69150
-
Sima aluminium cső. Baumaxban lehet kapni méteres szálban, csak fel kell polirozni. -
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Miből csináltad? -
Jó, szép :)
A Norbi könyvet te is nehezéknek használod :) -
Hi. Elkezdtem az R33-at. Kész van az alváz. A hátsó dob saját készítés.
[IMG][/IMG]
-
Nemááá
Csak hétfőn?
Pedíg kíváncsiak vagyunk/vagyok!! :D -
Megjött a Kursk,a Queen Mary + a festékek
Az S-100-as kész lett,de este 11-kor már nem volt kedvem fényképeket készíteni,majd hétfőn megmuti
-
Sajnos latom te pont az a fajta vagy aki nem latja a fatol az erdot. Ne kezdj velem vitatkozni mert nincs ertelme...es ezennel en itt es most befejezem!
Innentol aki erre reagal azt a hsz kerni fogom Skylinetol hogy torolje...sot mindenestol. -
nyulhun #38626 Sztem te nem vagy tisztában az etikus szó jelentésével. Aki vérben fürdő hullákat rak a diorámájára az nem tiszta sztem. Lehet a háborút más kép is ábrázolni pl a képek amiket beraktok ide más oldalakról. Akció közbeni jelenetek. Úgy veszem észre hogy mostanában kezd elterjedni ez a fajta ábrázolás mód. Régebben be se engedték volna 1 kiálításra az ilyeneket. Sztem inkább a hadi technikákat kellene bemutatni 1 diorámán keresztül és nem az öldöklést már BOCS. -
Szerintem ez baromsag mar bocs! Ez pont olyan mint a horrorfilmek esete! (ne soft horrora gondoljatok mint a vampiros filmek, hanem izom gusztustalan filmre mint pl legutobb a Texasi lancfureszes...) Attol hogy meg van akit az erdekel es az ajz fel(?) nem kotelezo azokat megnezni! (engem szemelyszerint taszit a hard horror film..de a jokis akcios vampirosokat szeretem ettol meg!) De tiszteletben kell tartani a masik embert, a velemnyet, az "izleset"...a donteset hogy mit modellez/makettez le... En nem nezem meg a hard horror filmet de nem vennem a batorsag arra sem hogy az "arokbalovos" dioramat keszito makettezo embert ezert megszoljam!(ha ertheto a parhuzam?!) Sot! Akar lehet hogy neki a holokausztban pl voltak elhunyt hozzatartozoi..es igy (is) akart emleket allitani nekik! (Van aki szerint a dunaparton a fem cipok is ilyen morbidak..szal minden ember mas..mindenkinek mashol van az a kuszob ahonnan mind moralis mind erzelmielg ugy iteli meg hogy az mar ama bizonyos lo tuloldala! ..es ehhez makettezhetsz TE ezer evig is(plane LOL az a "masok mondtak"...te okvagy vagy te te vagy?! dontsd el!)...az akkor is csak a te(?) velemenyed es erzelmed ...Nem ertem miert kell azt leszolni ami a masiknal nem, vagy mashogy, vagy "epp azert"!!!!
Gondolkozzatok mar kicst! a Temat meg mint mondtam unom...es felejtsuk mar el!
szerk.:
Azt is el kell fogadni hogy a makettezes fo huzoagazata a militaria! A harcjarmuvek,repulok,hajok es egyeb harci ezkozok! Attol hogy valaki pacifista ezek az ezkozok meg ugyanugy a haboru megvivasara, de ha sarkitani akarom akkor az emberelet kioltasa vannak "kitallava". Tehat ezek makketjeinel is evidens a halal mint abrazolas! Persze ugye ez a makettezo dontese, de nem szabad ugy csinalni mint aki nem akarja tudomasul venni hogy egy tank vagy repulo fegyver azzzal olni lehet az ma mar akar magatol is olhet azzal lelehet zuhhanni abban meg lehet halni, az altal meg lehet halni! Mert ez onamitas, es kepmutatas lenne a valosaggal szemben ami a makettezesben egy nagyon fontos "tenyezo" szvsz! Ugyvelem aki ezt nem tudja vagy nem akarja valamifele gogbol feldolgozni az rossz hobbit talalt maganak! De a dolog nincs elveszve! Lehet hazakat is meg emebereket is makettezni....vagy epp autot es motort...de itt megint visszaerkeztuk oda ahonnan indultunk! Mindenhol ott az eletben a halal es a szerencsetlenseg lehetosege! Lehetne akar egy osszedolt hazat is makettezni(pl foldrenges utan)..vagy egy cunamit is tengerpartal menekulo emberekkel?! Az is az elet! .....gondolkozzatok csak! -
Csoder #38624 Probléma analizálva, privi ment.
