69150
-
Köszi srácok:)
vass17: Egyelőre nem tervezek diorámát a pikes peakhoz,de majd még meglátjuk mit hoz a jövő
Épp elég kihívás lesz az autót megépíteni
Szívesen építenék széria GTi-t,de sajnos nincsen makettben:( Csak a T16-os 205-ös van makettben,más 205ös nincsen..
Majd egyszer a távoli jövőben egy ilyen "utcai" T16-os megépítését is tervezem
-
vass17 #56134 
Hát ez eszméletlen szép, nagyon tetszik az összhatás!
Látom t16 lesz a következő projekt, esetleg építesz hozzá valamilyen Pikes peak-es diorámát is?:D
Egyik kedvencem a 205-ös, nem tervezel egy ilyen széria Gti-t is?
-
Jól néz ki! Grat! :) -
Hali 
Elkészült végre a PUG
-
CrazyCharlie #56131 Picit off, de hmmmmmmm!!! 

(Petyus, jól tudom, hogy Te letöltötted? Vélemény? -
Hali,
sztem zsir a pótkocsi. A kamion meg np lesz neked. sok sikert.
kepet majd rakj ha kesz.
ui. kurva angol kiosztas -
CrazyCharlie #56129 A f*szom valamibe mostmár!!!
Egész héten a Chief tornyát javítgattam és még mindig ótvar!
Holnap megy fürcsizni pár ezzel-azzal együtt (csak festenem ne kéne, esküszöm, szép lenne az életem...
)
-
-
CrazyCharlie #56127 Ez igen, gratula! 
Ha "csak úgy" megépítetted EZT a pótot, akkor egy gyárilag fröccsöntött makett kifogna rajtad? Kötve hiszem...
-
*[#smile=
-
Üdv és sok sikert az újrakezdéshez
[#smile
-
Sziasztok!
Nemrég kezdtem újra a makettezést 8 év kihagyás után. Régen főleg helikoptereket, és repülőgépeket építettem, de nagyrészt csak dobozból. Most a kamionmániám miatt 1:24-es kamionokat építek, illetve most készül az első, saját építésű 20 lábas konténerszállító pótkocsi. Kamiont még nem építettem, ezt a pótot, és a következőt (szintén konténeres, egy Hódgép 40-es félpótkocsi), olyan gyakorlás féleségnek szánom, illetve nem merek még kamionba belekezdeni.
-
ahahh azt énis :D -
WTF_!Háth, ez tényleg 
ennyiért megveszem aCH-53 Superstallion-t 1/48-ban O.o -
Heló kedves lánglovag!
1.
2.
a fene tudja mi köztük a különbség,de itt egy galéria a 20/16-ról.
Itt meg az ára...
-
tdeejay #56120 Üdvözlet minden kedves fórumozónak!
Érdeklődni szeretnék, hogy tűzoltóautó maketteket hol tudnék vásárolni, esetleg linket tudna-e valaki adni az interneten való rendeléshez. Inkább az új típusok érdekelnének (mercedes 1234, iveco eurofire létrás, renault kerax vízszállító), de a régi korok autói is érdekelnek. Ha valaki tudna segíteni, akkor bármilyen véleményt várok privát üzenetben!
Előre is köszönöm mindenkinek!
Üdvözlettel.: egy lánglovag -
Megjött a AE86 3 ajtós bukólámpás verziója végre. Köszönet Szűcs Lászlónak ez is megvan.
Megnéztem a D1 szabályzatát. ennek az lett az eredménye. hogy át kell alakítanom kicsit a bukókeretet a 2 ajtósban.
Festve még nincs majt a 3-mat egyszerre. Van valakinek arról infója, hogy a flakonos levegővel kb mennyit lehet fújni? -
bauer #56118 Szeretnék vmi látványos (élethű) füvet diorámához. Amit boltban láttam ilyen kis zacsiban zöldésg, az annyira nem győzött meg. tudtok vmi jó házi megoldást? -
moor09 #56117 köszönöm az infókat mindenkinek ;) -
bauer #56116 Üdv
Most, hogy befejeztem a "ka-52 alligator"-t, gondoltam elmegyek és nézek vmit folytatásnak. Sok nézelődés után megakadt a szemem egy 1:35 Sd.Kfz. 10/5 makett dobozán, amire az volt írva, h leértékelés :)
4800-ról 2800Ft-ra :)
Nem kellett tovább töprengnem. Erre esett a választás. Amint kész lesz, kaptok róla képeket. -
hm,azt kell mondanom ez a Wespe marha jó kis makett.Egy igazi tamiya minőség.
Szinte csak le kell vágni az alkatrészeket,és felrakni,még sehol nem kellett tömíteni,vagy faragni.
Nagyon tetszik. -
attól függ.
repülő,hk.,hajó,.. ?
itt találsz párat szinte minden kategóriában.
-
-
bocs a hibákért, eddig is voltak tudom, de most meg kivételesen gyorsan kell írnom... munka is van oszt baszogtatnak ha itt ülök... na mehetek is... erről beszéltem -
drága de jó sztem vetemedett darabokkal nem nagyon találkoztem. AMT.re Airfixre meg msatchboxra inkább volt jellemző ez.
Viszont a Zvzda 1-2 kitje néhol kissé kidolgozetlan volt amit otthoni praktikával orvosolni lehet (nem kell nagy dolgokra gondolkodni csak mondjuk a "rácsos" ködlámpa pl nem "rácsos" ilyenek) -
moor09 #56110 mostanság gondolkoztam rajta hogy elbaktatok az itteni egyik boltba ( bár én személy szerint csak kettőröl tudok.... bár ez mellékes... ) és beszerzek egy Zvezda terméket...valakinek tapasztalat Zvezda cuccról, infó vagy valami ? előre is megköszönöm a dolgot... -
CrazyCharlie #56109 jav.: alkatrésszának = alkatrész számnak; alaktrészből = alkatrészből; sry
-
CrazyCharlie #56108 Egyáltalán nem, a Revell féle számozás pusztán az alkatrésszának szól (1-es <30; 2-es <60; 3-as <100; 4-es <150; 5-ös >150; vagy valahogy így).
De egy 155 alaktrészből álló Hasegawa átvétel sokkal könnyebben építhető, mint egy 50 db-os ex-Matchbox
-
Cowboy03 #56107 köszi a válaszokat!
akkor ezt így nem lehet erről a képről megállapítani...
Gondolom az 1-s a legízibb, az ötös meg már a profiknak való
-
a doboz valamelyik oldalán van, de max 3-as lehet... -
ez volt a nem gyenge, grat, sztem maximálisat hoztál ki egy nagyon silány hozott anyagból xD -
moor09 #56104 a revell számozni szokta 1-től 5-ig vagy hogy...minden szint egy bizonyos számú "építő elemhez" van kötve...ez revell és rajta kellene lennie a csomagoláson sztem.... -
Cowboy03 #56103 erre lennék kíváncsi...amelyiken nem tüntetik fel a makett nehézségét, arról h lehet megállapítani milyen nehéz összerakni?
pl erről hogyan állapítod meg milyen nehéz összerakni? -
vass17 #56102
Jó lett, gratula:)
-
Tamiya Wespe :) -
thx :) -
Szép lett,grat!
-
CrazyCharlie #56098 ...and what will be the next project, maestro?
-
CrazyCharlie #56097 Azt kell mongyam hogy jóóó!!! 
-