69150
-
hát ja!
nekem egy ilyen bőven elég lenne!
-
És az mit tud?
Csak úgy érdeklődésképp mondom, mert sztem kardánhajtás, benzinmotor, fém karosszéria, ezek már elég komoak, persze gondolom, hogy egy versenygép azért nagyobb cm3, meg methanolos...
Ezek mennek is mint álat nem? vmit egyszer olvastam, hogy 100 környékén is van a végseb.-ük? -
szvsz hobbi ként is lehet használni!:)
igaz 30k-n kívül van egy "kicsit" :D
de akkor nézzünk mást:
1/18-s méretarány
KIT
bordásszíjjas 4 kerék hajtás
közvetlen hajtás a differenciálmûvekre
14 golyóscsapágy + lila színû komponenesek
gyárilag feltöltött lengéscsillapítók
Ár : 29.990 Forint
Választható karosszériák : Dodge Viper, BMW M3, Nissan Skyline, Porshe 911, Chevrolet Corvette, Dodge Stratus, VW Beetle, Ford Mustang Cobra, Mercedes CLK DTM, Honda Civic Coupe, Honda NSX
Szükséges kiegészítõk :
két csatornás távirányító, szabályzó, akkumulátor, töltõ
ez 30k pont...de írja,hogy szükséges kiegészítők...szal ez csak a kocsi,ha jól értelmezem!:)
-
Ami "nem hobbi"...az akar tobb szaz ezer is lehet vagy akar meg tobb..ezt meg boven jatek kategoria.... -
vahh, ez már azért nem hobbi, nem?
legalábbis komolynak tűnik... -
vagy ez az oldal is jó lehet eligazításnak -
pl:
HPI RS4 Nitro 3
õbb jellemzõk:
1/10-s méretarány
gyárilag összeszerelt
kardános 4 kerék hajtás
nagyteljesítményû 2,5 cm3 motor
teljes golyóscsapágyazás
eloxált fém alváz
Ár : 79.990 Forint
Választható karosszériák : Acura NSX, VW Beetle, Dodge Stratus, BMW M3, Subaru Impreza, Nissan Skyline, Dodge Viper, Lamborghini Diablo, Mercede-Benz S osztály,
Szükséges kiegészítõk :
két csatornás távirányító, izzítókészlet, vevõakkumulátor, üzemanyag
-
előszőr is nem vagyok szakker,szal azt mondom amit tudok róla,de nem biztos,hogy igaz
létezik aksis,és benzines...egyértelmű,hogy árban a benzines az ütősebb...30k-ból nem kapsz benzinest...aksisat talán,de ha jól tudom ebbe még nincsen benne a távirányító...ha jól tudom a kasztni az egy átlátszó műanyag...tehát neked kell lefesteni,matricázni...festeni belülről,hogy ne kopjon a festék...mindent magadnak kell összerakni,ha jól tudom...aztán van a bevásárlóközpontos féle,pl Nikko...
van egy autó,hozzá irányító,akksi,stb...ezek álltalában kijönnek 30-ból...most karácsony alkalmából biztos nagyobb a készlet is...ha ütősebb,komolyabb cuccot szeretnél,akkor nem ott kell keresni!:D
de nem biztos,hogy kijön 30-ból,sőt...
Tamiya nevű cég elég jó cuccokat készít RC terén is,és elég nagy a választék...a pálya autóktól kezdve a kamionig minden van!:D
persze magyarországon is lehet kapni...de nem tudom hol,érdemesebb ezügyben egy szakboltot felhívni,hogy kik forgalmaznak Tamiya RC cuccokat,vagyis hogy hol lehet kapni...pl ezen az oldalon vannak távautók,és neten is tudsz vásárolni...nézd végig az oldalukat az RCmodellek résznél,aztán ha van valami akkor hívd fel őket,esetleg árulnak-e Tamiya cuccokat -
jahh, csa kmert írtad, hogy "olyat amivel versenyeznek is" , és azért gondoltam...
Hogy mennyi, azt nem tudom neked így megomndani, de nézz körül! Sztem 30e ből olyan ami hobbira kellene, az simán megvan!
De ezek nem benzinmotorosak, hanem elekrto! -
ent #31584 ?Ft kellene? Ne gondolj olyan annyira komolyra, hogy versenyezni akarok. Hanem csak hobby.. Milyen ár szintek vannak? -
hmm 30e? Abból sztem szűkös lessz! -
ent #31582 Sziasztok skacok!
