69150
-
CrazyCharlie #51533 "keretről le-reszel-felragaszt-tömít-csiszol"
Jó buli, ugyanezt csináltam az M3A1-el a méreteihez képest elég sokáig, hál' istennek egyben van már...és ugyanezért van dobozban a Scud, nem tom előszedem-e még valaha... -
őőő...mondjuk úgy,hogy gyakoroltam elötte SOKAT,és számtalan pdf-et,könyvet,videót leszedtem a témával kapcsolatban :)
Nekem tetszik (a festése már 90%-ban kész) -
CrazyCharlie #51531 Az igaz, de a festése nem sétagalopp...gondolom én...
-
Egyébként azért -is- kezdtem el,mert több mint 2 hónapja építem a vonatot,és a fülke kivételével -ami kész van-,arról szól (és a következő 1-2 hónap is),hogy keretről le-reszel-felragaszt-tömít-csiszol-stb.
Kicsit már kezdett monoton lenni,azért kellett valami gyors sikerélmény,vagy mi.
Egy ilyen figurát meg 2-3 nap alatt össze lehet dobni. -
És ez mi lesz ? :) -
Na jónapot :)
A BR mellett -levezetésképpen- most egy 120 mm-es figurát csinálgatok.
Maholnap kész is lesz,majd dobok fel képet.
Nagyon megtetszettek most ezek a figurák. Össze is gyüjtöttem most 5 készletet (tamiya,dragon)..."véletlenűl" mindegyik 2.vh-us német...

-
[nagy plussz jel]
Mevilágosodtam, mégpedig:
az RX-7 kasztniját nézegettem és gondolkoztam, vajon mit csináljak vele, azóta eltelt vagy egy év, kész a C-west Skyline, félig az AE86 (festeni kéne a body-t ;))
miért nem csinálom ezt?
rájöttem, hogy azé' mert suxx...
a szélesítést kéne becsiszolni, de kurvakemény az a rohat putty.
Aztán jött az isteni szikra miszerint:
szétnéztem a "bontómban", mert rémlett, hogy ha az AE86-ra mazda felnit tettem a chassis is meg van vhol a gyönyörűen ívelt testével együtt...
itt az ív a lényeg:
a modelfrissítés után az autó fő jellegzetességeihez nem nyúltak, úgyhogy thx JDM I <3 you, hogy lusta vagy xD
és thx hogy, noob lol is voltam valamikor... (megjegyzem most sem vagyok sokkal jobb;) )
szóval darabolom a műanyagot és majd meglátom :)
ja, és tessék velem együttérezni műanyagig megtisztítottam a sárvédőíveket a puttytól ;)
"max power, maximum, and higher"
egyenlőre ennyi, majd még jövök...
-
szeretem ezeket a vasakat... elől, hátul kanapé, kormányváltó...
asszem lehet következtetni miért volt annyi leány anya az USA-ban akkortájt xDD
képt plz a kasztniról, had tudjam mi ez :) -
CrazyCharlie #51525 Szép lesz!
-
Sziasztok!
Most egy gyönyörűséget építek az 50es évekből.
-
CrazyCharlie #51523 Azért ez nem lesz semmi: 1:24 Neoplan Cityliner -
Hali!
Szerintem nem rossz makett, nekem is van, igaz, nekem a topas tank traileres kiadás. Az alváz szerintem nem olyan veszélyes, azon már túl vagyok. -
Elég lesz ez nekem:) így is elleszek vele szerintem fél évig:DD -
Igy néz ki mindegyik dobozban:DAF -
Rendben! Csak szerintem nézz körül! Hátha van olyan Daf amibe vcan. -
Köszi mindenkinek 
Gordon: Mondták már,hogy nincsen motorja és az alváz is olyan amilyen,de ezen kívül egy nagyon jó kis makett,és az első kamionom lesz,szóval talán elég is lesz ennyi:) Nameg ez az egyik kedvenc kamionom,szóval nehéz lebeszélni róla:P -
képet azért nem raktam, mert már fel van téve :P 
Úgy meg nehezen látod^^ -
gyönyörü gratula! -
Figyelj erre! Nincs motor benne! Az alváz félksz. Ne ezt vedd! Vegyél scaniát volvot vagy Maecit. Vagy olyan Dafot aminek van motorja. Nagyon egyzserü ezt összeépiteni és nem nyitható a fülke sem. -
CrazyCharlie #51514 Banyek, ez nagyon szép!!! 
-
Valahol ki kell élnie magát:D A makett gyenge és tehetetlen:P -
Te beteg vagy :) -
Remélem nálam nem gurul el ilyen gyorsan a gyógyszer:DD -
hihetetlenül felb*szott, a kasztnit próbáltam installálni! de nem sikerült a kabint és az 5 vagy hány darabból álló kasztnit összeilleszteni! -
:DDD miért? -
én 1x próbálkoztam kamionnal, PVC vágó áldozata lett
-
Köszi,meg neked is Petyus:D
Ha minden igaz a következő áldozat egy ilyen lesz katt :) -
fasza nagyon ! 
-
:) -
szép lett! nem tudom hányszor mondom el, de sokat fejlődtél a kezdés óta :D következő project? -
Sziasztok!
Kész a Peugeot
katt -
-
kúrva! -
ték -
CrazyCharlie #51499 Kösz az elismerést. -
CrazyCharlie #51498 Köszönöm -
CrazyCharlie #51497 Köszi! Az álcaháló-ahogy Petyus mondja-valóban pólya, csak nem a kocsiból, hanem a gyógyszertárból
-
Az tény :) -
Igen azt én is megfigyeltem. Minnél nagyobb valami annál nehezebb szépnek lennie. Amikor a Scaniá Kamiont csináltam az 1:24-es és 25 centi hosszu meg vagy 15 cm magas (csak a kamion) hát azért ott is volt rendesen szépitgetni való. Csak tudod az egyszerü benne, hogy megfogod aztán zsuty lefujod kékre. És kész na de egy harci gépezetet vagy 3 fajta szinre kell alapból festeni. Ráadásul ugy hogy az mutasson is. Szóval nem egyszerű na. -
és akkor még nem beszéltem a hajókról,vagy a nagy méretarányú figurákról...sztem ezek a legnehezebbek.