69150
-
de hülye állat vagyok... 
hisz pl. az amcsi világháborús féllánctalpas orrán is ezért van az a henger. -
CrazyCharlie #55814 Nem fordítva?
Mindegy, akkor hívjuk C- -nak 
-
CrazyCharlie #55813 A lépcsőmászó képességét segíti (gondolom, így nem tud felülni a jármű alja) -
Ezt inkább itt kérdezem meg,hátha "közérdekü" az információ :)
A Brdm-en mi a fenének vannak azok a kis kerekek a jármü közepe alatt?
-
szép lista :)
-
Tamiya Extra Thin cement
Tamiya Putty
Tamiya maszkoló szalag
Mr. Hobby Mr. Masking Sol (ez a gunze maszkoló folyadéka)
Mr. Hobby Mr. Super Clear (fényes lakk spray)
Gunze akril festék 3 szín (az aktuális projekthez vettem csak festéket)
a festékhez hígító
öngyógyító vágólap
E.Jan Ferrai emblémák - kép
repülőgépekhez való panel karcoló sablon (négyzet, kör, oválok stb.)
CrazyModeler maratott övcsat, övvel
CrazyModeler maratott gyorszár
féknyeregre logo matrica (pl brembo)
karbon matrica
~20k :|
-
sry, el kellett mennem. -
[vár] :D -
CrazyCharlie #55807 Lehetne, de ugyanazzal a keveréssel foltozgattam a futógörgőket is. Ott meg gond nélkül szépre száradt... -
aha, majd mindjárt össze is szedem. :) -
és vásároltál valamit ? :)
sok helyről hallom,hogy drága volt a börze,nyilván a forint-euro árfolyam miatt (is).
Vagy a magyar árusok voltak elszállva?
Bólyain jó árak voltak még. -
:C -
szóval móvári "verseny"
a benevezett makettek nagyon szépek voltak, harcjárműből annyi volt, hogy alig fért az asztalra, ezzel szemben repülő szinte kevés volt. nem azt mondom, hogy nem volt repülő, csak többet is el tudtam volna viselni. a börze nagyon állat volt, csak drága kicsit. ugye külön épületben volt a nagy része, és volt egy terem megnyitva csak az eduardnak. beengedő bácsi volt, meg kosár, mint az ABC-ben. :D de nagyon kulturáltan lehetett válogatni, nem volt zsúfoltság, mert annyi embert engedtek be, ahány kosár volt, és mikor valaki kijött, akkor a kövi bemehetett. rendesen sorban álltunk a bejárat előtt. :D és bent is szekciókra voltak osztva a maratások. pl: 48 és 32 repülő '45-ig, aztán 72 repülő '45-ig, aztán azek '45 után, aztán külön a hajók és ugyanez hk-nál is. a makettek külön polcon, a gunze festékek meg két asztalon középen. minden szín. elég kemény volt.
a versenyen most olyan igazi különlegességek nem nagy voltak számomra, még a börzén se volt olyan hogy hú ez nagyon kellene és 3* visszamentem volna gondolkodni rajta. az gecihosszú utazást leszámítva nekem nagyon beadta. -
sry arról nincs. =/ -
a börzéről is csináltál? :)
érdekelne,had csorogjon a nyálam
-
infón,rlm-en is már fentvannak a képek,szépek :O -
vass17 #55799 Neveztél valamivel?
-
vass17 #55798 Jó lesz ez 
Azért a "pihenőt" sem kell túlzásba vinni...:)
-
Most ébredtem fel, tegnap olyan este 11 körül értünk haza, valahogy nem volt kedvem hozzá. :D
btw nekem nagyon tetszett, majd írok róla normálisan is, meg jönnek a képek is. -
vass17 #55796 kép!!!:D -
"eredménye fényes/féfényes/matt foltos felület."
ez annak is lehet az eredménye, hogy szarul kevered fel a festéket. -
Kicsit így megkésve, mert mikor írtad én már ott voltam. :D
Color Refernce Chart - Federal Standard -
nana. nekünk nem C van. a törzs meg tán a függőleges A, a szárnyak meg C. -
semmi beszámoló? -
ja a motorról meg annyit hogy, minnél bonyolultabb a forma, anál... izé annál nagyobb az esélye hogy szarcsi-foscsi lesz. xD -
jó, vak vagyok, thx
-
CrazyCharlie #55789 És ha összeépíted a mocit, és úgy öntöd le? Vagy azt nem lehet?
