69150
-
Én úgy tudom, van rolóponyvás hűtőpót. -
Jahh de ekkora marhaságot.. Hogy ezt hogy nem vették észre? -
Thx!! Nekem is!:D -
nah a lancer mellett jött 1 új áldozat is.haveromnak rendeltem.de nem tetszett neki a makettezés,úgy hogy úgy néz ki én fogom megcsinálni ezt:
-
CrazyCharlie #51970 Marha jól néz ki!!! 

Nagyon tetszik
-
biztos jól zár:)))
-
nini, ismerős Arcok!:)
a kamionos csóka egy igazi paraszt volt (és a kimonok izléstelenül voltak csicsázva -le se tagadhatta volna....)
üdv -
hát mostanában volt is rá időm,meg kedvem is volt hozzá.nekem is előfordult olyan hogy 1 makett fél évig állt lent megkzedve -
Hát én sajnos nem vagyok se iylen szorgos, se ilyen gyors:) -
hát 1 csak átépítés volt.1 félig készen volt.az utolsót viszont tényleg elég gyorsan össze dobtam.lent van a képe (nissan silvia)de ahoz képest egész jól sikerült szerintem.(bár hozzá tenném,hogy nem is volt 1 túl bonyolított makett,így gyorsan lehetett vele haladni) -
vass17 #51964 futószalagos termelés?:) Havonta 1db nem is rossz teljesítmény, nálam inkább évi 1 db szokott lenni:S -
még 3 hónapja 4 makett állt lent.ebből már csak 1 van.1 lancer wrc -
-
Tartályos pótot lehet-e kapni? Illetve magyarországon a Scania R620-ast hol lehet beszerezni?
Ilyesmire gondolok :P
-
Én 3 évre felstócoltam magamnak:
Vár-1 Chevrolet Bel Air
-1 Plymouth Belvedere
-1 Dodge Charger
-1 Ferrari Daytona Spider
-1 Toyota Supra
Hátha én ezekkel valah végzek a huszáros tempómban...:) -
Nekem most van egy fél kész Volvo kamionom ami már vagy egy éve igy áll. És van egy bontatlan Jaccs Accordom:D -
vass17 #51958 Az a gondom, hogy több makettet nem akarok venni, ameddig össze nem raktam a többit, de így elég reménytelennek tünik, hogy valaha is veszek kamiont:S...
Sőőt, legutóbb az Uh-60-asom is megtanult repülni, igy nyáron annak is el kell végezzem a javításait...:@
Gondolom nem vagyok egyedül a raktározással, ez a hobbi már csak ilyen...:DDD -
vass17 #51957 most beégtem
:D nem vettem észre, hogy hűtős:))
Ennyi pénzt sztem megérnek, külön-külön sokkal drágábbra jön ki, csak kellene találni hozzá való matricákat, mert ezek közül egyik sem tetszik:S -
Nem!
Henem egy ponyvás pot kocsit hogy szigetelsz le ugy hogy tudd hüteni??
Ha hütő van rajta akkor dobozos a pot mert azt tudja szigetelni. Az okos italeri meg tett bele egy ponyvás hütős potot!! :DDDD Ez kész.. -
vass17 #51955 nem -
vass17 #51954 azt mondod, hogy ne az van a képen??? Pedig nekem ugy tűnt, föleg a szinek alapján, hogy megfelelő:D -
Mekkora baki!!!! Wazzze most vettem észre!!
Nézd meg a Dragon scaniat!! Hütős Ponyvás pot???? Atya ég:DDDDD -
vass17 #51952 ezzel a kettövel csak az a baj, hogy az úton soha nem fogsz találkozni ilyennel:S
Dragon trailer
Sunshield Reefer Trailer
Container
Itt van mind a három, a matricák hihetetlenül nagyok lehetnek:) -
ez se rossz amúgy szerintem:
-
vass17 #51950 tetszik a Scania, jó választás:) csak ne lenne ez a festés, jobb lenne vmi hagyományosabb:D
A konténeres Man-t összerakta már valaki, vmi vélemény róla??:) -
*mármint a makettek közűl -
hát majd kiderül egyenélőre a jövő zenéje.még van pár gép ami előtte áll a beszerzési listámon
-
az autós részlegről esetleg képek nincsenek? -
hehe,azok a kamionok nem voltak egyszerü darabok,de nekem a Rábák tetszettek nagyon :) -
Ez hibátlan darab..
Ugyan az mint az enyém (mert nekem csak a fülke különbözik ettől) A pot pedig az italeri pegasus, csak a matrica más..
Igaz ennek egy baja van.. Azt mondta valaki hogy szinte lehetetlen a pot matricát rá tenni. Na de nem feltétlenül kell az rá:D -
Igen tudom csak pár darabból hagyták ki.
De sok rosszet hallottam azokról a gépekről. Van egy ismerősöm aki egy mant szeretett volna épiteni. Az összes futömű alkatrész tré volt alig birta összerakni ugyhogy normálisan álljon.
Majd inkább vett egy Volvo fh12-est amivel meg semmi baja nem volt. Az én Scaniam is italeri. De ez is hibátlan makett.
Szóval nem tudom..
-
Sziasztok.
A börze szombaton is elég gyenge volt. Viszont maga a kiállítás, és az egész rendezvény nagyon tetszett. Egyedül a két amerikai kamon tulajdonosa nem volt szimpatikus, de a két vas az nagyon durva volt.
Én kamionokat építek, és már ezmiatt is igen jó volt, más hazai versenyen még nem láttam ennyi kamiont együtt.
Gordon:
Tudtommal az italeri összesen 3, vagy 4 kamionból hagyta ki a motort, aztán gyorsan rá is jöttek, hogy rossz ötlet volt. Nekem is van 1 ilyen kamionom, egy daf xf 95, topaz tank trailer-el, nekem semmi bajom a kamion minőségével.
A kamionos részleg:
"Hazaiak":
1:24-es buszok:
És a 2 amcsi gép:
-
*kép
-
na 1 ilyet néztem magamnak -
Vasárnap már sosincs semmi. :D -
thx.na akkor 1 kamion is tervbe véve,de még előbb vennem kell pár lanciat,meg pár wrc-t
-
izé' 
Pl. tegnap délelött a jászberényi makettversenyen
Börze lehangoló volt,gondolom szombaton lepusztították.Üres kézzel jöttem haza :O -
Kösszi.. Hát nem kicsi:D A pot és a kamion majdnem 70centi hosszú és kb 15 centi mags:D -
Italeri a legjobb ilyen gyártó! De mondom meg kell nézni milyet veszel. Mert van olyan amiben nincs motor és sokkal gyengébb mindene. Ilyen a Dafxf, Volvo VN vagy ilyesmiD
Ami fasza az az Actrosok, Scania R500 r600, Volvo fh12,fh16 ezeket érdemes megvenni. egyébként itt ezen a linken nyitva vannak a dobozok láthatod milyenek:
link -
Hol jártál báránykám?