69150
-
Számít, két kamion esetében, de itt egy kamionról, és egy pótról van szó. De nem vitázm, a lényeg az, hogy én ezt a trélert kis európaiasítás után simán mögévágnám akármelyik 1:24-es gépemnek. -
szi-ti lefolyótisztítóval -
festéket mivel érdemes "leáztatni"? -
Ja már vettem egy ilyen folyadékot! Tudod a Jaccs-es Hondára.. tök jó hogy megvan a régi kasztni, mert azt festettem le , meg arra teszem fel a matricákat, ha nem jön össze akkor még mindig van egy hibátlan kasztnim, amit befesthetek akármire. Addig se a lámpákat se semmit nem használok fel ,mig meg nincs a dolog:D Ha meg jó lesz, akkor van egy tartalák vadi uj kasztni hozzá, amivel fogalmam sincs mit kezdek:D -
Nem kell tőle fosni, mások is meg tudják csinálni, mindenki. :D Feszítő folyadék kell neki kilóra, meg türelem :D -
Jahh. ez bizonyos szempontból igaz, na de hogy teszed fel azokra a kitüremkedésekre?:D Azt mondom egy utcai merci lenne egyenes ivekkel oké.. De ez ilyen össze vissza:D -
hát még mindíg jobb mintha egyesével kéne azt a kevés d2 matricát feleszközölni :D megegyeztünk ^.^ -
Basszus! Na azt akkor megint nagy szopás feltenni..
Na figyi azt dumáljuk meg, hogy ha nem tudod eladni a jövőhonapig.. Akkor kell 4500ft-ért. De csak a jövőhonapba, mert még mennem kell Brnoba a wtcc-re meg stb.. Szóval nem lesz rá pénz.. De ha nem sikeredik eladni akkor valószinüleg kell.. De hirdesd azért mindenhol! Ha nem megy el akkor..
Rendben?
-
jaja, több csoportot alkotnak, nem külön külön vannak a kis d2-es matricák -
A matricák (kicsi d2) egyesével vannak, vagy egy nagy motorháztető, tető, oldal matricán vannak fent? -
4500?
-
Szerintem is.. Biztos hogy lesz eltérés.. -
Csak a kamion méreteiből adódóan nem biztos, hogy 2-3 mm az eltérés, hanem mondjuk 6-7, az meg már sok, feltűnő. -
Nekem van egy Revel Nascar gépem és egy Amt is..
Az egyik 1:24 a másik 1:25.. valóban mililméterek csak a diferenciák, de ha egymás mellett vannak azért látszik..
Nem tudom, hogy egy kamionon lévő poton mennyire lesz feltünö.. Hiszen mégis csak egymáson vannak.. Vagy szerinted nem gáz? -
Egyébként ha minden áron európai autószállítót akarsz, szerintem a ez az autózállító is átalakítható eusra. A méretaránnyal ne foglalkoz, az hogy 1:24, vagy 1:25, csak miliméterek (legalábbis nekem is ezt mondták a makettinfon).
Szóval, annyira nem ismerem az autószállító félpótkocsikat, de szerintem rengeteg hátéranyaggal, némi plusz munkával átalakítható. Mondjuk az átalakításhoz nem árt némi tapasztalat. -
hát elgondolkodom rajta.először is kell vagy 20ezer ft:) -
Elvileg a sima trailert el sem kell vágnod! mert ha nem rakod rá az oldal falait teljesen korekt! Én a te helyedben azt tenném ha autót akarsz bele tenni, hogy venni egy hütős potot amire nem rakod fel a hütőt, mert szállitó auto lesz. A belsejét meg kialakitani ugy hogy az alja ilyen szerelő cucokkal lenne tele felül meg az auto lenne. Lehet akár egy tura autó, vagy egy f1-es gép vagy valami. A külsejét lehetne olyanra festeni stb.. Szóval zsirül nézne ki..
Valami ilyesmire gondolok! Persze Eu-s kivitelben, Eu-s Versenyautóval st
-
esetleg más trailert nem tudsz mondani?
vagy még az merült fel bennem,hogy 1 sima pótnak levágni a felősrészét és azt át alakítani,hogy felférjen rá 1-2 verda.
esetleg autómentővel nem találkozott még senki makettben?
-
Én is inkább Italerit vennék.. Az enyém is az!
A tailer.. 2 dolog van.. 1 a mérete mivel amerikai és nem tudom miért:D 1:25-ös.. Azaz kisebb mint a Kamion.. Sőt ha nincs szerencséd a Standard 1:24 -es gépezetek nem fogod tudni rárakni..
2 szerintem nagyon nem fog jol mutatni egy amcsi trailer egy eu-s kamionon..
Szóval erre figyelj! -
vass17 #51995 nekem tetszik az ötlet, autószállítóba nem nagyon kapsz más típust, de a Scaniaból nem ezt választanám, inkább vmi Italeri. -
csak az a baj,hogy az amcsi kamoinok meg annyira nem jönnek be nekem.viszont jól mutatna ha a trélert meg telepakolnám kocsikkal -
Jók, de azt azért nem árt tudni, hogy a Scania az ugyanaz, mint az italeri ugyanezen típusa, csak a matricával több, és sokkal drágább. A pót pedig amerikai, nem mutatna jól egy európai gép mögött. -
gyurmakoma #51992
nálam még ez is eladó 5000 ért -
Figyi én szeretem az autokat, de most nem akarok makettet, De ha 4000ft-ért oda adod találkozzunk:D -
ja, Fabuliséknál meg 10+ :O igazából jó kis makett, de én már nem látok benne jövőt :D így inkább eladom, vagyis megpróbálom -
gyurmakoma #51989 hi
valaki emlegetett,itt vagyok :)
korrekt az 5000 a merciért,de én sem birom eladni már egy ideje,se itt se ott se vaterán,bár most épp nincs fent.
azért érdekes hogy üzletben meg el tudják adni 9 ezer körül :(
engem amugy csere érdekelne mercuryra -
Asszem ott is árulja,de az nem tuti:) -
akkor vatera ^.^ -
Makettinfo-n Gyurma is hetek óta árul egy ugyanilyet,úgyhogy ne sok reményt fűzz a dologhoz:) -
a revell kamionok jók?
hozzá pedig egy ilyen lenne jó
-
nekem csak a felni kéne
-
utoljára megkérdem (mert ha nem akkor megy makettinfora), kell innen valakinek a következő makett?
Tamiya Mercedes Benz CLK DTM 2000 Team D2
5000 Ft, se több, se kevesebb :) bontatlan, semmihez nem nyúltam, semmit nem használtam fel! -
Egy sima Rally gumi?az mitől ritkaság?:) -
De a gumi az. :D -
Nem olyan dolgot kérdeztem ami ritkaság világszerte.. -
Há' hogyne! :D -
Jah és lehetőleg gumival! -
Sziasztok!
Nincs véletlen fölösben egy ilyen impreza felnije valamelyikőtöknek? Vevő lennék rá:)
-
És igaz!! Beirtam a kamionos topikba és képet is kaptam::
-
De ez nem rolós! Rendes ponyvás! Ugyan az a ponyva rész van bele téve mint a pegasus potba. Az pedig egyszerü ponyvás megoldás.. Azt sose hütöd ki:D