69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • greg benz
    Köszi srácok:)
    vass17: Egyelőre nem tervezek diorámát a pikes peakhoz,de majd még meglátjuk mit hoz a jövőÉpp elég kihívás lesz az autót megépíteni
    Szívesen építenék széria GTi-t,de sajnos nincsen makettben:( Csak a T16-os 205-ös van makettben,más 205ös nincsen..
    Majd egyszer a távoli jövőben egy ilyen "utcai" T16-os megépítését is tervezem

• vass17
    Hát ez eszméletlen szép, nagyon tetszik az összhatás!
    Látom t16 lesz a következő projekt, esetleg építesz hozzá valamilyen Pikes peak-es diorámát is?:D
    Egyik kedvencem a 205-ös, nem tervezel egy ilyen széria Gti-t is?
  • Toby0501
    Jól néz ki! Grat! :)
  • greg benz
    Hali

Elkészült végre a PUG
  • CrazyCharlie
    Picit off, de hmmmmmmm!!!
    (Petyus, jól tudom, hogy Te letöltötted? Vélemény?
  • Jagi
    Hali,
    sztem zsir a pótkocsi. A kamion meg np lesz neked. sok sikert.
    kepet majd rakj ha kesz.

ui. kurva angol kiosztas
  • CrazyCharlie
    A f*szom valamibe mostmár!!!
    Egész héten a Chief tornyát javítgattam és még mindig ótvar! Holnap megy fürcsizni pár ezzel-azzal együtt (csak festenem ne kéne, esküszöm, szép lenne az életem...)
  • Glpetyus
  • CrazyCharlie
    Ez igen, gratula!

Ha "csak úgy" megépítetted EZT a pótot, akkor egy gyárilag fröccsöntött makett kifogna rajtad? Kötve hiszem...
  • greg benz
    *[#smile=
  • greg benz
    Üdv és sok sikert az újrakezdéshez[#smile
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem újra a makettezést 8 év kihagyás után. Régen főleg helikoptereket, és repülőgépeket építettem, de nagyrészt csak dobozból. Most a kamionmániám miatt 1:24-es kamionokat építek, illetve most készül az első, saját építésű 20 lábas konténerszállító pótkocsi. Kamiont még nem építettem, ezt a pótot, és a következőt (szintén konténeres, egy Hódgép 40-es félpótkocsi), olyan gyakorlás féleségnek szánom, illetve nem merek még kamionba belekezdeni.

• modellmaker
    ahahh azt énis :D
  • Jagi
    WTF_!Háth, ez tényleg
    ennyiért megveszem aCH-53 Superstallion-t 1/48-ban O.o
  • Glpetyus
    Heló kedves lánglovag!

1.
    2.

a fene tudja mi köztük a különbség,de itt egy galéria a 20/16-ról.

Itt meg az ára...
  • tdeejay
    Üdvözlet minden kedves fórumozónak!
    Érdeklődni szeretnék, hogy tűzoltóautó maketteket hol tudnék vásárolni, esetleg linket tudna-e valaki adni az interneten való rendeléshez. Inkább az új típusok érdekelnének (mercedes 1234, iveco eurofire létrás, renault kerax vízszállító), de a régi korok autói is érdekelnek. Ha valaki tudna segíteni, akkor bármilyen véleményt várok privát üzenetben!
    Előre is köszönöm mindenkinek!
    Üdvözlettel.: egy lánglovag
  • Jagi
    Megjött a AE86 3 ajtós bukólámpás verziója végre. Köszönet Szűcs Lászlónak ez is megvan.
    Megnéztem a D1 szabályzatát. ennek az lett az eredménye. hogy át kell alakítanom kicsit a bukókeretet a 2 ajtósban.
    Festve még nincs majt a 3-mat egyszerre. Van valakinek arról infója, hogy a flakonos levegővel kb mennyit lehet fújni?
  • bauer
    Szeretnék vmi látványos (élethű) füvet diorámához. Amit boltban láttam ilyen kis zacsiban zöldésg, az annyira nem győzött meg. tudtok vmi jó házi megoldást?
  • moor09
    köszönöm az infókat mindenkinek ;)
  • bauer
    Üdv

