkelem😊)))
visszatértem 😊
épp az elõbb találtam:
jó kis dodge charger, kár, hogy nem az enyém 😞
De nagyon jól néz ki
épp az elõbb találtam:
jó kis dodge charger, kár, hogy nem az enyém 😞
De nagyon jól néz ki
Jól😊
na én most mentem, bye 😊
na én most mentem, bye 😊
http://www.track-link.net/gallery/images/b_3245_5.jpg
talán így jó lesz 😊
talán így jó lesz 😊
Hmm, biztos a track lniknek valami hülye kopirájtos védelme
Hmm, ti is egy fehér lapot láttok a T-34-es helyett?
Ha már T-34 rõl van szó, nem az enyém, de jó lenne 😊 track-linken találtam