69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • gumikacsa
    Számít, két kamion esetében, de itt egy kamionról, és egy pótról van szó. De nem vitázm, a lényeg az, hogy én ezt a trélert kis európaiasítás után simán mögévágnám akármelyik 1:24-es gépemnek.
  • DJ Skyline
    szi-ti lefolyótisztítóval
  • kemszi2
    festéket mivel érdemes "leáztatni"?
  • gordon 24
    Ja már vettem egy ilyen folyadékot! Tudod a Jaccs-es Hondára.. tök jó hogy megvan a régi kasztni, mert azt festettem le , meg arra teszem fel a matricákat, ha nem jön össze akkor még mindig van egy hibátlan kasztnim, amit befesthetek akármire. Addig se a lámpákat se semmit nem használok fel ,mig meg nincs a dolog:D Ha meg jó lesz, akkor van egy tartalák vadi uj kasztni hozzá, amivel fogalmam sincs mit kezdek:D
  • modellmaker
    Nem kell tőle fosni, mások is meg tudják csinálni, mindenki. :D Feszítő folyadék kell neki kilóra, meg türelem :D
  • gordon 24
    Jahh. ez bizonyos szempontból igaz, na de hogy teszed fel azokra a kitüremkedésekre?:D Azt mondom egy utcai merci lenne egyenes ivekkel oké.. De ez ilyen össze vissza:D
  • DJ Skyline
    hát még mindíg jobb mintha egyesével kéne azt a kevés d2 matricát feleszközölni :D megegyeztünk ^.^
  • gordon 24
    Basszus! Na azt akkor megint nagy szopás feltenni..

Na figyi azt dumáljuk meg, hogy ha nem tudod eladni a jövőhonapig.. Akkor kell 4500ft-ért. De csak a jövőhonapba, mert még mennem kell Brnoba a wtcc-re meg stb.. Szóval nem lesz rá pénz.. De ha nem sikeredik eladni akkor valószinüleg kell.. De hirdesd azért mindenhol! Ha nem megy el akkor..

Rendben?
  • DJ Skyline
    jaja, több csoportot alkotnak, nem külön külön vannak a kis d2-es matricák
  • gordon 24
    A matricák (kicsi d2) egyesével vannak, vagy egy nagy motorháztető, tető, oldal matricán vannak fent?
  • DJ Skyline
    4500?
  • gordon 24
    Szerintem is.. Biztos hogy lesz eltérés..
  • modellmaker
    Csak a kamion méreteiből adódóan nem biztos, hogy 2-3 mm az eltérés, hanem mondjuk 6-7, az meg már sok, feltűnő.
  • gordon 24
    Nekem van egy Revel Nascar gépem és egy Amt is..

Az egyik 1:24 a másik 1:25.. valóban mililméterek csak a diferenciák, de ha egymás mellett vannak azért látszik..
    Nem tudom, hogy egy kamionon lévő poton mennyire lesz feltünö.. Hiszen mégis csak egymáson vannak.. Vagy szerinted nem gáz?
  • gumikacsa
    Egyébként ha minden áron európai autószállítót akarsz, szerintem a ez az autózállító is átalakítható eusra. A méretaránnyal ne foglalkoz, az hogy 1:24, vagy 1:25, csak miliméterek (legalábbis nekem is ezt mondták a makettinfon).

Szóval, annyira nem ismerem az autószállító félpótkocsikat, de szerintem rengeteg hátéranyaggal, némi plusz munkával átalakítható. Mondjuk az átalakításhoz nem árt némi tapasztalat.
  • kemszi2
    hát elgondolkodom rajta.először is kell vagy 20ezer ft:)
  • gordon 24
    Elvileg a sima trailert el sem kell vágnod! mert ha nem rakod rá az oldal falait teljesen korekt! Én a te helyedben azt tenném ha autót akarsz bele tenni, hogy venni egy hütős potot amire nem rakod fel a hütőt, mert szállitó auto lesz. A belsejét meg kialakitani ugy hogy az alja ilyen szerelő cucokkal lenne tele felül meg az auto lenne. Lehet akár egy tura autó, vagy egy f1-es gép vagy valami. A külsejét lehetne olyanra festeni stb.. Szóval zsirül nézne ki..

