Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
😄DDDDDDDD !
hi,mizu ?

Seaweed
Nah szeva "pocsok"...hogy vagytok?!

Kellemes Karacsonyt kivanok nektek ezekkel:

http://www.farposst.ru/2006/12/10/Painting_and_Weathering_Military_Vehicles_vol_1.html
http://www.farposst.ru/2006/12/19/Painting_and_Weathering_Military_Vehicles_vol_2.html
http://www.farposst.ru/2006/12/18/Military_Vehicle_Modelling.html

<#integet2>
Glpetyus
színes fénymásolóval lehet sokszorosítani 😄

kemszi2
sziasztok!na holnap de inkább holnapután belekezdek a Lancia-ba.Elég komoly kis munka lesz,de fõleg a biztonsági öv tetszik.Még kell majd hozzá egy gyöngyház fehér szinü festék.No meg ahogy néztem a kasznit elég sorjás,szóval csiszolgatni is kell majd rendesen
MikX
Asszem nem értem mivan...
ááá, na mind1, itt a link akkor: R33

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
és még1x! 😊

MikX
ÁÁ, hát mi?

Na még 1x:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
nincs ték! <#ejnye1>

MikX
Hali!
Ittvannak a képek, jelenleg így állok az R33-al

modellmaker
ÉS beömlõk bazdmeg!!! 😮 Nagyon durva!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
:o kötsög.. -.-'

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Vhol van nekem ilyen felragasztható fedélzet-darabkám 😊
2 is,ha igaz,1:72-eshez való.
(100 éve,vmi börzén vettem szaré'-hugyé' 😊)

Kit--Kat
Hûûûû ma Skálába 1/12 -es Chevy Bel Airt láttam:o😮😮
Duuurváshh volt...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker

1/72 Hasegawa AV-8B Harrier II Plus

modellmaker
hm 😊 Na megbeszélem tesómmal a karácsonyi ajándék max limitet. 😊

kbx
Szerintem Emil...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Õõõõ, nem tudom de az egyik ismerõsömnél láttam, és õ tuti 50 dolcsiért rendelte...
Ja, meggeronak is van😊

Jagi
Gero-val mizu? Jön még ide vagy írjak nekie émélt?

modellmaker
húhúhú honnan? <#wow2>

kbx
Én már láttam élõben is!!
Nem kispályás!!!
Máshonnan 50 Dolcsiért is meg lehet szerezni!!

fifi
eddig én is eljutottam😄
többnézeti kép viszont sehol...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ColdFire
ezaz?
mertha az, akkor tudom mondani hogy: sejhaj a google... 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

fifi
hi!

szereztem egy Revell Douglas DC-7C /1:122/ makettet. Hol tudnék pontosabb képeket szerezni arról, hogy a Pan AMerican színeiben anno ez hogyan nézett ki? mert maga az útmutató nem valami jó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

More ez jól nézne ki egy 50x50 diórámán.

modellmaker
Mekkora jó dioráma téme! (Y)

ColdFire
ehhez kell egy kis kézügyisség 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
ezt tök véletlen találtam a youtubeon! nem is ezt kerestem! 😄 jobb oldalon a görgetõs résznél van még egy csomó

Glpetyus
Ááááá !!

De dúrva,72-es létére ! <#guluszem1><#guluszem1>
Seaweednek tuti tetszene :-/
Ráadásúl egy szar KP készlet volt az alap <#wow2><#eljen>

Glpetyus
Glpetyus
😊)

Jagi
NAgyon jó ennek is aszíne csak a srác mondta, hogy úgy csináljam, hogyelég legyen, mert jb 8 árnyalat van ebbõl a színbõl... 😊

MikX
Ááááá!
Mázlista...
Nekem is kellene ien festék, de nem csak egyféle Midnight Purple van, az R33-ason van a Midnight Purple, az R34 esen meg a Midnight Purple II, és van MNP III is R34-esben...

Midnight Purple

Midnight Purple II

Midnight Purple III

De ez a Deep Metallic Blue, amit vettem, ez is elég szép szín, ma lefújtam próbának a mot.tetõt, majd teszek be képet vmeik nap, hogy mien, de elég szép sztem...
A fékekkel, vagyis a felnivel még mindíg hadilábon állok, nem akarom szétbarmolni az Aoshima felniket, tehát a legjobb az lenne, ha be tudnék szerezni Aoshima Fékeket, azt könnyebb lenne rátenni, mint a felnit átalakítani...

