69150
-
mész haza?
-
-
:) -
-
kussaneved 

-
Tudom, hogy már kitárgyaltátok a témát, de most járok csak erre. Én is szoktam tűt venni, pár forint, nem drága. Az első vásárláskor mondtam a nőnek, hogy makettezéshez kell, nem vagyok drogos, nézze meg - erre mutattam a karom, amit egy órával azelőtt szúrkáltak szana szét vérvétel céljából.
De egyébként minden gond nélkül adtak eddig. -
csak megnézte mi van benne
-
jaja!
-

maholnap kész is :p -
le van festve a 2 katapultülés, meg befuttatva, már csak szárazecsetelni kell őket.
-
:D
kibontottad a dobozt ? :o) -
azt nem mondtam hogy sokat
-
kamu !!!!!!44 -
csináltam a broncot
-
na azé'
-
jade
-
És akkor már nem is integethetek kedvemre ?
-
na azért ennyire régen nem voltam xD -
-
mikor hígítót vettem rám a mami nézett mikor mondom hogy olyan adjon ami nem olyan büdös mint ami a múltkor vettem xD
meg véradáson: mondom az ápolónőnek, hogy ez picit nagyobb tű mint amit én szoktam használni. xD néz rám , mondom hopp csak makettezek :D -
Egyébként meg ne bénázz :)
Ha másból nem,húzott szálból is lehet csinálni,a semminél az is jobb (márha' csak a végére kell az a pár milis darab) Biztos mókás lesz felragasztgatni őket,drukkolok ezerrel
-
nevetséges 
Akkor ha vki ismerős vagy te mész házidokihoz,kérjél tőle.
Nálunk ad a patikus,én 10 db-ot vettem pár éve,gond nélkűl.
Bár lehet,azóta azt is csak receptre adnak ?
-
CrazyCharlie #49624 Igaz, lehet hogy csak én fogtam ki egy f*szkalapot. Mindegy, megpróbálom máshol is. -
CrazyCharlie #49623 Próbáltam. Bementem, kértem tűt. 1. reakció: patikus szeme összeszűkült, de úgy, hogy a ráncai nagy része kisimult. 2. reakció: Minek kell az magának? Mondom gépágyúcsőnek. 3.reakció: "Sajnálom", a törvény tiltja, hogy kiadjak ilyesmit, meg különben is... -
hááát,pedig csak az a megoldás,...mértnem tudsz szerezni?
Bemész bármelyik patikában,20 ft-ért kapsz tűt :)
-
CrazyCharlie #49621 Lassan készülget a Vulcan. Viszont kis hiba megint becsúszott. Rosszul vágtam le a kertről az ágyú elejére kerülő darabot, amin a hat cső nyílása van, lásd:
A gond, hogy 5 is letört/megsérül közülük... Kínomban levágtam mindet, lecsiszoltam a felesleget, már csak pótolni kellene...de mivel???Injekciós tűt sajnos nem tudok szerezni... -
:DD
ki az a mindenki? :)
Bár én is csinálgatom ennek a motorját.
Hát lehet be sem szerelem,olyan jól néz ki,pedig még le sincs alapozva :D
Kb. annyi alkatrészből áll a motor + hűtő,mint egy régi Airfix 1:72-es repülő... :)
ja,reggelt' -
nem rossz
-
CrazyCharlie #49618 Remélem azért holnapra megjön a megrendelt cuccom... -
CrazyCharlie #49617 Dettó!!!
-
Nah, hali mindekinek!
Látom mindenki dolgozik nagy erőkkel, csak én vagyok lusta disznaly, de igyexem valamit felmutatni nem csak pofázni (bár mostanában csak read only státuszban vagyok jelen)
jöhet a megkövezés, mert szemét állat módjára nem csinálok semmit, padig időm lenne rá :S
(jóarcú szmájlikat majd Petyus intéz:)) -
Háj ól:)
Nemrég elkészült a supra beltere,lefestettem a kasztnit,kipolíroztam,ma meg 99%-osan felmatricáztam
-
gyurmakoma #49614 képtáram
hi.elkészült egy rat rodom -
köszi ja meg annyit még hogy nem kel neki vmi vékony léc tartóoszlopnak vagy vminek? -

Hát már mértne' lehetne? Egy idős ismerősöm az Eiffel tornyot építette meg,van vagy fél méter magas,nagyon szép.
A válasz egyszerü : faragasztó....bárhol lehet venni.
-
hi all! azt szeretném kérdezni h filmekben is láttamh pl börtönökben gyufából vagy fogpiszkálóból épitenek valamit.azt szeretném kérdezni h meglehet e csinálni valamit igy(én pl empire state building)?ha igen milyen ragasztó meg stb kell hozzá?(bocs a láma kérdésért) -
czapi #49610 Van rá külön fórum
f2005
-
czapi #49609 Ma meg akartam venni ezt az újságot és már itt Miskolcon sehol nem lehet kapni. Kb 15 újságárusnál megnéztem, de mindenhol azt mondták már elfogyott. Valahol meg lehet rendelni vagy lesz utánrendelés? 

-
Nem igazán tudom. Mert a bátyám vette. Én nem olvastam. -
lol nem is rossz ötlet:DD