69150
-
nem bizony :O -
[URL=http://www.rlm.at/cont/gal34_e.htm]Sd.Kfz. 173 "Jagdpanther"[/URL], ez sem rossz -
gitárhúr
9-es vagy 10-es készletből g-h-e húr megfelel, (magyarul azok a kis vékony húrok amiket szegény gitáros mindig leszaggat :D) lehet külön is kapni pár száz Ft-ért és elég hosszú egy húr -
húzott szál ménemjó? -
-
CrazyCharlie #53369 Szépre sikerült
-
CrazyCharlie #53368 Szeretnék antennát tenni az FSV-re. Itthon csak méhészdrótom van és az elég girbe-gurba. Van valakinek jó módszere arra, hogy a hajlott drótot hogyan lehet egyenesre húzni? -
CrazyCharlie #53367 Te láttad, én majdnem megvettem...hál' istennek épp akkor jött a képbe a PBR. -
Jó lehet jah. xD -
hány fajta festéket használtál? -
Láttam ezt a készletet.
Egy élmény lehet a matricázás. -
1/32 Revell Tornado ECR, tetszik
-
vass17 #53362 Hmm, tökéletes fényezés 
Egyedüli baj ezekkel a festékekkel sztem, hogy 1:1-hez képest aránytalan metálszemcsék nagysága, de hát ez ellen nem sokat lehet tenni:) -
újúj,ez kemény -
Fasza szín,az ilyen bálnákon meg különösen jól mutat:)
Lépek mára,jó8 -
na csak kerüljek haza kicsit hosszabb időre,kíváncsi vagyok hogy mutat majd a porkén -
kép:P -
Jah:)
Pl itt látni a külömbséget az előbbi képekhez viszonyítva
-
igen még az elsőképeken simán feketének néztem,amíg nem írtad hogy sötétmetálkék -
Titokzatos egy szín amúgy:D Van,hogy szinte feketének tűnik,néhol nagyonsötét metálkéknek,kis fény segítségével meg ilyen baziszép:) -
a jó francba de szép szín:D
még jó hogy ilyen lesz a porscém:D -
Lassan elkészül 
-
CrazyCharlie #53352 Nem rossz... -
de cuki! :D -

-
nem tudom, de van még pár ilyen:
hörcsög az beteg :D
ezekből áll össze:
pár egg plane
itt is van pár betegség :D -
:D -
mindegy. -
404 -
hi -
2500-nél olcsóbban úgyse veheted meg... :D sőt ennyiért sem. :D -
Töröm rajta a búrámat,ha van valami akkor írok :) -
nem makett festékkel, de műanyag felületre fújható, külön megnéztem direkt, különben nem fújtam volna le. nem tudom milyen bázisú festék, elolvastam a leírását a flakonon, de csak a szokás karatty van rajta hogy hogyan használjuk meg mit csináljunk ha szembe meg ide-oda kerül. hát döntsd el hogy kell-e. -
Hümm...megnézegettem a képeket.. az jó hír,hogy a kasztni festéket még nem látott,az antennás dolgot valahogy meg lehet még oldani..viszont az alváz meg a felni borzalmas:D Azt meg tudod mondani,hogy milyen festékkel lettek ezek a részek festve?Mert,ha pl akril,azt lef.tisztítóval lazán le tudom áztatni,és akkor nem probléma -
a CLK DTM merci is szintén eladó még, bontatlan, egyetlen baja hogy anno Geronimo kivette belőle a merci emblémát, ettől függetlenül az irányár még mindíg 5000 Ft, mivel az emblémát leszámítva bontatlan az egész. -
na itt van pár kép, direkt nem méreteztem át őket, így megtudod nyitni paintban vagy photoshopban és lehet tanulmányozni. szóval, mint látható elvan kedzve a kasztni, a teteje eléggé levan harcolna, antenna maradékok, kicsit karistos, itt ott tömíteni kell lehet. az alváz már egy jobb mese, ne kérdezze senki mi vezérelt évekkel ezelőtt mikor kitaláltam hogy összerakom és lefújom a csába. így utólag eléggé kretén döntés, ötlet volt. mondjuk szétlehet szedni, mert ezek a lapok nincsenek sok helyen rögzítve, meg a többi alkatrész sem (asszem, kitudja hogy rögzítettem ezeket évekkel ezelőtt :D). akkoriban még annak a híve voltam, hogy minek részletezzem az alvázat, mikor az autó 4 keréken áll, amúgy sem látszanak a részletek. de mondjuk kilehet ezt küszöbölni most úgy, hogy rárakjuk egy diorámára, esetleg egy saras útra, és akkor csak össze kell "sarazni" az alvázat, nem tartom valószínűnek hogy egy jó szuttyos úton patyolat tiszta maradna az alváz. ez nem is rossz ötlet, lehet mégsem adom el? :DD na, szóval, az alváz sincs kész azért teljesen, még 1 réteg festék azért kell mert nincs rendesen lefújva. ezt sem értem miért így csináltam, ne kérdezzétek. na nem írok kisesszét, aki lát benne valami fantáziát, és nem épp egy szűz rally autót akar ebből építeni, az gondolkozzon el rajta. modellmaker 2500 Ft-ot ajánlott érte (bár én anno többet kértem volna érte, annyira nincs leharcolva, és lehet ezt a szálat még több felé tovább görgetni, mint pl a szuttyos rallys dioráma), tehát ez legyen a minimál ár. bár nem tudom most kell-e még modellmakernak a makett, lehet meggondolta magát. -
vass17 #53338 Hát szerintem várjál még vele, ha ez nem felel meg. Én is akartam valamit venni ebayről, de 195-ös árfolyam mellett fog a halál vásárolni:D
Egy idő mulva ugyis le kellene, hogy menjen, de még az sem holnap lesz:( -
Egyébként úgy volt,hogy ebay-ről veszem meg,kb 5000 lett volna postával... de felment ez a tetves dollár (meg a forint le),és így már kb 1500al lett több,nagyon pipa vagyok..úgyhogy kénytelen vagyok itthon kérdezősködni :// -
oks,köszi! -
holnap lefotózom akkor, ilyenkor nem fotózok műfény mellett :D