69150
-
Zölddel patinásítsd, ha öregíteni szeretnéd, mert a réz-oxid zöld. Ha nagyon tengerviseltnek szeretnéd megcsinálni, akkor full zöldre kell festeni. (Revell 365) -
Kéne,de a kártyám sztem csak itthonra jó :/ -
Sajnos nem. =/ -
Miert nem rendelsz kulfoldrol?! -
áz
De ami számomra igazán fájó,hogy a Heller vitorlás hajóit sem lehet :C
Pedig a felhozatal igen dúrva. -
De legalabb nemet, osztan kapni konyen...amugy itt kecson figyel polcon kezdetektol es ez azert jelent valamit! (pedig nem is makettbolt hanem sport-jatek osztaly egy aruhazban) -
a Revell Úbót se figyel minden makettbolt polcán! :\ -
..es meg kapni se lehetne... (legalabbis magyarorszagon ritka hollo lenne szvsz) -
undersztand'...hát ja lehet nem lett volna túl olcsó
-
"mi lett volna ha a tamiya csinálja meg?"
40K-ba kerűlne :D -
-
#39942 -re -
40K.... -
de,csak egy kicsit fúrni faragni kell,de a feljavító mindenképp kell -
hát ja....néha azon gondolkoztam tegnap építés közben,hogyha mi lett volna ha a tamiya csinálja meg
-
:DDDD -
-
-
-
Jah azert...mert a rez mar elhasznaltan szurkeskek oxidalodott szinu -
éétem ? -
Persze,az alján rézlemez boritás van.
Persze csak új korában nézett így ki,ezért a makett is csak nagyon minimális koptatást fog kapni.
(pontosabban,inkább csak az éleket fogom kiemelni) -
Rez szinu hajotest?! rezbol volt?! -
Tegnap lefestettem az alját a Victorynak.
Kurva jó és szép ez a réz-szin,szépen fed,és 2 perc alatt szárad
-
Revell egy igazi "melós" márka,sajna némelyikkel nem keveset kell dolgozni.
Mondjuk én szeretem kínozni magam,meghát Mo.-n úgysincs akkora kánaán,hogy egy ritkább típust esetleg több gyártótól meg lehessen venni :(
72-es úbótot se nagyon vehetnél más gyártótól :I
-
Tied ?
Szép. -
nyulhun #39930 De 1ként én befejeztem -
nyulhun #39929 Jesszus a Tamiya AFVre értettem tudod mit jelent az AFV? -
Mi van??? Leírod hogy milyen szar a Tamiya 5 kommentben, aztán meg hogy ezt az AFV-re értetted??? Franc sem tud rajtad kiigazodni wazzz!!! 
-
nyulhun #39927 Akkor szted ne vegyünk ilyen ubootot? Nem ajánlod? Vagy csak a kieggekkel? -
de akkor is,majdnem egyszinten van az úbót az italeri seahawkal!:( pedig nem emlékszem,hogy a revell ilyen sorjás,illesztési problémás,leszedhetetlen alkatrészes makettet gyártott volna...vagy csak már régen raktam össze Revellt,és elfelejtettem,hogy milyen is!:D -
jah.. de a willys az Tamiya, nem Revell.. :D -
well ma elvoltam...8 órát maketteztem
...elkezdtem az U-Bootot,meg a Willyst,képek majd holnap,mert már szart se látni!:D
kis vélemény a makettekről:
U-Boot...hát tipikus Revell...nincsenek elnevezve a keretek (A-B-C-D...),így néha vadászni kell az alkatrész után,hogy hol a búbánatba van a 106-os darabka...még szerencse,hogy az útmutató elején levan írva,hogy mi hol van,de ott is vadászni kell,szal mind1...sajna vannak illeszkedési problémák,tehát összeraktam a törzset,van ahol tátongó rések vannak,de van ahol meg tökéletes...mindenesetre lekentem az egészet puttyal...vannak alkatrészek amik elégé sorjásak,rosszabb esetben az alkatrész nagyon rajta van az öntőkereten,alig lehet lehámozni...a hajótestbe kell tenni merevítőket,abból 2-t ki kellett szedni,mert a fedélzetet nem lehetett feltenni rá (még nincs fent,csak próbaillesztés volt)...hajótest összeillesztve,flak88,és a kissebb légvédelmi ágyú készen van...
Willys
sokkal jobb a Revellnél,sehol egy sorja,nincsen ráhegesztve az öntőkeretre az alkatrész,így nem kell szenvedni a leszedéssel,illeszkedési problémák sincsenek,szépen haladok vele...alváz kész,motor kész,most a belsejét ápdételem a maratással...
holnap folyt.köv.! :) -
-
nyulhun #39922 Meg 1ként nem tom mi bajotok van az 1 nagy kalapszar után ott van 1 ilyen is
-
nyulhun #39921 Jézus! Te se tucc olvasni??? Oda írtam a végére hogy csak az AFV modellekre értem. Csináltam Italerit is Revellt is Matchboxot is Monogramot is Gunzét is soroljam még? -
Hmm...
Nemsemmi...
Jahh, és jóa új logód! :D -
Nem semmi az ember!!
http://www.geek24.com/g/2006/06/03/amazing-r-c-airplane-flying-what-a-pilot -
Hát, nem tudom!! Ha te erre a készletre azt mondod hogy szar, akkor komoly gondok vannak az értékrendedel!!! Úgy látszik még életedben nem raktál össze Italery mekettet, vagy valamelyik orosz v. ukrán gyártótól...
Az autó és motor kategóriában egyértelmű, hogy a Tamiya fölényesen a legjobb!!! -
Ohh, hali mindenkinek!
Mimegy itt kéremszépen? ::D