Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látjátok az érme milyen szépen le van festve?Tuti használt alapozót rá és még le is lakozta:P<#duhos2>#duhos2>
Hej bazzzz... ezt nem is figyeltem :D <#wilting>#wilting><#taps>#taps><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
ááááá<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>
E30 4ever
De mondjuk nekem is csak a pofám jár,január eleje óta nem fogtam ecsetet.... <#ticking>#ticking>
Pont azon gondolkodtam,hogy csinálok egy ilyet :)
S-100 + vmi francia,vagy angol repgép. 72-es figurám van vagy 200,majd eszkábálok belõlük pár tengerészt. (mer' persze a készlethez nem volt <#ticking>#ticking>
)
Van vagy 30 kikukázni való 72-es 2.vh-us repülõ a padláson,csak lesz köztük vmi használható :)
Hi all!
Kezdõ vagyok a témában, bár régen elég sok makettet raktam össze, fõleg repülõgépeket. Most valahogy újra elõjött a dolog, bár most inkább autókat szeretnék. Körül is néztem egy-két boltban. Az lenne a kérdésem, hogy melyik gyártó makettjeit érdemes megvenni(tamiya (itt tetszett, hogy a fõelemek pl. kasztni elõre színezett, tudom a lustaság...:)), revell, stb)? Esetleg ha valaki tud egy nagyobb üzletet ajánlani (priv.), ahol nagy választék van megfelelõ áron, azt is megköszönöm. Köszönöm a választ elõre is!
Kezdõ vagyok a témában, bár régen elég sok makettet raktam össze, fõleg repülõgépeket. Most valahogy újra elõjött a dolog, bár most inkább autókat szeretnék. Körül is néztem egy-két boltban. Az lenne a kérdésem, hogy melyik gyártó makettjeit érdemes megvenni(tamiya (itt tetszett, hogy a fõelemek pl. kasztni elõre színezett, tudom a lustaság...:)), revell, stb)? Esetleg ha valaki tud egy nagyobb üzletet ajánlani (priv.), ahol nagy választék van megfelelõ áron, azt is megköszönöm. Köszönöm a választ elõre is!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
hy all! tnap voltam honda talin,rengeteg képet és videót csináltam!gondoltam megosztom veletek,elsõsorban kbx kedvéért<#wink>#wink>katt
E30 4ever
az volt a kérdés,hogy ezeknek a felniknek adjak-e lakkot és,hogy szabad-e egyáltalán... nem marja-e meg a festéket vagy a felnit<#wilting>#wilting>

E30 4ever
thx.A képek azért szarok mert mobillal csináltam õket sry.Ma annyira beindultam,hogy kész is lettaz egész celica:)Csak a levonókat kell felnyomni rá
Jagi nagyon állat gép!
Jagi nagyon állat gép!
Ne köszönd:)
Hol vetted a makettet? Naon tetszik.........
Hol vetted a makettet? Naon tetszik.........
Jesszusom... ezek is elvannak :D
Nagyon tetszik..........komolyan....a felnik nagyon passzolnak......
Szép a makett. Bár a háttér nem igazán király, de szerintem nagyon ügyesen fényképezted<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Thx pedig nincs rajta semmien extre cucc sem...
JA, ha valakinek van kerek tükre, (ha lehet ne kamionra)azt szivesen veszem...
JA, ha valakinek van kerek tükre, (ha lehet ne kamionra)azt szivesen veszem...
<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> szép lett
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)