Nemtom jó helyen kérdezem meg, de megkérdezem:
Szeretnék magamnak venni (új) egy távirányítású sportautó, olyat amivel versenyeznek is... Milyet érdemes venni, max 30 péz! Külön kell venni a gépet és külön a távirányítót? Ezek akkusak, benzinesek, először sak a vázat vegyem, stb?Egyáltalán nem értek hozzá, LÉCCI OKOSÍTSATOK KI... Lehet hogy bugyuta a kérdés-sorozat, de tényleg nulla vagyok! De szeretnék!
Esetleg egy linket ha tudtok:... -
Hmmm...
Jóljártam!
Lefújtam a Skyline-t (véglegesen), a tetején mint mindíg lett egya kis szöszmösz, mondom, jó, polírszalaggal felpolírozom, csak nagyon felkapta a festéket, mondom semmi baj, megoldom, hogy ezt a kis részt újrafestem!
Igenám, de le akartam szedni a festéket, de felkapta az egész eddidi 6-7 réteget egyszerre a higító!
Mondom akkro mind1 lecsiszolom, azt lefestem!
Igen ám, de nincs kedvem a pisztollyal festeni, mert mindíg hagy egy kis dszuvát, nemtommér? Lehet, hogy a tartályból jön vmi?
Akkro ecsettel megpróbálom! De csíkos lett és nem istudom megcsinálni úgyszépre!
Akkor jött az 5let, hogy az oszolokat, meg a tetőt más színre fújom, mondjuk van otthon TS-15 sötétkék, csak nem tom, hogy az hogy állna rajta! Sztem inkább fekete lenne, mert a Metál kék, meg a Sima kék sztem nem igen passzol össze, ez meg talán...
Na csak ennyi lett volna, mondom megosztom veletek, mit gondolok róla? -
:DDDDDD !! -
A dvd lemezek és a belógó fikusz.
-
Na,ki a kakukktojás ?? 
-
Ari! Főleg ha csak 10 centi, tök picike lehet. :)
Mi a fedélzetén az a sok gerenda bakokon? -
mindössze 10 cm hosszú :)
(a hajó ! )
-
Ezt a kis vitorlás hajó tegnap találtam lomtalanítás közben :)
Kicsit lemostam,portalanítottam,azt egész szalonképes lett.
Totál elfelejtettem,hogy ez is megvan :o -
-
Mellément a válaszgomb, eggyel fölötte hsz-re akartam. [lányos zavarban van] -
Szívesen.
Nem gond :) -
heh? -
kösziek
-
Hali!
Figy, ha nekem előbb jön az enzo, akkor mindenképp értesíts ám!!
És Jöv. héten, ha akkor jön, akkor is csak du7 körül jó? -
well thx a cuccokat,és bocs a több hetes csúsztatásokat!:D -
Köszi :)
Aztán szépre megépíteni!!! -
:DDDDddd ! -
-
Hát ja. -
Az biztos, a fösulin is pl olyan feladatgyűjteményeket tudnak kiadni, hogy a feladatok fele hibás, meg ilyenek... és ezek után azért tanuld meg belőle az anyagot! -
Na csá, mentem haza Budokai3-"mazni"! : D -
Egy normális jegyzet 100 tankönyvnél többet ér...[egyetértően bólogat] -
Nah jah..tele vannak a tankonyvek lexikalis tudassal....ami vegulis nem baj...mert ha csak az lenne benne amit az eletben utana pl a munkak soran hasznal az ember akkor egy fuzet is eleg lenne, es 3 honapig tartana egy iskola elvegzese, hulye tanarok meg ehendoglenenek (gihi
) ...szal valamivel ki kell tolteni a tanulok idejet :DDD (persez azert nem art a tudas...lasd most is..milyen jo hogy nem tok hulyen allunk a 180-as szam elott hanem valami fogalmunk van az egeszrol :)))
-
Jaja, azért mondom, hogy akkor az nem P előjelű lesz... -
Dühös lesz... : D -
a technológia füzetemben benne van még a szemcse ragasztó anyagának a jelölése is. -
ja impreza,merci lámpa,supra motortető!:)) -
Hat valaha tudtam a kodokat is hogy melyik milyen szemcse alapanyagot jelent es melyik mire valo...meg azt is hogy hogy allitjak elo...de ez olyan info volt ami az iskolapadban ereny..az eletben ott a szaki a boltban aki azert van hogy segitsen :DDD -
Te is kapsz finomságokat? :)