Főleg a Tamiyának vannak olyan régi készletei, hogy kenterbe verik a fiatalabb maketteket...arról nem beszélve, hogy az 1976(!)-os öntőformás M113-ason egy csepp sorja/deformálódás/beszívódás sincs.
Most nyomtunk be a Petyussal néhány festékváltót, azokban szerintem szerepelnek a sima X-esek is (#55772-#55774)
-
CrazyCharlie #55788 Köszi, megfogadom a tanácsod. Egy hét szünet 
-
ubazd...
új festék 1 hát pihi, ahogy Petyus mondta xD
a Skylinenak megvolt a dobozbontása is... qrva jó kászlet, fog tetszeni, csak a gyári szinekkel leszek gondban... eredetileg fekete lett volna de a piros az ezüst is jól áll neki... most akkor mi legyen? xD veszek mág 2-őt oszt had' álljon ott :)
a motor nagyon jó lesz... a Z-Tuneba akartam betenni, de sztem nem fogom, mert nagyon jó lesz ez így :) vagy kell egy csomó 2 komponensű putty oszt egyeként leduplikáni az alkatrászeket, de ahhoz meg "nem akarom" a kedvem :) ja árdekessége hogy '89-es a kit de iszonyat mi részletgazdag...
Ja igen sziváltás-magyarázó táblázatot valaki olyat tud mutatni amiben az X-es jelölásek is benne vannak.
Tudom, hogy volt valahol csak azóta 3x eltünt a bookmarks... :S -
jó,most akkor gyújts rá,vagy igyál valamit,estleg hidegzuhany,vagy fusd körbe a házat 3x.
+ tedd félre a makettezést 1 hétre,de teljesen.
Meglátod,utána jó lesz folytatni.Vannak napok amikor semmi nem jön össze,ez van :) -
CrazyCharlie #55785 Oké, oké, "cserébe" szereztem néhány jó kiadványt. Ennek azért örülök.
-
CrazyCharlie #55784 Úgy néz ki, én a Bradleyvel fogok ennyit játszani. 
Bohózatba illő lassan az egész!

Megdöglik az akril meg az olaj feketém - eredménye fényes/féfényes/matt foltos felület. A torony hátulján lévő táblát lefestem olajjal, matricázom. Másnap látom, felgyűlt rajta a feszítő, nekállok alkohollal finoman visszamosni és láss csodát jön vele a festék is... Festem a csomagokat, egyik matt, a többi fényes - ugyanazon festékkel. Periszkópokat lefestem arannyal, megszárad, festem rá az átlátszót - ma látom, hogy szépen lefolyt a periszkóp aljára és ott ősszegyűlt...kivéve a rakéta irányítását fedő átlátszó lapot, mert arról egyben vált le az egész...asszem nem kell komment (a lámpákon viszont jó lett!)
Valamiért elment a kedvem az egésztől, csak tudnám, miért...lehet elviszem egy vajákos emberhez, vegye le róla a rontást
(tudom, nem rinyáni kéne, de a F*SZOMTELEVANMÁRAZEGÉSSZEL!) -
na,én azért szivesen türelmetlenkednék vele :D
eltartana vagy 2 évig
-
fos film. :D -
Bocsánat,ami kimaradt,hogy mindkettő 1/144-es méretarányú,és ha vki utána szeretne nézni:
1. Junkers G-38 (Revell 04053)
2. German Submarine Type XXI U-2540 (Revell 05004)
Üdv -
sziasztok!
Van két olyan makettem,melyekre mostanában nagyon nem lesz időm,ezért eladó-sorba kerültek.
ő az egyik:
és ő a másik:
Mindkettő új, dobozában fóliafelszaggatás-mentesen eladó.
Ha valakinek esetleg megtetszenének,a [email protected] címen érdeklődjön bátran.
További szép estét mindenkinek! -
CrazyCharlie #55779 Na bazmeg! 

Ehhez külön szoba kell...meg kb 150.000 X több türelem, mint nekem van
-
a képek első fele.
azért egy "teljes alakos" képet is felrakhatott volna... -
ehh.. -
Köszi-köszi! Tesómnak kell, na majd most megálmodja, hogy mit szeretne! Mégegyszer thx!!!