Jagi
Jaa, gyöngyházmetál elvileg 😊

DJ Skyline
hát, ha nem úgy festesz, hogy még a szomszéd bejárati ajtaja is kerámia kék lesz, akkor elégnek kell lennie szerintem! 😄

Jagi
Örülök ám, hogy valaki makettezik is 😊

Ja, de idevégó téma... a C-west skyline színével kapcsolatban:
Biztosan emlékeztek rá, hogy midnight purple-t hajtottam a közelmúltban.
Hát nem lett :S
DE. MEek az utcán és agy B Vectra színe hasonló volt... mondomá bakker!
("villanykörte" effekt)
Felhívom a haveret, hogy nem tudja-e Vletlenül annak a színnek mi a neve, mivel neki is Vectrája van. 2 nap mulva üzenet: 286 kerámiakék!
NA legalább ez öszejön mondom.
Hívom a másik havetot, hogy ha tud szerezen már valahonnan...
Kb következõ héten hozta... ez múlt szombaton volt, hogy kaptam belõle fél decit. Ja, és tök ingyen <#worship>
A kérdés mostmár az, hogy elég lesz-e...

gordon 24
Akkor sorry.. De azért örülj.. DDD<#hehe>

Downhill!!

ColdFire
névrokoné, de mind1 xDDD

Glpetyus
Lassan kész a Victory 😊
(tényleg lassan,de talán még ebben az évben (!) )
Hát be kell vallanom,megéri a szopás a kötélzet elkészítésével.
A müanyag fos rögzitõk kurva rondák lettek volna.Ahogy meg így nézegettem ilyen versenyek képeit,nem sokan veszõdnek az ilyen -viszonylag- kisméretü hajókkal,csak felrakják a gyári okádékot.
A makett nem lesz fullos,de legalább ez feldobja kicsit,legalábbis remélem.
😊

plastixtore
Szia LSL!

Azóta sok új makett felkerült! Azok nem mekkezdettek. (csak 2 megkezdett van a közel 20ból!!!)
De az alábbi linken megtalálsz minden infót!

Üdv: PLASTIXTORE

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

plastixtore

Sziasztok!

Eladó több mint tíz MONOGRAM és AMT-ERTL gyártmányú NASCAR autó! Az alábbi linken található még néhány repülõ, és hajó is!

PLASTIXTOREbolt

Köszönöm a figyelmet!

Ha szükséged van makett autókra, akkor küldj egy privit! CAMARO, CHARGER, BARRACUDA, MUSTANG, \'CUDA, IMPALA, BEL AIR, FIREBIRD, GTO, THUNDERBIRD, MONTE CARLO, CORVETTE, stb, stb...

gordon 24
Várjá ez lehet nem te vagy... Vagy mégis? Csak ezt igy Irta: Cold-Fire
ez is te vagy vagy ez más?

Downhill!!

gordon 24
Boldog Szülinapot!!!!!!

<#taps><#taps><#pias><#bohoc>

Downhill!!

titkos támaszpont a kertben ^^

(bocsika régi szkennelt kép)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LSL
Elég olcsón adod. Megkezdett makettok?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

plastixtore
Sziasztok!

Eladó makettek:

MONOGRAM 1/48 NORTHOP P-61 BLACK WIDOW+EDUARD
ACADEMY-MINICRAFT 1/48 P-38 PATHFINDER
AMT-ERTL 1/25 1958 EDSEL PACER

Részletek ITT!

Üdv: PLASTIXTORE

MikX
Ohh, hátt, majd ha lesz látható eredmény... 😄

Glpetyus
<#integet2>
Képeket 😊

MikX
Hali mindenkinek!
Huhh, élg rég járttam errefelé, ismételten...
Eddíg kb semmi idõm nem volt makettezni, de a héten beteg voltam/vagyok, és az R33-ast folytattam, kész a beltér nagyjából, a karosszériát még kell egy hangyányit csiszolni, meg eldöntöttem, hogy mien színû lesz, meg is vettem, sötét metál kék tamiya spray.
A felfüggesztéseket is elkezdtem megcsinálgatni, kifúrtam a féktárcsákat, csak egy kis probléma lépett fel, mivel sehol nem tudok venni sztirol rudat, 2mm-est, mivel nem Tamiya felnit teszek a kocsira, és megpróbáltam öntõkeretbõl húzott szálat csinálni, de nem az igazi, majd kiagyalok vmit...

kemszi2
itt is nézz körül ez egy harmadik márka(kyosho)Errõl nem sokat tudok+az oldalon sincs túl sok infó..A HPI magasabb szinvonalú mint a tamiya.De kezdésnek ill. hobbi célokra abszolút megfelelõ a tamiya
Ahol mondtad ott körülnéztem, meg itt és arra jöttem rá, hogy a tamiya az olcsobb sztem. amit én kinéztem:
- tamiya bmw m3 tt-01 alváz ár: 26e
- hpi rs4 sprint 2 ár: 53e
és egyikhez sincs távirányító, akksi+töltõ, + még az utobbihoz nincs motor meg szabályzó.
Bár így, még mint kivülálló, nem tudom eldönteni melyik jobb, de végülis ezért fordultam hozzád/hozzátok.
Vagy ha tudsz ajánlani jobb alvázat tamiyában egy kezdõnek, akkor arra is kiváncsi lennék.
elõre is köszi.

Üdv: Huncolin