69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Seaweed
    huuu nezegetem a webshopokat..es millio szamra vannak azok "amiket megvennek"...az isten penze se lenne eleg nekem...ahh..pl innen minimum fel milla ertekben tudnek rendelni kapasbol...
  • DJ Skyline
    nem rossz,Fabulisnál ~5400Ft,de természetesen csak előrendelhető!:\
  • kbx
    Ez nekem is tetszik!! De biztos nem olcsó!!
  • kbx
    Nekem van de nem adom
  • Seaweed
    Skyline!
    ez is zsir lenne egy dion:

• kbx
    Figy, itt nem csak azzal van a baj, hogy állandóan kérdezel szerintem minden "normális" ember számára egyértelmű dolgokat, hannem ahogyan fel tudod tenni a kérdést! Sok esetben úgy jön le a dolog, mint ahogy azt Seaweed is leírta, csak várod hogy megmondják mások mit, hol, stb...
    Ezért most ne sértődj meg, és ne kezdjünk el egymással vitatkozni, szerintem Seaweednek igaza van, kicsit önállónak kéne lenned!!

Viszont hogy segítsek is, a revell-mongram gyár olyan Civicet, amiben motor is van (sőt, azt még itthon is lehet kapni!!), abból át tudod rakni az Integrába.
  • Seaweed
  • DJ Skyline
    htx,kinyomtatom,kivágom,és felteszem a diora! :D karton jeep
  • Seaweed
    Tessek Tamiya Jeep
  • DJ RUSH99
    a lényeg,h én még nem értem el a végére 1x sem
  • DJ RUSH99
    én is elnézést kérek,remélem nem kell többször ezen vitáznunk
  • DJ Skyline
    azért az én türelmem is véges!:)
  • DJ Skyline
    igaza volt fater makettezős haverjának mikor azt mondta,hogy a makettezés nagy része a gyűjtögetésből áll,nem is az összerakásból!:D (gyűjtögetés alatt értendő a makett beszerzése)...lassan itt a szülinapom (alig másfél hét),és kéne keresni valami makettet!
    nem gond,hogy itt tornyosulnak az összerakatlan makettek,á!:D
    rávetettem magam a játékmakettre,sajna tamiya willys jeepjük nincsen,pedig az kéne a legjobban a dioráma miatt,csak a sz@ros Italeri! :\ lehet holnap körbetelefonálom a nagyobb makett boltokat,hogy mi a helyzet!eddig ezek esedékesek!
    PBR31
    Csoder álltal kinézett Sd.kfz. 251 pack
    ez is esedékes
    még keresgélek :)
  • Seaweed
  • Seaweed
    A lenyeg a tema..jo dio lenne. (az csak amolyan kis aforizma volt zarojelben )
  • Seaweed
    Ok akkor en kerek elnezest! Biztos bennem van a hiba, es/vagy ma kivetelesen hulye hangulatom van.

