Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Gratu, Kbx, a heteskéhez! A lámpákra adott reakcióm kb. egyezett azzal a pillanattal, amikor elõször láttam a Karlovác Mónikát fürdõequipmentben. <#buck>#buck><#eljen>#eljen>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Most lett kész az RX-z lámpája, nem volt kis meló egyformára megcsinálni, de sikerült! Még tömítgetem egy kicsit, aztán lehet festeni
Sky: 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Köszi😊))
ez már az "átigazolt" század a tomcatrõl...van egy olyan érzésem,hogy a tomcatek már nem lesznek sokáig hadrendben...elment felette az idõ ami nem volt rövid!😊 majdnem 35 éve van hadrendben...
Ingyenes hirdetési lehetõség makettezõk/modellezõk számára, 368 kategóriában jelenleg 92 db hirdetés található az oldalon, ebbõl 70 képpel, összesen 354.600 Ft értékben.
A 100. hirdetés beérkezése után új dizájn, saját domain cím, és nyereményjátékok is várhatóak!!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Nos a helyzet: Heten(holnaptol ugye..mert ma vasarnap van) jovoheten megjon a vart es fuggo cuccom nemeto-bol (mar megvan, csak fel kel hogy adjak ismerosok ott). Ettol fuggetlenul van meg 1-2 mas jellegu beruhazasom, de szerintem e ho vegen esedekes lesz (mar csak azert is mert akkor fizetes es szallitas atcsuszik masik honapba es akkor lesz uj fizu megint 😉))....
72-es Italeri. 😉