Most, hogy befejeztem a "ka-52 alligator"-t, gondoltam elmegyek és nézek vmit folytatásnak. Sok nézelődés után megakadt a szemem egy 1:35 Sd.Kfz. 10/5 makett dobozán, amire az volt írva, h leértékelés :)
    4800-ról 2800Ft-ra :)
    Nem kellett tovább töprengnem. Erre esett a választás. Amint kész lesz, kaptok róla képeket.
  • Glpetyus
    hm,azt kell mondanom ez a Wespe marha jó kis makett.Egy igazi tamiya minőség.
    Szinte csak le kell vágni az alkatrészeket,és felrakni,még sehol nem kellett tömíteni,vagy faragni.
    Nagyon tetszik.
  • Glpetyus
    attól függ.
    repülő,hk.,hajó,.. ?

itt találsz párat szinte minden kategóriában.

• Glpetyus
  • Jagi
    bocs a hibákért, eddig is voltak tudom, de most meg kivételesen gyorsan kell írnom... munka is van oszt baszogtatnak ha itt ülök... na mehetek is... erről beszéltem
  • Jagi
    drága de jó sztem vetemedett darabokkal nem nagyon találkoztem. AMT.re Airfixre meg msatchboxra inkább volt jellemző ez.
    Viszont a Zvzda 1-2 kitje néhol kissé kidolgozetlan volt amit otthoni praktikával orvosolni lehet (nem kell nagy dolgokra gondolkodni csak mondjuk a "rácsos" ködlámpa pl nem "rácsos" ilyenek)
  • moor09
    mostanság gondolkoztam rajta hogy elbaktatok az itteni egyik boltba ( bár én személy szerint csak kettőröl tudok.... bár ez mellékes... ) és beszerzek egy Zvezda terméket...valakinek tapasztalat Zvezda cuccról, infó vagy valami ? előre is megköszönöm a dolgot...
  • CrazyCharlie
    jav.: alkatrésszának = alkatrész számnak; alaktrészből = alkatrészből; sry
  • CrazyCharlie
    Egyáltalán nem, a Revell féle számozás pusztán az alkatrésszának szól (1-es <30; 2-es <60; 3-as <100; 4-es <150; 5-ös >150; vagy valahogy így).
    De egy 155 alaktrészből álló Hasegawa átvétel sokkal könnyebben építhető, mint egy 50 db-os ex-Matchbox
  • Cowboy03
    köszi a válaszokat!
    akkor ezt így nem lehet erről a képről megállapítani...
    Gondolom az 1-s a legízibb, az ötös meg már a profiknak való
  • Jagi
    a doboz valamelyik oldalán van, de max 3-as lehet...
  • Jagi
    ez volt a nem gyenge, grat, sztem maximálisat hoztál ki egy nagyon silány hozott anyagból xD
  • moor09
    a revell számozni szokta 1-től 5-ig vagy hogy...minden szint egy bizonyos számú "építő elemhez" van kötve...ez revell és rajta kellene lennie a csomagoláson sztem....
  • Cowboy03
    erre lennék kíváncsi...amelyiken nem tüntetik fel a makett nehézségét, arról h lehet megállapítani milyen nehéz összerakni?

pl erről hogyan állapítod meg milyen nehéz összerakni?
  • vass17
    Jó lett, gratula:)
  • Glpetyus
    Tamiya Wespe :)
  • Glpetyus
    thx :)
  • greg benz
    Szép lett,grat!
  • CrazyCharlie
    ...and what will be the next project, maestro?
  • CrazyCharlie
    Azt kell mongyam hogy jóóó!!!
  • modellmaker