69150
-
ja az -
fabulis-e ? -
Marmint mi?! (a kokret tortenet?) -
Ez az "F"-betűs volt?
-
jovanmár nah :D korán van még, és fáj a lábam is :D -
Nem inkább: "jatek-makettel sok gond van szerintem" ?
-
ne haragudj elrontottam az irást:
jatek-makettel semmi gond szerintem <-- jatek-makettel sok gond szerintem, igy akartam irni, és a mondat további része ki is jön igy :)
De érdekes mert amikor haverommal 'meglepetésszerüen' benyitottunk, a csaj akkor tette le ikonba az MSN-t a gépén, enyi erövel akkor már telefonálhatna is a megrendelt dolgok miatt nem? :O
Nekem még mindig a kedvenc helyem a Lurdyban a modellésmakettbolt. Bennük még nem csalodtam, akármikor rendletem kihozták, akármikor személyesen mentem be, normálisan kiszolgálta, még beszélgetni is lehetett velük a makettezésröl {éppen egy RC autot raktak össze :)} amig a jatek-makettes csajtol megkérdeztem a polcon LÁTHATO Fujimi BMW árát, és kérdezte, hogy az Fujimi ? :D
Egy szoval röhej ami ott van :)
Jah a másik hely amiben most csalodnom kellet, de kifejezetten jo irányban, az a Moriczi makettbolt, most tök rendesek voltak, és nem lekezelözen beszéltek velem :) Ennek örültem :) -
Boldog szülinapot Rush :) -
BSZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!! 
-
hö,há' nekem idáig 2 nap alatt kihozták minden rendelésem.
eddig kb 5x rendeltem.
Mondjuk oda is van írva,hogy szállítás 2-4 nap,de sajna pl. az italerinél 2-30 nap van írva.
Én meg vagyok elégedve velük. A múltkor nem volt MM festék az egyik szinből,csak Revell-be',FELHÍVTAK,hogy megfelel-e....Szal mondom,idáig ok. -
fasza :) -
-
-
Szerintem tök jó lesz. 
A sár kifejezetten 10 pontos :o -
ha minden igaz sikerült megjavítanom a nissant! holnap képek 

-
Tizenot-husz eve meg elment a "Megjon ha megjon" mentalitas...orultunk ha tenyleg lett valami ami nem KP* meg mitudom milyen lengyel gagyi szar...akkor meg elfogadhato volt..hisz akkor meg nem regen hagytuk magunk mogott az "atkost"...de ugytunik par kereskedo meg abban a vilagban el 2006-ban is!!! Ez lehangolo! 
...es amit a legdurvabbnak tartok az az hogy nem is ertesitik a vevot hogy mikorra varhato...honapokig ulnek a rendelesen..aztan vagy lenyelik vagy csoda tortenik es megjon a cucc.... (dolgoztam jopar evet a kereskedelemben (IT), es tudom hogy leginkabb ugy lehet ugyfelet fogni hosszutavra ha maradektalanul kiszolgaljak, es bizalmat gerjesztenek benne)
ugygondolom ezeknel a "remtorteneteknel" is sok esetben a vevo megelegedne egy telefonnal hogy "X honapo mulva, ho X-edik reszen varhato az aru erkezese, Igy is fentartja a rendeleset?!"..de nem nalunk az van hogy joesetben 7-8 honap mulva csorog a telefon vagy jon a mail hogy megvan amit mar ie. elott rendeltel es kerdi: Jajj elnezest kicsit dragabb lett igy is keri?! (ez nalam konkret eset volt!!)....
Szal nem jo ez igy!
*.: Mindig az az eset jut errol eszembe, mikor vagy 15 eve bementem a helyi egyetlen makett "lyukba"! (akkor nem meg volt Tomcat..ami azota megszunt ugye..hanem egy haz oldalaban volt egy kis picsanyi lyuk..2 ember alig fert el benne.....szal gondolhatjatok)...Szal bementem a "boltba" es mondon az elado mukinak: "72-es Mig-21 makettet szeretnek!" Kivagja elem az asztalra az osdi tizmillirad peldanyban lenyuzott KP Mig-21 MF makettet aminek mar olyan kopottak voltak a klisei akkoriban hogy panelvonal nem is latszott..es a sorja lap volt az egesz.... Erre mondom: "Mas, jobb minosegu nincs?!"...valasz: "Kell ennel jobb?!"...hat kiakadtam..majdnem korberohogtem....(akkoriban mar kaphato volt a Fujimi keszlete)....alig birtam ki hogy apofajaba ne rohogjek....gyorsan kiiszkoltam a "boltbol"....
