Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amire belehuztad, a forma, az "milyen anyag" :)
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
másfél cdtokot elolvaszgattam mire rájöttem hogyan is lehetne jól megcsinálni

Na látjátok ennyi tudásom volt a festéssel kapcsolatba :( Igaz Kérhettem volna Tanácsot de nem tettem:( Ij !!
Köszi a tanácsot Igérem a Következöt alapozni fogom mert Igazatok van ebben tényleg sok helyen átt látszik + a ragaszto is meg marta a festést peddig egy Hetet száradt Mert nem akartam h ragadjon :( Na de ez az elsö.
Legközelebb Jobban oda figyelek rá!!!!!!!
Azért köszi a Dicséretet!! :)
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
A Renessaince BMW lehet hogy méret hibás de a kaphatók közül a legjobb.A Robi maximalista /amit néha nagyon irigylek/ de szerintem ránézésre nagyon formás darab.
Igaz amit kbx írt az alapzásról. Sötét mûanyagot mindig alapozni kell világos szín elõtt.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ezeket az Audikat te gyártod?
Kár hogy 1/43 meg hogy összerakott. Ha 24-es lenne és makett tuti vennék.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
mint az aláirásom is mutatja :) Audi<#eljen>#eljen>
Csak az a baj, hogy a franciák aranyárban mérik a mûgyantát!! Olyan rohadt dágák a Renessaince cuccok!!!
Köszi a fotó segítséget.
El volt deformálodva és kellet rajta igazitani
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
kösz
Elkeztem csinálni 1 Kamion Makettet és a Képek a galériámba vannak.
Szeretnék véleményt kérni töletek, hogy milyen!
Elörre is Köszi!
E30 4ever
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"