Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Egyrészt nagy kezdõbetûvel írom a nevem, másrészt meg szívjál le egy talicska aprómajmot. Ja és vegyészkém, olaj alapú festéket miért is nem lehet higítani benzinnel? Nehogymár megmondd nekem a frankót, vegyész diplomám van. Idióta...

[/cserf][/fülünyúl]

Kussolj már te is.
Értelmetlen vitát minek folytatni??
Csendben maradni nagyobb tudás.

kbx
HÚÚ, végre valami izgi dolog is történik<#idiota>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ RUSH99
utolsó hozzáfûzésem a témához...minek kellene minden egyes alkalommal elmondani,hogy ott a faq,mikor amint belépsz a fórumba rögtön az van a szemed elõtt hatalmas betûkkel? sztem nem lehet nem észrevenni...na mind1 nem vitázni járok ide,szóval tényleg elég!

E30 4ever

Glpetyus
azaz,jó nagy kula...

Sky,sztem keresd ezt ,ha még mindig 109-est akarsz.
Itt több készletbe bele is lehet nézni.
Nekem is ez van (illetve a spanyol "buchon" változat.
Szvsz hasegawa szintü,és maratás is volt benne !
Árat nem tudok mondani,börzén vettem,de az is volt vagy 10 éve :)

esetleg ez?http://www.happyhobby.com/hobb_html/hobbycra.htm

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

DJ Skyline
talán<#nemtudom>

Glpetyus
ja,megvan,de jó szar :@

Glpetyus

A hobbycraft-nak nincs hivatalos honlapja,vagy én vagyok láma ?

nem én kezdtem most!

Glpetyus
elég ebbõl !

te figyelj én nem ílyen szavakat használtam, de legyen. attól még lehetne valakinek válaszolni mert nem nézi meg a faq részt.pl: pls ott a faq fenn ott meg találod a választ. de tõled ezt nem várnám el az itt leírt szavaidból ítélve.

DJ Skyline
FAQ nem mûködik most!:D
ill. mûködik,csak a fileok nincsenek fent,mert letörlõdtek onnan ahol fent voltak eddig

DJ RUSH99
,,ritka szar fórum ez, itt nem tippeket ötleteket adtok annak akinek kell,,

akkor szerinted a faq rész mi a f*sz már nem azért? gondolkozz mielõtt baromságokat beszélsz...ahhoz meg leginkább semmi közöd h ki profi,ki nem...vhol mindenki elkezdi,aztán eljut mindig egy szinttel feljebb...ennyi

E30 4ever

nem márkára gondoltam hanem akril vagy enamel. és mint köztudott az enamel festék kikezdik a jobb pisztolyok düznijét

Glpetyus
Jaj,elég már.

V8 = azt fújd,amit ecsetelnél is,és makett boltba vetted,ennyi...
Márkák közt ÉN nem vettem észre különbséget.

sztem nem oltogatok senkit és elég kultúráltan írtam le a véleményem, senkit nem akartam +bántani. akinek inge..

ha meg kata viccelt hol a smile?

sztem elég 1értelmû volt a kérdés. nem befolyásolja a festék minõségét az hogy mit akar festeni, az sem hogy használt eddig festéket vagy sem, talán az igen hogy milyen a pisztoly 1 3000ftba bele lehet tenni bármit de a többibe nem. de mind1.

Glpetyus
*de akkor sem ok arra

Glpetyus
A kérdéssel semmi baj.
A poén az gyenge,de akkor sem ok,hogy vki felkapja a vizet.
Arra meg pláne nem,hogy itt elkezdjen oltogatni....azért mert nem írja be mindenki,hogy "akril" vagy "enamel"...

MikX
Figy...
Idejössz, és leoltasz itt mindenkit?
Húzzál már innen...
Abszolúte nem is a te dolgod, szal minek szólsz bele?
Sztem Kata poénból írta...
Úgyhogy légyszi, kívül tágasabb...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Random work
A kérdés feltevés is elég eccerû volt szerintem ha kicsit normálisabb mondatot hajlandó összeszedni a kérdezõ talán kap rendesebb válasz.