Asszem utana sose mentem vissza...utana nemsokara megnyilt a szepemleku Tomcat makett es jatekbol kecson...
-
December ota jon a festek?!
..nah akkor nyugodtan mehetnek a remtortenek mappaba! (Mint pl a fabulistol 6-8 honapra szalliotott dolgok)....de hogy szerinted "semmi gond" az azert erdekes hozzaallas....
-
jatek-makettel semmi gond szerintem, elfogyott nálluk a Revell Gofl II és még 4 darabot elöhuztak hogy akik megrendelték azoknak oda tudják adni, dicsérendö dolog volt. Utána rendelktem tölük még decemberben festékeket, jooo sokat, nah azota jön, akkor egy kicsit berágtam rájuk.
Be lehet menni akármikor, és akármit el is hozhatsz tülök!
Jah és nem csak hogy kedves az elado lányka, de még jol is néz ki :)))) -
Hát, ez elég gáz, ezért kell festés előtt összepróbálni!!!
Biztos a Veilside-os lökösök miatt nem passzol!!
Én mindig ezt csinálom, akkor lehet látni, mennyivel kell megültetni, szélesíteni, stb... -
Én 2-3x rendeltem tőlük, nem volt semmi gond, pár napon belül szszóltak hogy megvan a cucc, és már mentem is érte(3 percre lakom a bolttól:D )
A boltban az eladó csajszi is tök kedves volt:DD
Szerintem nem olyan drága itthoni viszonylatban, és szerintem elég sok cuccuk van...
Szal én meg vagyok elégedve velük! -
nyulhun #40299 Bocs nem nézlek hülyének csak nem lehet hogy fordítva akarod össze rakni?
-
ja és nem 40 métert kellett volna gyalogolnia,hanem 5öt lépni a széktől! -
az a baj,ha bemegyek egy makettboltba, akkor tuti nincsen az amit keresek! de nem is kell bemenni,elég felhívni őket! és ez pest,vidéken még ennél rosszabb szerintem a helyzet,bár a willys jeep tatabányáról jött...az volt a legjobb mikor azt mondta az eladó a telefonba,hogy "hát most megkéne néznem önnek,hogy van-e"...LoL...az ilyen minek megy el eladónak,ha még a seggét sem bírja felemelni? tudom,hogy nem csinál semmit mert ahányszor voltam ott személyesen,mindíg ül a gép előtt,és hallgatja a szokolrádióját -
ennyire nincs igény ilyesmire? -
nagyon nincsen...fabulis volt anno a legnagyobb,de ma már az a legkissebb ha a bolt méretét nézzük!:D ma már kb olyan szerepet tölt be mint a játék-makett,csak drágább -
#40282 -
kár...van egyáltalán Budapesten nagyobb méretű modellbolt? (a körtérinél nagyobb?) -
mért?
-
úgy lehet,hogy megrendeled a cuccot,majd választhatsz,hogy elküldik,vagy bemész érte...úgy hogy most bemész körbenézni azt nem tudom...szerintem nem nagyon,biztos van választék,de nem hiszem,hogy sok -
-
Csoder #40289 Pont te beszélsz, aki multkor itt siránkozott hogy "jajj, nem hozzák a makettemet, felhívjam őket? mitcsináljak? jaaaaaaj" -
pedig de,jelene esetben számomra igen!:) -
játék-makett-ben lehet személyesen is vásárolni? (Varsányi Irén utca 26-34.????) ha igen akkor mekkora a választék? -
egy egyszerű dombornyomott kari meg paypal karakter és bárki megteheti
sztem nem egy teljesíthetetlen dolog
-
ok,csak sajna nem mindenki teheti meg,hogy külföldről rendeljen!:) ha nem tudnál rendelni,akkor meg mit csinálnál?:) rálennél kényszerülve az itthoni felhozatalra -
max festéket.. modellbolt.hu-ról
na az egy rendes cég! az árral sincs gondom,és rendesek is! -
én elvből nem rendelek mo-ról
hülye is lennék...
-
ja,csak nincs mindenkinek bankkártyája!:)
nálam fater nem megy bele,szal -
Csoder #40281 Nincs dombornyomottam.
+ amúgy is türelmes vagyok. -
de sajnos nem mindegyikünk tud külföldről rendelni.