69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • greg benz
    Eddig jó,próbáld meg nem elrontani:)
  • kemszi2
    teljesen rendben van szerintem
  • gordon 24
    Na sziasztok!

Haladtan a géppel kicsit.. Ime az eredmény::

• Kit--Kat
    Értem:)
  • vass17
    Sry:D nekem tetszenek, van bennük fantázia:)
  • vass17

• CrazyCharlie
    Inkább olyankor jó, ha kis darabokat kell(ene) festeni, vagy ha pontosan kell "kihúzni" valamit pl. harcjárműveknél a futógörgők pereme, gumitappancsok a lánctalpnál, esetleg autók űvegeinél a gumiszegély... Ha mást nem, megspórolod az ecset elmosását
  • Kit--Kat
    Ez a terepfestésnél nagy egítség?
  • CrazyCharlie

Ennek használat után ki kell valamivel mosni a rostjait, vagy csak rakjam rá a kupakot és kész?
  • vass17
    nem a festékben okozott kárt, hanem a matricákban. Millió kis buborék jelent meg rajtuk, nem volt egy bizalomgerjesztő látvány
  • gordon 24
    :D

Miért?? Mit tesz a matt festékkel? Mondjuk hála égnek nincs sehol matt ezen a kocsin.
  • vass17
    lol, Te vagy az elsö aki ezt mondja:D az ebay-en tegnap kelt el egy, nem is próbáltam licitálni, mert lebeszéltek róla
  • ranGer2
    Megvolt a makett , aztán elkallódott úgy emlékszem hogy nagyon jó!
  • vass17
    yoo neked, hogy elsö alkalommal tudtad használni és nincs ilyen rossz tapasztalatod mint neked anno:D Ha adhatok egy tanácsot: SOHA ne használd matt felületen:)
  • gordon 24
    :D De figyeltem! Csak nem hittem benne.. De most aztán nagyon zsir!!

Mondjuk bele kell jönni, de azért szép lesz szerintem, ez az első 3 matrica amit rátettem, egész jó lett.
  • modellmaker
    ERRŐL BESZÉLEK MÁR MIÓTA! Nem figyelsz.
  • gordon 24

2 kép róla:D
  • gordon 24
    Fuu srácok!
    Elmentem a játék és makett vagy mi a frász üzletbe a gyáli uton.
    Elpanaszoltam a honda bajaim a palinak, erre adott egy oldószert, hogy ezzel próbáljam meg feltenni a matricákat.

Na most bekentem és simán felmegy rá:D Eszméletlen! Jo oké nem vagyok még nagyon profi tehát lesz rajta hiba, de nem baj.. Első ilyen meló.. De meg lehet csinálni és ez már nagyon jo!!

Ja ha érdekel a neve (lehet ismeritek is) Mr mark softer japó cucc!

