Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

DJ RUSH99
aki ért ehhez a nyamvadt LEDezéshez az segítssen már plíííz!!!<#guluszem1><#rinya><#rinya> marhára nem értem hogy az istenbe kell összekötni azokat a nyomoronc ledeket meg elemeket... nagyon nem értem többszöri magyarázás után sem! vki magyarázza el érthetõen plíííííííííííííííííz<#miaz>

E30 4ever

DJ Skyline
lol...ezek is vagy klubot alapítottak és csak ezt építik,vagy valaki nagyon fan!:\

Bocsi ez lett volna a harmadik kép.
Van mit fejlõdjünk:van ahol így néz ki egy rallye díjkiosztó!

DJ Skyline
hülyeség ennyi erõvel az egész makettezés trendy...trendy diorámát építeni harcjármûnek,repülõnek,trendy vizet építeni a hajónak,stb...hadjuk ezt a trendységet,ne egye be már magát a makettezésbe is!:D mindenki azt épít amit akar,ha meg lát egy ötletet ami tetszik akkor bumm építse meg!:D
tudom nem bántásból mondtad,csak így reagáltam,sry! :\

Mostanában a ledezés a 'trendy'? <#vigyor>

DJ RUSH99
<#rinya><#rinya><#rinya> akkor flamer te nem tudsz feljönni msn-re elmagyarázni?<#idiota><#ravasz1><#wilting>

E30 4ever

DJ Skyline
nem:D

DJ RUSH99
nah megérkezett közénk az ész<#eplus2>

E30 4ever

DJ RUSH99
te értesz ehhez a ledezéshez meg ellenállás mizériához meg ilyenekhez?mert igencsak elkelne a segítség<#idiota><#fejvakaras><#wilting>

E30 4ever

flamerPUG
szasztok!
620 Ohmos, és SMD led <#vigyor3><#vigyor3><#hehe>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

DJ RUSH99
hát én is így voltam,de sokan leszóltak h milyen vok már.. spórolok a festékkel? végülis van benne vmi,de télleg nem fog látsszani

E30 4ever

DJ Skyline
minek fested le a felni belsõ peremét,amikor nem fog látszani?

DJ RUSH99
nah amit lehagytam múltkor... kész a futómû,forognak,fordulnak a kerekek! mielõtt megszólnátok a felnik pereme belül le lesz festve majd<#bdead>

E30 4ever

DJ RUSH99
õõõ:D igen:D
lábtérneon+ TALÁN alvázneon.. azon még agyalnom kell:P a kicsik azok smc vagy milyen LED-ek:D az elsõ lámpákba+ a mûszerfalba

E30 4ever

DJ Skyline
amúgy ez most hogy lesz? 8 piros led? gondolom nem mind a féklámpába fog menni!:D
vagy nejont' is csinálsz?

DJ RUSH99
nem.. haver<#idiota>majd megkérdem:DDD

E30 4ever

DJ Skyline
ki vette? fater?:D kérdezd meg tõle!<#idiota>

DJ RUSH99
köszi<#vigyor3>

E30 4ever

DJ RUSH99
igen,azok:D nemtom... nem értek hozzá<#idiota><#idiota><#idiota>

E30 4ever

kemszi2
thanks!persze az elsõ volt a beugratás!
Egész jó ez a revell festék,jól tudtam vele dolgozni.Az alvázon csak 1-2 helyen látszik hogy ecsettel lett festve
DJ Skyline
olyan kábelek nekem is kellenének,mert nincs 1cm kábelem se!:D azokot jobbra ellenállások? hány ohmosak?

DJ Skyline
errõl aGT3-as Porsérõl' beszéltem! uccsó képen látszik,hogy lelehet kárpitozni a hátsó részt!:)

Üdv,nagyon jó lett!Gondolom az elsõ(36545) fotót viccbõl raktad fel mert az egy Tamiya Celica egy igen nagy hibával összerakva.
kemszi2
sok siker hozzá
DJ RUSH99
nah ha már szóba jött a LED-ezés! megvan majdnem minden a LEDezéshez a bömbibe,már csak azok a rugók vagy mik hiányoznak amik az elemtartóban az elemek végeinél vannak<#idiota>sztem hétvégén nekifogok,vagy jobb esetben addigra kész lesz:P

E30 4ever

kemszi2
ez nem jutott még eszembe maratás is jár a lanciához,ha jól emléxem
gordon 24
Hát pont ez a bajom, mert az összes matricát letörlöm róluk a törülgetö rongyal..De basszus nincs hely!!