-
má megint én lettem a fekete bari
-
félig sikerült,de nem jó még! a gond ugyanaz,hogy eltűnik a fél oldal,ha a BMW-re kattintanak!:\ -
sky,látom sikerült a bmw :)) köszike:P
majd még küldök később képeket,ha lesz időm válogatni... mi volt amúgy gond? -
nyulhun #38620 Én csak annyit vszólnék a halott és sorbalőtt zsidókról meg a többiekről hogy nem etikus halott embert ábrázolni 1 diorámán és ezt 15 éves makettes múltamból kifolyólag mondom. Ezt nekem sokat látott és sok modellt készített barátaim mondták. -
Na Hi mindenkinek, kimaradtam egykét dologból, hehe...
A szvazáshoz meg anynit, hogy nekem tök mind1, de ha lenne még itt pár ember, az nem zavarna egyáltalán, mert több szem többet lát, másrészt, meg így legalább mindenki ismeri a másik ízlését, érdeklődését, meg a munkáit, és így talán jobb picit... -
Hat akkor rendelj onnan ha az a szimpi...a szimpatia sokat szamit a netes vasarlasnal szvsz! Ez egy megfoghatatlan dolog.. -
Ez a B-52 nagyon tetszik, majd lehet ha kész leszek a mostaniakkal megrendelem! -
majd vmikor kitalálok vmi jobbat is:D mondjuk tényleg mindegyik kedvenc... és mindig a legújabb tecc leginkább:DDD -
őőő:D írd át arra,hogy mindegyik kedvenc :DDD -
Kedvenc makettje:"Eddig csak 2 van és mind2-őt nagyon szeretem:)"
a 2 makettet nem kéne átírni 3-ra,vagy most már 4-re?:D -
le,már árméreteztem őket,meg feltettem a tárhelyre,de valamitől mindíg elb@szódik a bmw oldala amit csinálok neki! még gondolkozom a hibán,ki is van írva az infódban,hogy nem elérhető pillanatnyilag az e30!:D -
hűha látom ma is volt balhé:D nekem tegnap megjött a fairlady:)) lesz vele meló... a lökösöktől félek,a tetőablakoktól mégjobban... még nem igazán fogalmazódott meg bennem,hogy hogyan kéne beoperálni őket:D amúgy a kit az üveg részekből (ablakok,lámpák,stb) úgy ahogy van 2-t tartalmaz... szal 2x van ugyan az az öntőkeret:D szerintetek ez csomagolási ,,hiba,, vagy van vmi oka?:D
sky letöltötted a képeket?;) -
hmm nem tudom honnan rendeljek!
nekem ez a moduni.de a legszimpatikusabb,és van is mind2 cucc (willys+maratás) raktáron! -
Teljesen foloslegesen frocsogtok ezen a balesetes dioraman! Van olyan diorama ami zsidok sorballitasarol es godorbeloveserol szol..megse jon ide (ha jonne neki is beolvasnak!) egy se hogy ez milyen mar! Epp ez a lenyege a makettezesnek! Ugy kell felfogni mint a fenykepezest! Egy pillanatot orokitesz meg!... es EZ ITT a lenyeg!
Nem az elvek, a tetszes vagy a nemtetszesnyilvanitas vagy epp a nem nyilvanitas!
pl egy fotoriporter egy fereg ha pl haboruban lefenykez egy katonat amint fejbelo egy fogjot?! (a hires vietnami kep) NEM! Ez a munkaja, a hobbija az elete...maskepp nem lenne ott a haboruban es fenykepezne...
