69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Hecker007
    ha már autót keresünk S1-es audi quattrot nem tud valaki valami értelmes gyártótól? ((nem fujimi))
  • Lunki88
    Ha már maketteket keresünk nem tudja valaki hogy Suzuki GSX-R 1000est gyárt e valamelyik gyártó? Mert motorbuzi bátyám régóta rágja a fülem hogy csináljak neki egy olyat. :D
  • kemszi2
    meg 100as audi is létezik r10 meg r8-as is van
  • kemszi2
    attól lehet,hogy van.csak én nem tudok róla.quattro biztosan van
  • RATCUSTOM
    Háát ez hihetetlen akármilyen makettet akarok venni semmilyen nem létezik
  • kemszi2
    tt-ről nem nagyon tudok sajnos
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Egy részletgazdag Audi TT Roadster-t keresek de még a régi fajtát tehát az első generációsat méretarány mindegy ár pedig ne legyen több 10000 Ft-nál! Aki tud ilyet legyszíves szóljon!
    Előre is köszi!
  • modellmaker
    értelmetlen vita /off
  • Jeffjohnson
    naja került vagy keméény 1500ft ba (Hobbyeasy power) a TAMIYA KáTé és rohadtjó és élvezetes összerakni mert az Italery 5cm Pak38 al szemben nem arra megy el minden időm ,hogy a sorját vakarom le minden 1es alkatrészröl... asszem ha összeraktam az Italery Shermant meg Kublit akkor többet nem veszek Italeryt. Fél évente rendelek 1 nagy csomagot a ferdeszemüektöl tele fincsi Dragon meg Tamiya tankokkal az nekem böven elég.
  • gordon 24
    :D Jahh ez igaz..

Nem tudom én sokra tartom.. Nekem sose volt gondom vele.. Minden szépen illeszkedik nem sorjás..
    Jól kidolgozott. Persze lehetne jobb is..

Mind1.. Nekem bejön! És valószínüleg ha autó Tamiya marad! Ha Hajó Revell, Ha Kamion Italeri..Ha Nascar autó Revell(csak sajna nincs belőle valami sok!)

Szóval nekem ez a sorrend..
  • Hecker007
    viszont lenne egy kérdésem: Fujimi álltal gyártot kocsikkal van valakinek valamilyen tapasztalata?
    én vettem egy 87-es bmw-t de ennyire rossz minőségü makettem még nem volt :S
  • Hecker007
    jók azért a tamiya harckocsik is, havernak van egy királytigrise és nem sokkal rosszabb mint nekem a dragon, csak nincs hozzá annyi részlet meg belső része sincs meg, tamiya csinált egyedül olyan tigrist amiben alu ágyúcső, fém lánctalp, és rengeteg más fémkiegészítő volt, és ezt kb egy 10-esért meglehet kapni, feltéve hogyha tudja az ember hogy honan kell rendelni :)
    harckocsiból tapasztalataim szerint dragont, tamiyát, meg talán academyt érdemes venni 1:35-ben
  • kemszi2
    kinek mi fekszik jobban...az italeri jó kamionokban.de személyautói elég szarok
  • Glpetyus
    pl harckocsiba sem vmi egetverő a tamiya,csak az ára....
  • ChevyG #52240
    vagy pl bf110

G24!
    Tényleg nem érdemes, maradj a tamijánál, nekik sose lesz Goodrench#3as:DDDDD
  • gumikacsa
    Nem-e? Igaz, most autókról vitáztok, de az egyik utcsó makettem a revell 1:48-as F-15-öse volt. Szerintem simán kenterbeveri a tamiya repüllőit, pedig a tamiya sem kispályás. Az ár-érték arányról nem is beszélve...
  • vass17
    hmm, nem tünik rossznak:

a többi itt
  • kemszi2
    jól tudom,hogy citroen xsara wrc csak a heller gyárt?
  • vass17
    szerintem se kellene a Revellhez hasonlítani:S Ajánlom, hogy vedd elő a két gyártó azonos autóit (pl: Enzo, 360 Modena és a többi), asszem nem kell magyarázni, hogy melyik a jobb..
  • gordon 24
    :DDD
  • greg benz
    Emberek a Tamiya az nem "tamija" és "tamya" könyörgöm
  • gordon 24
    Jó értem...
    A tamya elég jó cég ezen kár vitázni..
    Ha nem szereted az autoit amiket gyártanak ez egy jó érv..
    De az hogy egy revellel egy szinten említed szerintem sértő a Tamyára nézve..
    Én nem csak az amerikai vasakat csípem.. Bejönnek a japán, európai autok is.. És szerintem ezek gyártásába igen csak a Tamya viszsi a primet..
    Ugy ahogy a Kamionoknál az Italeri..

De hülyeség ezen vitázni..
  • ChevyG #52232
    150 féle nem tamija:)
  • ChevyG #52231
    nálam eleve nincs 1 tamija autó sem ami érdekel:S

pedig van itthon kb 150 féle
  • gordon 24
    Hát ok.. Te tudod:D Nekem a Tamya jobban bejön..
    De hát izlések és pofonok..
  • Glpetyus
  • ChevyG #52228
    én most is egy revellt építek, tamija se lenne jobb...

az AMT szélsőséges, átlagos készlete viszonylag kevés van, csak Q-jó és Q-szar

üdv
  • modellmaker
  • Glpetyus
    Ja tényleg,nem tudom mit néztem tegnap
  • greg benz
    de annyira nem sárga,legyen inkább tört fehér:D:DD
  • greg benz
    Nem tüntettem el,sajnos sárga az:)
  • Glpetyus
    hogy tüntetted el a sárgaságot a rajtszám körül? :O
  • kemszi2
    majdne, azt írtam,hogy jó lesz!aztán megláttam hogy ez a te műved
  • greg benz
    Kezd összeállni a dög

• kemszi2
    valami hasonlót szeretnék én is,mert pl a visszapillantók rendszeres áldozatai a portalanításoknak XD
  • gordon 24
    Szia!:D

Jó persze vannak nekik is botlásaik.. De én a Revelt, nem tartom sokra.. Hajóik igen szépek stb.. De az autok hát.....

Szóval inkább Italeri Tamya Fujimi márkák jönnek be.. (igaz ezen a 4-en kívül többivel nem volt szerencsém!

Jah de az Amt-vel.. Na arról meg nem akarok beszélni mert ideges leszek:DDD
  • ChevyG #52218
    Szeva Pajti!

azzal kiegészíteném, hogy inkább felhasználó barát. a részletességtől sok készlete közelebb áll a bburago-hoz mint egy átlag revellhez.

üdv!
  • Mark007
    Hát, nem boltból lesz, e-bay-ről. 3000 Ft, még a duplájáért sem kapok Mo-n Tamiya Subarut.

Köszi, én is így gondoltam, Tamiya nagy márka :) Végülis valakinek le kell tesztelni, mennyire részletes... :)
  • gordon 24
    Nekem igy van megoldva..: Most a kamionokat fényképeztem ugyan, de láthatdo hogy több üveg polc van benne, és elötte egy üveg ajtó (most nyitva van)
    És ez az egész kb 160centi magas és 80 centi széles.

• gordon 24
    Az hogy tamya garancia arra hogy egy igazán jó maketett veszel.. Szerintem a Legnagyobb makett márka és ezzel a érvel nem vagyok egyedül..

Az hogy az a kit pont milyen sajnos nem tudom.. de a boltba kinyithatod nézz bele.

Biztos nem roszz!