Van egy makettem milyen színûre fessem? Erre szerinted mit lehet válaszolni? Mert kb. ilyen szintû volt a kérdés.

Milyen festékszórója van? Mit szeretne festeni? Szerintem ezek befolyásolók. Eddig használt-e valamilyen festéket stb...

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nem csak már 1 ideje figyelem a fórumot és sajnos ez a tapasztalatom hogy ilyen helpeket adtok tisztelet a kivételnek.

Glpetyus

A fal felé ugrottál ki reggel az ágyból ?

örömmel. ritka szar fórum ez, itt nem tippeket ötleteket adtok annak akinek kell, hanem csak az ömlengés megy hogy ki mit rendelt milyen sok pénzért és meg hogy én is ilyet akarok. még 1 normális modellt nem láttam/kivétel Geronimoé sztem õ itt a legnormálisabb/ a kezdõkkel meg csak kötekedtek mint most is V8al. miért nem lehet válaszolni valakinek normálisan vagy inkább ne is válaszoljatok. fõleg te ne kata, aki sebbenzinnel higítja a festékeit. és se vagyok pro modellezõ inkább közepes de hülyeségeket inkább nem írok ha nem tudom a választ. ennyi asszem elég kultúráltan reagáltam erre a beszólásodra petyus. jöhet a köpködés.

Random work
Hú Gero hozott nekem cuccot. Éljeeeen újra lehet szerelni. :) Elkezdhetem az asszony autóját is tuningolni tavaszra lesz 2 jó kis gép. <#nyes>

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
ezt mi alapján szûrted le?kicsit sok az a 90% nem? túlzásokba ne essünk,kösz
ja és mindenki ott segít ahol tud,tehát aki nem tud neki segíteni az gondolom nem válaszol rá,aki meg nem akar segíteni az meg nem az én dolgom

Glpetyus

menj má innen

ne várj tõlük sokat, nem szoktak segíteni. Sztem a 90% a nem is ért hozzá.

Glpetyus

S-100-as befigyel :)

Glpetyus
aztakurva <#bdead>

V8
Hát te aztán nagyokos vagy barátom, kössz a segítséget!<#wilting>

!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"

Glpetyus
<#guluszem1>

Jagi
Ahj!Egy ilyet úgy csinálnék... (hajók)

Paszmek!<#guluszem1> (repülõk)

Akril

Punker
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
tempera

[/cserf][/fülünyúl]

V8
Sziasztok!

Festékszóróba melyik a legalkalmasabb feték?Tudnátok segíteni?Köszönöm!!!

!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"

Kata
Gyönyörûek! Nekem is tetszik az a hatalmas repülõnapos dioráma, meg a hajósok. Valami hasonlót szeretnék én is kreálni, mint amelyik hajó a kikötõben áll a házak között.

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Az a Rep.nap-os dio nagyon állat...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hi ALL!!!

MOST ennek fogok nkemi álni göz erõvel nagyon jó makett enzo ferrari
Placebó
na látom a buffer kiürült..:)

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Seaweed
Sotetkek vagy "dark marine blue" (de nem kotozkodok! <#wink>)
Seaweed
Hajosok nagyon szepek, repulonapos dio is tetszik!!<#eljen>
Seaweed
-Sarkvideki Antonov nagyon bejon ;)))
-Capasrol: Kamufenykepbol kamu makett....
-Tengo a kikotoben szep!!
-A kiasas alatt levo stuka mar kicsit erdekesebb! Rozsdas az egesz gep?! meg ilyen "sekelyen" a foldben ilyen epen a gep?!....nagyon hihetetlen!
kemszi2
jók.nekem speciel a fekete repcsi tetszik
DJ Skyline

DJ Skyline
:D

érdekes,hogy a fõrotor (vagy hogy hívják) az forog,de a farokrotor az meg nem!:\

jó kicsi lehet!<#help>

DJ Skyline
<#eljen>