Nah kb igy tessek felfogni a makettezest is! Fotozas csak harom dimenzioban, sajat kezunk altal elkeszitve, ami nekunk oromet okoz mind infogyujtes, epites es vegeredmeny szinten!
uff en szolottam..es mar uncsi' a tema..szal lepni tovabb rakni be kepek maketterol....es lenni evribudi heppi!
-
azon hogy ilyen szépet irtam 

amugy nekem tényleg csak a balesetes dio nem tetszett... az még most sem tetszik, és pont én irtam hogy nagyonsokmindet lehet ellponi a csörömpösökröl és a repzikröl ugyhogy ...
-
a ratyi tankos rész nem neked ment!:) miért lepődtél meg,csak kiegészítettem 2 sorral,azt amit mondtál!:D -
ezen most nagyon meglepödtem hogy ezt nekem irtad 
-
ezt ekem ment????
Sky én pont védtem a csörömpösöket és a epcsiket ha nem tünt volna fel :P
-
Mimózák, alkotói szabadság? -
-
minden makettről lelehet lopni bármilyen ötletet,akármit...autóról épp úgy lelehet mint repülőről,sőt autóról még jobban lelehet,mert ugye autó témában több az egyedi makett mint mondjuk repülőben a 20.dik jolly rogerses tomcat,vagy harcjárműben a 40.dik tiger I late tank terepmintás álcafestéssel!:)
egy ratyi tankot meg baromi nehéz megépíteni,hogy élethű,és korhű legyen! baromi sokat kell utánnanézni,ha azt akarja az ember,hogy olyan legyen mint amilyen volt...tényleg bárki tud egy ilyet építeni:
szerintem a 20.dik enzo ferrari unalmasabb mint egy ilyen tank
szal az ilyen álltalánosító,fikázó kommenteket hanyagoljuk ha lehet! thx -
Ezt itt NEM kene! Ha nem tetszik ne jarj ide!
(Pacifistakat meg amugy is karoba huznam...) -
Én autos-kamionos témáknál maradok, de ezért még kapni fogsz az iteniektöl az tuti :D
Amugy meg nem kell általánositani, mert egy gyönyörü tankrol/repülüröl akármilyen ötletet le lehet lopni, bármilyen témát és épit az ember.
És én csatlakozok RCM-hez, mert szerintem is egy elborult elme lehet aki egy ilyet csinál meg... Akkor már inkább egy autoszállito tréler amin vannak a roncsok, vagy alapbol egy roncstelep ha már roncsot akar épiteni mindenféleképppen, ez lehet azért van mert már volt egy két durva balesetem, meg a családban is, lehet ezért van ez a véleményem. -
majd ha leálltam az ivással meg a lakás berendezéssel akkor talán lesz ilyenekre pénzem, jelenleg a züllés olcsóbb hobbi :) -
sry de ez mennyivel trébb, mint a sok ratyi tank, meg vadászgép, ami alapból emberélet kioltására van? igaz azokról eszembe nem jut a funkciójuk jelen esetben, csak simán unalmasak ezek a témák már. ez meg kifejezetten tetszik nekem. végre egy mindennapi, emberközeli téma. de beteg télleg:/
esetleg egy ilyet szívesebben látnék a polcomon, némi városos körítéssel ratyi tankok, meg futkorászó katonák helyett. jobban szeretem a hűen megvalósított átlag civil témát a katonásdinál. biztos beteg vagyok sry:C -
nah bammeg ekkor meg vasmegyen ultem egy buszon es valami irto fos DVD-t neztunk visszafele....de azert leadtam az amugy is ertekelhetetlen szavazatom -
Reszemrol "nem" is meg "igen" is...nekem jo ez igy. Ha tobben lennenk nem tudom mit hozna..de lehet semmit...szal "passz". -
Thx...de kikaptunk...kb 20 perce ertem haza....nem baj 1:0 oda...harom nyert meccsig megy a kuzdelem..az a tovabbjutast jelenti. -
Csoder #38595 hú, ez jól jönne a féllánctalpashoz
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]