69150
-
ejha
miből van ez,vmi öntapadós cucc az alapja? -
Köszi:) Hát izé..hamar munka ritkán jó:D
Haladtam megint kicsit,kevlározgattam/ok
-
hátnem kapkodja el annyi szent:) majd ha kialakul jó lesz -
elég lassan haladgat :)

várom,hogy kész legyen,mindent szeretek ami rally -
Hali! Haladgat a 205-ös:)
-
végre nem csak autókat lehet itt látni szép képek -
hű ez elég jó.
-
japó verzió nincs? :)
-
vass17 #52126 pár éve én is ennek a forumnak a hatására kezdtem el makettezni. Azota jelentösen megcsappant a forgalom sajnos, pedig jó lenne, ha úgy pörögne mint régen:( -
Áá csak megfájdul a szívem ezeket a képeket nézegetve, de asszem 4év után újra kedvet kaptam a makettezéshez. :) -
vass17 #52124
-
vass17 #52123
-
vass17 #52122
-
vass17 #52121
-
vass17 #52120 ez a Sikorsky minden változatban gyönyörű:)
-
Na ez durva. :o Első ránézésre azt hittem igazi fényképet látok.:D -
vass17 #52118
-
vass17 #52117
-
Igen, ezt megtaláltam, de itt nincs :(
Írok nekik, remélem kapok valamit..:)
Esetleg ha lenne valaki, aki megépitette, és betudná scannelni nekem.. -
vass17 #52115 itt találsz Revell utmutatókat, de én nem láttam azt, amire neked van szükséged.
A tanácsom az lenne, hogy írj nekik egy emailt és kérd meg, hogy ha lehet küldjék el (tesóm vesztett el még régebben egy Uh-1 Huey útmutatót, akkor még nem volt meg az általam linkelt gyüjtemény és elküldte neki a Revell postán) -
köszi:)
Még egy kérés.. Nem tud valaki egy helyet, ahol vannak revell makettet tervrajzai? Még régen kaptam egy Locomotive Br 41-est, félbehagytam. Most elővettem, de sajnos a leirását nem találom :( Egy ideig eljutottam nélküle, de elakadtam. -
hát a szélvédő úgy nézz ki mint amit egy 5éves gyerek összekarcolt,de amúgy jó:D -
Fujimi:) -
vass17 #52111 lol, én inkább az eredetit sajnálom:D
Egyébként minden elég élethü rajta, kivéve a szélvédöt, az valahogy igy kell kinézzen:
-
hehh :D Azért remélem nem Tamiya volt. :D -
vass17 #52109 

-
Megtudhatom, hogy milyen gyártmányú Impreza? :) Elég részletesnek tűnik.. -
vass17 #52107 jól néz ki, grat:) -
-
:D jahh.. Lehet.. Már csak a fizum kéne.. -
Köszönöm srácok!!
-
mutatós
probléma nélkül menni fog a merci is :D
-
Na ez nem csúnya!!!
Grat!
-
Nah,nagyon fasza lett! Gratula:) -
Sziasztok! Elkészült a nagy mű!:D Jövőhéten lakkozni kell aztán összerakni:D
Szóval:
-
vass17 #52099
Köszi a segítséget, megpróbálom valami hasonló módszerrel, kivéve a mintát, mert az nincs ehhez az öskövülethez:D
A victory-t szerintem max. külföldről lehet már beszerezni, a pk-be viszont bele se merek gondolni, sőt nagy a vszínűsége, hogy meg is vámoltatnák.
-
38ezer nem 35, és a Constitution nekem is megvan, kötélzetéből van hátra még sok és kész. Én nem láttam, szal ha lát valaki, egy linkkel megdobhatna, megköszönném. :)
#52097: Ha a készletben nem volt készen, akkor általában van róla mellékelve egy ábra, ahol egyfajta "szabásminta" van lerajzolva méretarányosan az összes ilyen hágcsóról. Erősebb rajzlapra vagy kartonra átmásolod, kicsit bevagdalod a papír szélét ahol a függőleges szálak kiérnek. Összecsomózol az egyik végén annyi cérnát, ahány ilyen függőleges szál fut, és a kartonpapír bevágásaiba illeszted. Így kifeszíted a papírra az összes szálat, ráadásul a megfelelő szögekben. Ezután már csak kis fonótanfolyam: rövidebb szálakkal megcsinálod a hágcsófokokat. Bal szélső szálon fél csomóval kezded, és haladsz jobbra mindegyiken egy fél csomót kötve. Ha nem túl jó a kézügyességed, akkor a félcsomó helyett csak simán körbehurkolod egyszer. Mindkét esetnél kis csepp pillanatragasztót nyomsz a csatlakozásokra. És voilá. Arra ügyelj, hogy a függőleges szálaknál lent is, fent is hagyd hosszabbra őket, hogy a hajóra is fel tudd kötözni majd.
A végén a felesleges lógványokat levágod és kész is a mű. :) -
vass17 #52097 Még egy kérdés: a kötéllétrákat hogy csináltad meg???
A függőleges köteleket felkötötted és a vízszinteseket pedig pillanatragasztóval illesztetted rá, vagy valami más módszer?:D
Az a gondom, hogy egyelőre nagyon nem tudom használni makettezéshez a pillanatragasztót, túlságosan hozzászoktam a revell tűhöz, és ezt a sz.rt nem tudom adagolni:P
-
vass17 #52096 Makettinfon láttam anno, de tudnod kell, hogy ha találsz is, nem lesz olcsó. Ha jol emlékszem 35000-ért árulták. Én akkor már inkább egy 1:96-os Constitutiont, vagy Revell-monogram Cutty Sarkot vennék.:)D -
Na! Nem itt ismerkedni. :D