• DJ RUSH99
    és még valami: skyline mért tud tök normális lenni minden esetben? sosem akad ki semmin,még,ha lenne is min! normális stílusban válaszol,és emberi módon kezeli a dolgokat... lehet neki normálisak az idegei? szerintem róla lenne érdemes példát venni (félreértés ne essék,nekem is)
  • DJ RUSH99
    én is szeretek info-t gyűjteni,és van pofám ide jönni,(mivel úgy tudom ti szakértők vtok) és itt érdeklődni! ha téged ilyen dolgok zavarnak,szerintem menj el orvoshoz.. inkább rákérdezek 25x minthogy baromságot csináljak! A sültgalambról meg a seggnyalásról meg annyit,hogy nemtom hogy jön ide a seggnyalás... végülis biztos jobb lenne,ha nem kérdeznék rá sehol,csak csinálnám a baromságot! a google-ról meg annyit,hogy magamtól is rá tudok jönni hol kell keresni,csak nem mind1 hogy hogyan! mert,ha egy szó nem megfelelő már nem kapom meg amit keresek! azért kérdeztem tőled,hogy mit írjak be? nemtom ezen mért kellett kiakadni... meg ezen mi a sültgalamb! egyszerűen csak megkérdeztem mert gondoltam ti(te) tudjátok!! miután majdnem mindegyikőtök évek óta foglalkozik ezzel.... komolyan mondom olyan dolgokon tudtok kiakadni,hogy borzalmas...
  • Bucser
    Lehet éles lövészet volt imitált légiharcal megfűszerezve.
  • Bucser
    látom nem sikerült:D
  • nyulhun
    Hűha mi van itt? A tigris képre vissza térve amit beraktál seaweed sztem nem t34gyel lőtték ki.Self destroyed vagy tüzérség.
  • Seaweed
    Miert varod a sultgalambot a szadba?! Otthon is ezt latod?! Vagy enyire "ki van van nyalva a segged"?! Ne rakja ossze helyetted valaki?! Esetleg ne tegye le eled keszen?! Te minek makettezel?!
    Most is csak azt tudom mondani hogy GOOGLE!! Ha meg problemat okoz a kereses az a te bajod...nem a mienk! De ne vard a sultgalambot a szadba!
    Mert ha azt mondtad volna hogy "Bocs pocs vagyok de nem talaltam semmit a neten, meg gugliban sem! Segitsetek" akkor biztos segit valaki! De ez az elsokorben ide, aztan ha nem valaszolnak meg rakerdezel egyeseknel konretan is...hat ez engem kurvara fel tud baszni! ..es ez nem eloszor fordul elo...egyszer ketszer meg elnezek mellette..de minden nap azt olvasni hogy te varod a sultgalambot aszadba...hat mar unalmas! Makettezz!

(Vegyel olyat amiben van motor ha abban nincs! Keress neten kesz maketteket, ott konnyen fel lehet deriteni melyikben milyen motor van es ha pl valaki extra-t rakott ra milyet is pontosan...de ne vard a sultgalambot! Vagy irj olyan forumokba olyan emebereknek akik epitettek mar olyan makettet amit szeretnel...)

Nekem olyan erzesem van hogy te szeretnel mindenfelet, de vagy nem akarod vagy nem tudod vagy mind2..es inkabb a sultgalambot varod hogy landoljon elotted a kesz megoldassal! Ez nem makettezes...ez vasarlas! Reszemrol a makettezes egyik legszebb resze az infogyujtes, felderites, dontes, majd a vasarlas!
  • DJ RUSH99
    most mi a f** bajod van? nem lehet mindenki akkor ész mint te! BOCS!!
  • Seaweed
    uristen (nah en lefalcolok...mert meg a vegen beolvasok neked..bocs)
  • DJ RUSH99
    hogyan keressem? fujimi integra engine?
  • Seaweed
  • DJ RUSH99
    shit:(
  • DJ Skyline
    nem
  • DJ RUSH99
    sky te nem tudsz?
  • Seaweed
    ..nah meg Hornet! GO-GO-GOOOOOOOOOo!!!!!!

(Mondjuk erdekes hogy eles GBU bomba es AIM-9X melett gyakorlo AIM-120 van a gepen...)
  • DJ Skyline
  • Seaweed
    dzsááálíííírádzseeersz

• DJ RUSH99
    ehhez az integrához tudtok motort?

• DJ RUSH99
    ok,összeszedem a jobbakat:))
  • Seaweed
    oks
  • Csoder
    thx
    lejött
  • DJ Skyline
    ja,csak ne 100 képet küldj!:)
  • DJ RUSH99
    skyline,ha küldök rar-ba képeket felteszed sg-makettre a bmw-t?
  • Seaweed
    http://rapidshare.de/files/19427495/afe.zip.html

(szolj ha leszedted utana torlom)
  • DJ Skyline
    Yamato