Valami ilyesmire gondolok! Persze Eu-s kivitelben, Eu-s Versenyautóval st

• kemszi2
    esetleg más trailert nem tudsz mondani?
    vagy még az merült fel bennem,hogy 1 sima pótnak levágni a felősrészét és azt át alakítani,hogy felférjen rá 1-2 verda.
    esetleg autómentővel nem találkozott még senki makettben?
  • gordon 24
    Én is inkább Italerit vennék.. Az enyém is az!

A tailer.. 2 dolog van.. 1 a mérete mivel amerikai és nem tudom miért:D 1:25-ös.. Azaz kisebb mint a Kamion.. Sőt ha nincs szerencséd a Standard 1:24 -es gépezetek nem fogod tudni rárakni..

2 szerintem nagyon nem fog jol mutatni egy amcsi trailer egy eu-s kamionon..

Szóval erre figyelj!
  • vass17
    nekem tetszik az ötlet, autószállítóba nem nagyon kapsz más típust, de a Scaniaból nem ezt választanám, inkább vmi Italeri.
  • kemszi2
    csak az a baj,hogy az amcsi kamoinok meg annyira nem jönnek be nekem.viszont jól mutatna ha a trélert meg telepakolnám kocsikkal
  • gumikacsa
    Jók, de azt azért nem árt tudni, hogy a Scania az ugyanaz, mint az italeri ugyanezen típusa, csak a matricával több, és sokkal drágább. A pót pedig amerikai, nem mutatna jól egy európai gép mögött.
  • gyurmakoma

nálam még ez is eladó 5000 ért
  • gordon 24
    Figyi én szeretem az autokat, de most nem akarok makettet, De ha 4000ft-ért oda adod találkozzunk:D
  • DJ Skyline
    ja, Fabuliséknál meg 10+ :O igazából jó kis makett, de én már nem látok benne jövőt :D így inkább eladom, vagyis megpróbálom
  • gyurmakoma
    hi
    valaki emlegetett,itt vagyok :)
    korrekt az 5000 a merciért,de én sem birom eladni már egy ideje,se itt se ott se vaterán,bár most épp nincs fent.
    azért érdekes hogy üzletben meg el tudják adni 9 ezer körül :(
    engem amugy csere érdekelne mercuryra
  • greg benz
    Asszem ott is árulja,de az nem tuti:)
  • DJ Skyline
    akkor vatera ^.^
  • greg benz
    Makettinfo-n Gyurma is hetek óta árul egy ugyanilyet,úgyhogy ne sok reményt fűzz a dologhoz:)
  • kemszi2
    a revell kamionok jók?

hozzá pedig egy ilyen lenne jó
  • modellmaker
    nekem csak a felni kéne
  • DJ Skyline
    utoljára megkérdem (mert ha nem akkor megy makettinfora), kell innen valakinek a következő makett?
    Tamiya Mercedes Benz CLK DTM 2000 Team D2

5000 Ft, se több, se kevesebb :) bontatlan, semmihez nem nyúltam, semmit nem használtam fel!
  • greg benz
    Egy sima Rally gumi?az mitől ritkaság?:)
  • modellmaker
    De a gumi az. :D
  • greg benz
    Nem olyan dolgot kérdeztem ami ritkaság világszerte..
  • modellmaker
    Há' hogyne! :D
  • greg benz
    Jah és lehetőleg gumival!
  • greg benz
    Sziasztok!

Nincs véletlen fölösben egy ilyen impreza felnije valamelyikőtöknek? Vevő lennék rá:)

• gordon 24
    És igaz!! Beirtam a kamionos topikba és képet is kaptam::

• gordon 24
    De ez nem rolós! Rendes ponyvás! Ugyan az a ponyva rész van bele téve mint a pegasus potba. Az pedig egyszerü ponyvás megoldás.. Azt sose hütöd ki:D