Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
...

E30 4ever

DJ Skyline
aluggyá má!<#gonosz1>

modellmaker
...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
de most hlj-rõl fogok rendelni vmi felnit meg maszkolót+spray-t a mercihez,mert máshol nem sikerült szerezni://

ugye ez metál feka? nem szeretnék hülyeséget rendelni,szal inkább rákérdezek

E30 4ever

DJ RUSH99
fehérrel kezdtem<#wow2>aztán hagytam 1 napig száradni,vagy 2,fújtam rá feketét,az összeb*ta a fehéret ( szar maszkoló:@) akkor megint lefújtam a fehéret,az kevésbé de összepiszkolta a feketét,de a feketét könnyebb javítani,így a fehér részeket lefestettem feketével,és most jó.. az tényleg igaz,hogy a találkozási pontok nem a legjobbak,de szerintem a lakkozás fullra eltûnteti majd! meg a sok matrinya is feldobja majd,stb... de ha tamiya maszkolóm lenne tuti jobb lett volna:// mind1 most ez volt,de remélem lakk után szép lesz ez is

E30 4ever

Seaweed
Nah szal! Ha halgattal volna rank es lefujod feherre az alapozo utan, azt hagyod rendesen megszaradni (2 het minimum!), azutan felcsiszolod 2000-es es polirozod pasztaval, majd azutan maszkolod ki, akkor nem kaptal volna ilyen szin talakozasi pontokat amilyeneket kaptal!
DJ RUSH99
1ébként képeken rosszabbul néz ki.. élõben nem olyan rossz az! elhiheted,ha olyan szar lenne nem hagynám úgy://

E30 4ever

Seaweed
jah ok<#ravasz1>
DJ RUSH99
nemtom mibajod vele.. voltak hibák de kijavítottam!

E30 4ever

Seaweed
most nem akarlak megserteni de en ujrafestem magamnak ha ilyen maszkolasi eredmenyt latnek....de te tudod <#rolleyes>
DJ RUSH99
nah bepróbáltam a kedvedért😛

sztem faszán mutat<#nemtudom>

E30 4ever

DJ RUSH99
sztem az úgy sz*r<#szomoru2>majd meglátod h jó lesz😛

E30 4ever

DJ Skyline
fekete / fehér külsõ,és kék belsõ? nálam nem áll össze a kép!😄
inkább fekete belsõ simán

DJ RUSH99
kikevertem a tipikus amcsi kék beltérszínt és elkezdtem a beltér festését<#hawaii>

E30 4ever

Seaweed
nem
Seaweed
thx
<#eljen>
szép példány

_Atti_
fal nem bánta?😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

DJ RUSH99
<#worship>szívembõl szóltál<#worship>

E30 4ever

DJ RUSH99
mostmár nem csak a nagy kocsikba fognak ilyen hányadék csibehálót rakni hanem a makettekbe is ilyet raknak a népek majd? pff...<#wilting><#bdead>

E30 4ever

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
oke, köszi, és bocsi a sok kérdésér és lustaságért

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Seaweed
http://www.youtube.com/watch?v=LoU1efzxMi8

(csak ez fullfem es femes csattogo hangja van mint az igazinak..a videoban meg muanyag van)
Seaweed
az, de a katonai valtozat replikaja... azaz Beretta M9 vagy M92F
Seaweed
mirol?! hogy hogy mukodik?!
Elsõ ránézésre 92-es Beretta, javíts ki ha tévedek!
Seaweed
Kozelrol biztos...ha raksz ra nagy konyhakest bajonett gyanant 😄 De nem vetemednek ra hogy allatra lojjek...inkabb emberre <#vigyor1>
DJ Skyline
videót! 😄

Seaweed
Aha..szobaban dobozra...mint a szel ugyatvitte...nagyon zsir a cucc...holnap ha nem lesz eso kimegyek a paintball/airsoft palyara tesztelni a repter moge a bunkerekhez...aztan majd okosabb leszek mit is tud igazabol 😉)
modellmaker
<#ravasz1> ezzel meg lehet ölni egy csirkét? 😄

DJ Skyline
<#eljen> lõttél már vele?😄

Seaweed
mostaztan szetoffolom a topicot <#bee1>

itt a kicsike:
Seaweed
(mondjuk ez a kep szemmal lathatoan fake..azaz photoshop...)
Seaweed
Ilyen racsot a gazdaboltban: Csirkekeritesnek hivjak <#mf2>
(Szorri ezt nem lehetett kihagyni <#vigyor1>)
modellmaker
de mostmár neked is. GONDOLKODJ!! Meg kezdtek ide járni egy ideje, nem azért van sg makett, meg a FAQ mer' olyan ***** sok idõnk van. Tessék használni.

modellmaker
ugyanott.

roliairsuni
ííííííjajjj, 1000* sry a képméretért, bocsi télleg

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
és még olyan érkelene h rács

ilyet hol kapok?

modellmaker
igen.

😄D
Kicsit <#idiota>

roliairsuni
de meg is tudok tõle venni ezek közül cuccokat?

<#smile>

DJ Skyline
barom-e vagy!? 😄D

Seaweed
dede ronditsad csak! <#worship>
Gondoltam nem rondítom a topicot. <#vigyor>

Seaweed
zsirkiraly..de miert nem teszed be!? Itt a helye!

modellmaker
Geronimotól.

Menüben: Makettek : Kiegészítõk/feljavítók

küld utánvéttel 😊

Ja, egyébként 251 szárazpróbájáról már mutattam képet? 😊

roliairsuni
és nemtudod esetleh hol találok? neten vagy boltba, de a bolt csak úgy jó ha van telszáma, mert nem pesti vagyok, és nem is járok arra

modellmaker
ja igen az lemaradt 😊

ez Studio27 Carbon matrica. hlj-n nem taáltam =/ ehhez hasonló mintájút keress szvsz.