Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Wow, Fujimi kiadta az "Olasz meló"-s Miniket!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

PrasCo
Ráadásul nagyon hasonlított egy olyan "ember" logójához, akit szövegtõl függetlenül csípõbõl elküldök vissza a származási helyére, hát még a Makettezõ topigban... 😄DD

Gratu, Kbx, a heteskéhez! A lámpákra adott reakcióm kb. egyezett azzal a pillanattal, amikor elõször láttam a Karlovác Mónikát fürdõequipmentben. <#buck><#eljen>
kbx
Igyekszik az ember

kbx
Hát, nem; most még van idõm😊

Seaweed
Hat! Detto...minden heten uj logo..aztan egyszer veletlen elkuldom csa'ba 😄
modellmaker
bakker elsõre nem ismertelek meg. 😄 mondom ki a rák már ez megint <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Vazze hát te tudsz valamit autómakettezés terén <#wow2>

DJ Skyline
látom nem unatkozol!<#eljen><#merges2>

kbx
RX-z = RX-7

kbx
Hi evribádi!

Most lett kész az RX-z lámpája, nem volt kis meló egyformára megcsinálni, de sikerült! Még tömítgetem egy kicsit, aztán lehet festeni

modellmaker
nm.

Sky: 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ryleh
Gáz vagyok!!!Elirtam!!-----MEN-AT-ARMS--- a könyvsorozat cime....sorry...anno a hadtörténetiben lehetett kapni...már 90 ben is brutal 2000- ft os áron...

Ryleh
Hali!!!Keresek olyan kiadványokat,ha lehet a neten mint a "Men-At_War" sorozat volt,illetve pl: a hires "Panzer Colors" voltak...ismerösek ezek??na😊))akkor jo😊))kifejezetten figurákhoz keresek irodalmat,háttérinfot..és dioráma5letekhez..
Köszi😊))

DJ Skyline
mind2...szép is,és tud is!😊

geri15
Értem köszönöm szépen! 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

modellmaker
Miért szereted ennyire a Tomcat-et? Csak azért mert egy szép vonalvezetésû gép vagy azért amit tud vagy vmi más is van?

Jagi
Szép! 😊

Seaweed
szaklap es net
DJ Skyline
honnan tudsz te ilyen infókat?😊))
net,vagy honnan?😄

Seaweed
F-14 utolso szeriaibol "repul meg" par darab. (azert "meg" mert pontos adatot hirtelen nem tudok...mert ugy terveztek hogy az utlso szazad is szeptember-oktober magassagab leszerel F-14D-rol...F-14A verziot mar leadtak az utolsot az ev elejen)
DJ Skyline
ó nó ezt nem is tudtam,hogy ennyi vót...csak sejtettem,hogy hamarosan itt a vég...<#sir><#shakehead><#sniffles><#szomoru2>

Seaweed
Mar nincsenek hadrendben! Az utolsokat mostanaban allitjak le..."konyec 2005"...(folyamatos az atfegyverzes F/A-18E/F-re)
Seaweed
1/48 Monogram kit
Seaweed

DJ Skyline
😞(
ez már az "átigazolt" század a tomcatrõl...van egy olyan érzésem,hogy a tomcatek már nem lesznek sokáig hadrendben...elment felette az idõ ami nem volt rövid!😊 majdnem 35 éve van hadrendben...

Jagi
Na ez hanyas és milyen gyártmány?! Kell!! <#worship><#worship><#worship>

Seaweed
oto hogy beke legyen 😄
Seaweed

Seaweed

Seaweed

modellmaker
Ez egy HH-60H Rescue Hawk. És így tárolják az anyahajón helytakarékosságból.

kbx
Szép darab!!<#eljen><#worship>

geri15
<#eljen>

Seaweed
Szep! (erdekes ezt a felnit egy oreg masinan nem is gondoltam volna...kulon eszembe se jutna..de igy egyutt latva egeszen jol mutat!)
DJ Skyline
szép!<#eljen>

geronimo77

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
akkro gyorsan felrakok meg 8 fake hirdetest mert egy remalom ez ami most van... 😄
Amint meglesz a 100. hirdetés, teljesen új dizájn érkezik az oldalra 😊
Seaweed
csak ezt a gusztusalan zoldet meg keket ne kene nezni....
Aki még nem ismerné: MakettBörze

Ingyenes hirdetési lehetõség makettezõk/modellezõk számára, 368 kategóriában jelenleg 92 db hirdetés található az oldalon, ebbõl 70 képpel, összesen 354.600 Ft értékben.

A 100. hirdetés beérkezése után új dizájn, saját domain cím, és nyereményjátékok is várhatóak!!
LSL
Arról most olvastam, hogy volt egy olyan hitlerjugend csapat, ami 5-8 éves gyerekekbõl állt, és a leghajmeresztõbb terror akciókat bízták rájuk. Gerilla harcok, merényletek (Francia magas rangú tisztet 1m-rõl lõtt fejbe egy 6 éves kissrác normandia után). Undorító mik voltak...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Seaweed
hehe telleg...a gyerek lott 😄
LSL
Hehe, a könyv szerinti 4. oldalon eldölt a tanknak támaszkodó szürkeruhás bácsi 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

geri15
ez milyen helikopter és miért van ennyire becsomagolva?

Seaweed
Paran anno mondtak hogy szoljak ha rendelek kulfoldrol.

Nos a helyzet: Heten(holnaptol ugye..mert ma vasarnap van) jovoheten megjon a vart es fuggo cuccom nemeto-bol (mar megvan, csak fel kel hogy adjak ismerosok ott). Ettol fuggetlenul van meg 1-2 mas jellegu beruhazasom, de szerintem e ho vegen esedekes lesz (mar csak azert is mert akkor fizetes es szallitas atcsuszik masik honapba es akkor lesz uj fizu megint 😉))....

Glpetyus
hmmm...szerintem a vizek szinvonala elmarad a dioráma többi részétõl :o

Seaweed
<#eljen>
modellmaker

72-es Italeri. 😉

Glpetyus
Ha ilyened van még,akkor jöhet 😛PP
jóreggelt.