Szóval nagyon örülök:D
  • Zinaj
    koszi az infot
    Lenne par kerdesem.
    Levegovel fujt dolgok szebbek?Mert ha igen akkor megeri a palackos verzio?
    Repulogepek erdekelnek fokepp.De johet auto is..
  • vass17
    Attól függ, hogy milyen téma érdekel:
    Repülök, helikopterek
    Hajók
    Autók
    Harcjárművek
    Motorok
  • Zinaj
    Hol talalok fotokat ossze epitett makettek-rol?
  • vass17
    arghhh, miért nem tudták normálisan megcsinálni, pedig nagyon összeraknám, de nem vagyok elég jó az ilyen durva javításokhoz:DDD
    Másik kérdésem: a revell ferrari 250 GTO-t érdemes beszerezni, vagy érdemes a Fujimit megvárni? (tudom, hogy a revell is tavaly dobta piacra, de gondolom valami régi kit-nek az ujrakiadása lehet?????)
  • modellmaker
    Személyes tapasztalatom nincsen, de állítólag kegyetlen szar. :D
  • vass17
    Utánakérdeztem a makettinfo-n, de gondoltam itt is megpróbálom, hátha van valakinek tapasztalata a Revell Trabival:D Azt mondják, hogy nagyon durva a kit és nem tudom, hogy nincs-e eltúlozva.
    Én most rakom a revell HMS Victory-t, gondolom, hogy ennél már nincs rosszabb, de cáfoljatok meg_D
    Erről van szó:
  • kemszi2
    asszem ki fog kelleni próbálnom azzal is...
  • modellmaker
    fékolaj
  • kemszi2
    hajj ez a sziti...a teszt 206os pug-on már alig maradt festék,amivel igazából nem akarok semmit kezdeni.
    a lancerbe bele sem kezdett.még ott som ahol fel lett csizolva és már nincsen ott rajta lakk sem...nincs esetleg még valami lehetőség festék leszedésre?
  • kemszi2
    köszi
  • Glpetyus
    jaj,ezt már hányszor leírtam itt.. :)
    kb 2-3 evő kanálnyit rakj kb 1-2 liter vizbe.
    de ez festékfüggő,van ami úgy jön le,mint az álom,másikat meg el se kezdte szedni,szóval...próba-cseresznye
    Csak ne a müanyagra szórd a port,mert megmarhatja
  • kemszi2
    személyesen téged ajánlottak,hogy felvilágosíts a szi-ti használatáróligazából csak az érdekelne hogy mennyit érdemes a vízberakni,hogy hátsos legyen
  • Glpetyus
  • kemszi2
    hát nem sok audi van létezik makettben,és tudtommal rs6 nincsen
  • RATCUSTOM
    jó lesz a minimum 1:26-os méretarány is
  • RATCUSTOM
    Szaisztok!
    Nem tud valaki egy Audi RS6 (C5 Typ 4B) Avant minimum 1.24-es méretarányú makettet? Aki tud az feltétlenül szóljon mert bőkezűen meghálálom akár 20e ft-t is fizetek csak legyen.(tehát nem a legújabb hanem az eggyel régebbi vagyis az első rs6 kombi kéne)(kedvenc autóm i love rs6 4b avant)
    Előre is köszi!
  • gordon 24
    Aham! Hát elég fasza..

Honnan szerzitek ezket a különféle kerekeket, kiegészitőket, Láttam a makettinfon, hogy rengeteg fajta kerék van.. Futomü megváltoztatva stb.. Ezeket ti gyártjátok, valamiből, vagy megvehető??
  • gumikacsa
    Hát, ne túlozunk, kész kamion makettem még 1 darab sincs. 2 vontató van félkészen, és 3 félpót. Meg vagy 20 doboz van a szekrényen, vegyesen vontató, félpót, inségesebb időkre.

Hogy oldanám meg hogy europai legyen?

Hát, elősször is utánnanéznék, miben különböznek az európai gépek, keresnék egy olyat, ami tetszik, és nagyjából megvalósítható.
    Ha csak kicsit akarnék alakítani, akkor a kerekeket cserélném, és a hátsó részt a lámpákkal, meg esetleg néhány vágás, toldás itt-ott, ahol kell.
    Ha kicsit jobban belenyúlnék, akkor valószínű, nem is lehetne ráismerni az alap pótkocsira. 3 tengelyes, kiskerekekkel, teljesen más kivitelű felépítménnyel. Mondjuk valami ilyesmit:
  • kemszi2
    hát remélem sikerül mert a lancer nagyon felba***ta az agyamat:(
  • DJ Skyline
    nagyon nem tudom a trükkjét, de elvben úgy működik hogy a lét beletöltöd valamibe, majd belerakod az alkatrészeket, hagyod ázni X ideig, majd aztán lelehet már súrolni róla könnyedén. de mivel ez egy erős cucc, így szerintem nem árt letakarni, meg mikor megfogod akkor sem árt a gumikesztyű. de majd jön vasárnap Petyus, és beszámol :D úgy emlékszem ő már használt szi-ti-t
  • kemszi2
    és hogy érdemes használni?
  • gordon 24
    Rebndben! Te jobban vágod azért ezt. Több kamzit csináltál már és elég profi vagy, szóval hiszek neked..

Hogy oldanád meg hogy europi legyen?