Downhill!!

DJ Skyline
szépek,bár inkább vitrinbe tartsd,mert így csak porfogó szerepet töltenek be!:\

gordon 24
Na ezt még berakom:

Downhill!!

gordon 24
Mondjuk a legtöbbet ezzel szívtam, de ez Revel:

Downhill!!

DJ Skyline
Hasegawa autót nem raktam még össze,csak repülõt! bár ahoz járt maratás!:)

kemszi2
Nem sokára én is megtudom milyen egy tamiya maket.2-30munka nap alatt fog megjönni
(a hasegawa lanciánál mondtak ilyeneket hogy külön be kell fûzni a biztonsági övet/fém antenna/gumi sárfogó stb)
DJ Skyline
egyik legjobb a piacon!<#smile>
viszont mostanság kezd ráálni arra a Tamiya,hogy nem csinál motort az autónak! csak annyi,hogy az alvázzal egybeöntik a motor alját,vagy külön oda kell ragasztani,és kész! viszont könnyû õket összerakni,nincsen mérgelõdés,hogy nem jól illeszkedik,az alak festéséhez kapsz maszkolót,a féklámpa búrák újabban színes átlátszó mûanyagból vannak,tehát nem kell lefesteni pirosra,felni festett,pl króm,vagy aranyozott,akkor úgytudom hogy a GT3-as Porschehez még kárpit is jár,szóval messze a legjobb szerintem...és ezt még lehet fokozni házi kiegészítõkkel,vagy boltból feljavítókkal! de persze pl más gyártók is csinálnak jó maketteket,meg van amit nem gyárt a tamiya,de én inkább Tamiyát veszek ha tudok...lehet pár ezerrel drágább mint más gyártóé,de megéri a pénzét

kemszi2
bite danke!
gordon 24
Szerintem elég jól, sõt talán a legjobban. Arra viszont figyelj oda, amikor rakod majd fel a kerekét, nagyon könnyû eltörni afelfügesztésnek a fülét. szerintem kicsit a keréknek a pockét, csiszold meg. Egyébként nekem sikerült az elóbb leirtakat végre hajtanom.
Nekem egyébként van kb 8db Tamya modellem ,imd autó.

Pl ez is az:

Downhill!!

kemszi2
mármint az elsõ tamiyám
kemszi2
nekem ez lesz az elsõ?Amúgy jól ki van dolgozva?
gordon 24
Az biza!!A legjobb márka!

Downhill!!

kemszi2
szerintem jó!Szintén tamiya?
gordon 24
Én ezt már megcsináltam régen, igaz nem ilyen szép ,de én csináltam:

Downhill!!

kemszi2
hmmm....a ledezés az már nem gyerek játék.Én is akarok majd de csak a Lanciába.Elõtte viszont egy fém modellt szeretnék beledezni azt szerintem kicsit egyszerübb
DJ Skyline
igen!:)
most épp a ledezésen gondolkozom,meg újra kell kezdeni a kasztnit

kemszi2
te csinálod a mercit ugye?
DJ Skyline
nekem itt állnak a projectek dobozban a radiátor mellett,ill 1 félig az asztalomon,egy nagyhal meg a garázsban!<#hehe>

kemszi2
ez a következõ projekt:
kemszi2
ahamm.akkor ezt kicsit benéztem mind1.Annyi belfér.No meg az ablakoknál a szigetlést sem sikerült túl szépen megfesteni(de szerencsére a matrica egy-kettõt elrejtett)...:/
DJ Skyline
jó lett!
ilyen a bukócsõ elvileg

kemszi2
Thanks
A lanciámról még nem kaptam hírt addig lehet veszek egy tamiya Ford focus wrc-t.Egész olcsó a többihez képest