69150
-
végülis ezzel is ellehet szöszölni, tonnányi papírautók, sajna nem működik mindegyik link, de azért eléggé szép gyűjtemény -
április elsejei tréfa ARC módra
hirtelen Triumph GT6 klub lett belőle 
(katt az egyik képre :) ) -
rakás UN-es kék sisak baze :) -
hát én inkább nem,kössz :D -
CrazyCharlie #51690 Valószínű makettbolt volt régen, csődbe ment, a srác meg beköltözött...
-
makett bolt-e
szarul mehet neki, 4 bőrfotel, Ikea polc a festékeknek, projektor a plafonon, az a külön makett raktár, plusz az a valag szakirodalom. jó lenne így élni mondjuk 10-20 év múlva
-
o.O
Végefelé a lényeg -
:DD
lassú munkához idő kell + türelem :)
-
melyik ország, mikori évek? nem mintha nagyon tudnám, csak valami támpont a kereséshez :D -
Figyi! (Főleg DjSkyline)
van olyan oldal ahol a tengerészeti század jelvények össze vannak gyüjtve? -
ja már látom,LOL:D -
Bázd,te meg mit csináltál?:DD: -
Not my fault. -.- -
link újra:P -
Sziasztok! Egy barátommal közösen összedobtunk egy új oldalt,ha tetszik regisztráljatok és osszátok meg velünk elkészült,vagy készülőben lévő munkáitokat:) Természetesen senkit sem akarunk elcsalni innen,csak figyelmetekbe ajánlottam egy újabb fórumot ahol bemutathatjátok maketteitek épülését.
katt -
Nah szóval...AE86 (még mindíg)
öntéshibákon már túl vagyok, azok vannak (nem kevesen)
a dolog lényege, hogy a műszerfal nem akar oda menni ahová való...
alapjába véve van neki kis vállacska amire felütközik ugye, de ha oda teszem be akkor azajtó felső vonala alá esik, nem is kicsivel...
lőhetem be szemre. ebből csak az lehet, hogy a műszerfal eseleg összeveszhet a szélvédőbel a továbbiakban
Ugye nem tudom meg csak akkor ha beragasztom a helyére, akkor meg már késő xDDD
+ 2 változat van:
1. hátsó üléssel, gyári utcai model,
2. hátsó szék nélkül, bukócsővel...
mondom csővel verzsön
ahhoz viszont megvan a padlólemez-csomitartóválaszfal-kerékjárati ív belső része modul, ami meg nagyobb (volt) mint kellett, úgyhogy faraghattam, hogy az alvázat rá tudjam illeszteni a kasztnira...
szal az egyéb (saját) módosításoktól elment ugye a kevem a felni óta (merhogy azzal is szoptam egy keveset)
örülők, ha kész lesz valahogy úgy ahogy azt a gyártó elvileg eltervezte (volna)
szóval szeretnék ismét "fakjubazmeg"-et mondani, a drága öntés előtti model elkészítésében résztvevő emberkék markába pedig egy értékarányos elismerést helyezni, egy nyerítő élőlény meleg, szalmatartalmú, nem túl kemény, viszont annál illatosabb, még meleg, emésztési mellékterméke képében :)
köszönöm :) -
23:09 modellmaker: Éljen Rákosi! Éljen a Párt!
-

miért ? -
haggyadazt :)
én csak a Fujimit anyázom már 2 napja... -
Tegnap elkezdtem maszkolni a BR-t...hát hadd ne mondjam.
Lehet,hogy egyszinű fényezést kellett volna választanom :d
Az alap szürkével nem volt gond,csak sok festéket + időt igényelt,a nagyobb méretek miatt,de ez a csíkozás-foltozás
-
Kösz
-
fasza lesz ez ecsém'
-
Hy:)
Pág ápdét:) -
Hát ja, mondjuk látványosabb lett volna, hogyha a készletben szereplő összes részegységet megmutatja az átalakítás előtt...
a különbség szembetűnőbb lenne, meg kíváncsi is lennék, mondjuk az "eredeti" pilóta fülkére... -
Durva darab o.O -
1/48 Italeri C-130H Hercules, emberünk "kicsit" felturbózta a gépet :| 

-
Hát....olyan jó 40%-ban "kész" van.
Az "alváz" már teljesen kész,le is festve,koszolva,stb.
Lassan jön majd a felső részek alapozása,bár elötte még fel kell raknom ezt-azt.
A maszkolástól már előrre rettegek. -
CrazyCharlie #51667 úgy értem hogy állsz vele? -
CrazyCharlie #51666 És mi a helyzet a BR52-essel? -
Én 14-20 közé tippelem ITTHON. -
CrazyCharlie #51664 Kéne bizony...félre is raktam rá egy huszast, remélem kifussa belőle
-
ez vótmá?
kéne... :I -
uncsi -.- -
link, mert nincs kedvem egyesével belinkelni a képeket -
-
:)
én is szeretnék menni,elvileg nincs is akadálya -
Móvár esélyesebb.. :D a saját versenyünkön kívül csak móvárra akarok elmenni. :D -
vaze,ország másik fele :)
akkor te meg tokajra mész gondolom,az onnan egy köpés -
Debrecen
-
hol is laksz?