Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
nem látok, de megoldottam h lássam

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
és ilyet hol kapok?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
Na ez az ami neked kell. 😊 (szólj ha nem látsz képet)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
a mintáját nem látom. de ezek csak színükben különböznek. neked azokra a célokra az elsõ kellHET. (nem mondom hogy az KELL mert nem látom miylen a mintája, mert abból is létezik több féle.)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
lécci segítsen aki tud (így 3.jára csak összejön az egész üzi)

modellmaker
ezért nem szeretem mikor benne vagyunk TOP10-ben =/ ...

roliairsuni
*karbon matricát <#idiota>

roliairsuni
tát venni akarok karbont, autóhoz, motorháztetõre, csomgatrtóra, solilerekere, kagylóülésre megy ilyneke

van itt 3 de nem értek hozzá, amiket leírtam arra meik a legjobb/legmegfelelõbb vagy egyáltalán melyik való ilyen célra.

1.
2.
3.

Seaweed
Héló-Péló!! Ezt itt el se kezdjetek! <#ejnye1>
Doomista
te neked meg nem kéne csak ugy szidni mást,mintha azt hinnéd te vagy itt a fökirály ! te is egy paraszt vagy biztos ....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gyenge magyarázat. Látod, nem kéne minden topikot teleokoskodni...

Doomista
belátom hibáztam,nem szándékos volt,hanem véletlen.bocs😞
volt egy makettem,amit kifestettem meg minden,csak az már nincs meg sajnaa 😊 ilyen ûrhajós féleség VOLT😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
aham,akkor ez van 😊 ezt nem én raktam össze hanem egy makettezö 😊

Doomista
lelehet állni,minnyárt énis megkeresem a gyenge pontod és azt szidom ....

nem gyerekjáték ez , csak van pár helye ahol kilehet nyitni,ugyhogy ellehet menni ha nem tecik :@@

DJ Skyline
de ezt készen veszed,a makettezés meg egy az egyben másról szól!

A gyerekjátékok topikja kicsit odébb van...

Doomista
jó akkor nem az, azért mert egy kis kilövöje van,meg valahol kinyithato ... stb.

Seaweed
szvsz NEM! A makettekel nem szoktak jatszani!
Doomista
pasz,de makettnek néznek ki szerintem .

õõ, ezek biztos makettek ?😊

Doomista
Itt a másik,ezis 2 éves:

Star Wars D
Star Wars O
Star Wars M

Vélemény ?

Doomista
2 éve megvan ez a star wars makett,de vigyázok a gyönyörüségre,még jáccani is lehet vele,de én csak disznek rakom 😊

Star Wars
Star Wars 2
Star Wars 3

Vélemény ?

DJ RUSH99
nem<#ravasz1>tamiya ts-14..én is csak néztem,hogy ilyen lett<#wow2>de örültem<#nyes>

E30 4ever

sly160
Miért nem átlátszó feketével fújtad?

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

DJ Skyline
uw megint kaputt! :\ egyik jobb tárhely mint a másik

DJ RUSH99
nah lefújtam a crx hátsó kisablakát feketével (belülrõl) full feketét akartam,de tök faja lett,mert kicsit átlátni rajta,szóval olyan mint az igazi cerkán,jó sötét a kisablak😊)

E30 4ever

Az lehet, de te mennyit tékelsz mán' 😄 Na nem mintha zavarna 😊

DJ Skyline
nincs tékelés!

képt, ballisztikai adatokat! 😄

Fincsii :o
ha ezt Petyus meglátja... 😄
aszzem neki is tetszett ez a gép. 😊

Majd igyekszem! Köszi a dolgot! Majd holnap felnézek! Jó makettezést!
ChevyG
bazz, télleg😄
tehát még 1x:

ITT"Az utánvételes csomagküldés díja 8000 Forint rendelt összeghatár felett ingyenes ( raktáron lévõ termék rendelése esetén! )"

DJ Skyline
1 napja van itt,nagyon nem tudhatja még! 😄

gordon 24
Az jó!!! De ha irsz tudnod kell hogy van egy válasz gomb az emberke neve mellet ha azt megnyomod akkor király lesz!!!!

Downhill!!

Makettezés akarom javítani a dolgot! Hosszú ez a nap nekem
Bocsi fáradt vagyok, hosszú ez a mai nap nagyon! Google-be beírtam a mekettezés varázsszót és ide hozott! Tetszett a honlap, gondoltam ha néha megakadok talán kérhetek itt tanácsot, hogyan tovább!
DJ Skyline
gondolom úgy értette,hogy hogyan találtál az sg-re,meg a topikra! 😊

messzirõl, messzebrõl mint hiszed!
roliairsuni
OFF: gondolhattam volna, mert mondatd is 😄

modellmaker
Hogy, honnan találtál ide? 😊

Jó murit, tombolj, ahogy kell 10000000reL
gordon 24
Off: Ja de csak félig meddig. Mert szigetelek. szóval 17-órától a hajógyári szigeten tombolok egy hétig azaz keddig... (mindjá indulok megint)

Downhill!!

Seaweed
YEEEEEEEEEEEEEEEH megjott az airsoft cuccom! Most hozta a futar az elobb! 😉)) (olaszorszagbol rendeltem 😉

Csomagolok 😉))
roliairsuni
OFF végre visszatértél

Azzal nincs gond! Tudok méret között különbséget tenni, az alapok megvannak! Van itt valaki, aki Nyíregyházáról, vagy közelébõl van?
Seaweed
Amelyik jobban esik. Ezek egyike se jobb a masiknal, csak max meretben nagyobb (72vs48).
Na végre beenged! Szeretnék Tõletek tanácsot kérni. Régen makettezetem és szeretném újra kezdeni! Kinéztem magamnak három gépet az Italeritõl, csak nem tudom, hogy melyiket vegyem meg. A gépek Szu-27, F-4S Phatnom 1:72, és F-14 Tomcat 1:48 szintén Itali! Elõre is köszönöm!
Seaweed
Hat ha az Italeri igy halad felkuzdni magat a nagyok koze! (..es nem csak nagy peldanyszam miatt <#ravasz1>)....mar a multkor linkelt C-119-hez is jar extra ugye...meg "kepes konyv".....csak igy tovabb Ita'!!
DJ Skyline
szia! valami probléma,kérdés,ami a makettezéssel kapcsolatos?! mert itt nem szokás csetelni a topikban! 😊)
de amúgy sem szeretik az sg-n az ilyeneket!

modellmaker
<#ravasz1>