Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
és hogyan kéne kitölteni a megrendelõ lapot? mámint vágom az angolt csak nem akarnám hibásan kitölteni :S
a jatek-makettnál meg:
1.000 Ft-tól - 10.000 Ft-ig 1.250 Ft
10.000Ft-tól - 20.000Ft-ig 900 Ft
20.000.- Ft-tól 500 Ft
jatek-makett.hu
fabulis modellposta
E30 4ever
nem tud nekem vki tamiya-revell színkód átváltót adni?<#kerdes>#kerdes>
E30 4ever
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E30 4ever
[/cserf][/fülünyúl]
szeretnék majd én is venni egy 1/48-as Mustangot,de elõbb egy 1/48-as messzer lesz a soron!😄
Addíg még lesz 2 Skyline, ugye 😄
Meg mé gittvan az Enzo, meg az R34 et is be kéne fejezni...
Szal, az még odébb van...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
sok sikert hozzá, szép darab
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
sikerült végre eljutnom netközelbe... (info óra powa! 😄 ) Már elvonási tüneteiem vannak nélkületek.. ^^ Csinálom a Suprat majd teszek fel képeket legközelebb hogy hogy alakul. Gero: SZÉP!! 😉
Üdvöz néktek: mm
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Pont a héten gondolkodtam, hogy mit csináljak köv.nek, és arra gondoltam, hogy egy Le Mans-i verdát, meglátam ezt a hobby search-on, és arra gondoltam vagy ez, vagy a GT-One...
De nem akarok versenyezni veled, ezért lehet a Gt-One lesz... 😄
Majd még kigondolom...
Ja és ez az autó lesz:

Szerintem ez elég régi típusú felni, mondhatni ódivatú 😊
De majd meglátjuk