69150
-
Jó lett. nekem tetszik.
Heggesztés profitól. 7-edik pertc ez tetszeni fog. -
lackoka25 #62060 hát igen hegesztés még nem próbáltam!
-
Első próbálkozás?
-
lackoka25 #62058 próbáltam hegesztés imitálni!
-
lackoka25 #62057 -
lackoka25 #62056 https://lh3.googleusercontent.com/-cDudyy91CLc/T70os-eWJqI/AAAAAAAAAs4/Yp3NrxTRaj0/s912/002.JPG -
lackoka25 #62055 https://lh3.googleusercontent.com/-cDudyy91CLc/T70os-eWJqI/AAAAAAAAAs4/Yp3NrxTRaj0/s912/002.JPG -
Nekem tetszik is, meg is van. De nem akarom majd feltunningolni, max olyat, ami látványos és itthon is kivitelezhető! Az már nehogy a makettező hibája legyen, ha valami nem klappol. -
Tudtam hogy neked tetszeni fog.
-
Ezek amik engem abbszollúte hidegen hagynak, én csak egy szép makettet akarok belőle építeni.....
Amúgy agyrém az sok sas szemű, századmillimétert nem stimmel figura.....nehogy már azért legyen rossz, mert hiányzik onnét 2 mm.... -
Körbenézegettem t-90 -ügyben. Egy kollega véleményét gondoltam megosztom veletek is.:
MIKE wrote:
Sziasztok!
Remélem még nem késő!? :)
Annyi dolog van a Zvezda 90-en, hogy nem is tudom hol kezdjem!
A tornyon a neutron sugárzás elleni védőhuzat nem az igazi, egyrész a fröccsöntéses teknológia miatt, másrészt a kivitelezése miatt! Az eredeti eleve vastagabb!!!! A leszorító korongok teljesen hibásak, ezt pótolhatjuk megfelelőre a Voyager készletével(kb 1000-1500 HUF posta nélkül) 2 készlet kell alapból, ha a megfelelő korongokat nézzük! A torony farpáncélja kicsit "hegyeskés", képek alapján szerintem nem ennyire ilyen! A kontakt páncélzat a torony felső részére gagyi! Nem olyan a formája és nem elég vastag! A kontakt 5 a homlokpáncélra egybe van öntve, ezek szétvállasztása szükséges, azon kívűl, hogy hegesztést és az elejére egy lemezt pótolnunk kell! A csavarfejek mindenhol gázak! A stora rendszer bekábelezése is pontatlan, ez el kell távolítani, másrészt pótolni kell megfelelően! A tároló dobozokat tömíteni kell és hegesztéseket pótolni rajtuk!
A test felső részén a tornygyűrűnél a menetirány szerinti bal oldalon szögletes az oldalfal, ami köríves kell, hogy legyen! Mindkét oldalon egy lemez szegélyezi ami itt szintén hibás! Az oldalkötények eredetileg rövidebbek és az első gumi részt cserélnünk kell egy darabra, ahol egybeér az oldallal! A tárolók csatjai nagyon "halványak"! (cseréjükre van lehetőseg) A KMT csatlakozó pontok csavarjai gyengék és talán kisebbek is mint kellene! Az önbeásó lapátján is kell okosítani kicsit! A motorfedél előtti szellőző elötti " kupak" formailag, magasságilag helytelen! A szövet amit adnak a motortérhez rácsnak szerintem sz.r! A Tamiyaé sokkal pontosabban néz ki! A lánctalpakat is lehet javítani, ha nem rögtön ragasszuk egybe! Ki kell vágnunk az összes vezetőtarajt, hogy beragasszuk megfelelő közönként, így megkapjuk a réseket ahol eredetileg átlátni! A farpáncélon a felfüggesztett "körmök" is cserére szorulnak, mert tömörben adták ki! Ezek csak tájékoztató jellegű információk! Ezt még lehet boncolgatni és csak a főbb hibákat tartalmazza! Remélem segítettem!?
Megnézegettem és igaza van de szerintem így is jól fog majd kinézni.
"M1Garand" Nem szükséges dvd-n nekem így is jó.
Mostanában hol lehet kapni Tamiya extra híg ragacsot? -
A tekerentyű akkor kell ha vékony szóródásmentes csíkot akarsz fújni, mert híg festéket nem lehet 1 bar felett fújni. Azzal nagyon finoman be lehet állítani.
Bámulatos, de itt is a festékhígításon múlik az egész.
Azért is raktam fel. De ha kell, átírom szívesen Dvd video-ra. -
Ugyanilyen felépítésü crhomax- om van nem használom sűrűn az alsó tekerentyűt.
Az új pisztolyal milyen dolgozni?
A videókat leloptam ha nem harkszol. -
Kferro #62048 Bonyolult? Szerintem nem az. Lenyomod, hátahúzod, festesz. Örülsz. :)
Az, hogy eggyel több csavaró van rajta (a tartály alatt), mint egy átlagos pisztolyon, ne zavarjon meg, nem kötelező használni. -
lackoka25 #62047 jol néz ki de nekem kicsit bonyolult :)
-
Srácok!
Eladó a képen látható új airbrush, ha érdekel valakit írjon pm-et.
Tulajdonásgai: 0,15-0,2 düzni, tűhatároló, levegőnyomás szabályzó.
Noname, kínai gyártmány. -
Ha létezett, akkor igen. -
Dragon -
Kferro #62043 Milyen gyártmány? -
Gyerekek ez megér 30 dolcsit?
-
Kferro #62041 Jaja.
Szép ez a Tu-2-es, csak az a baj, hogy magyar változatot nem lehet belőle készíteni, lévén azok 4 légcsavartollal rendelkeztek, s az orruk is más volt. -
Új gyártó?
xuntong -
Ezt keresem:
-
Van neked mit összerakni haladj azzal. -
Kferro #62037 Szerintem még nem késő kikukázni. :)
"De azért díjazom a bátorságod"
Szeretem a kihívásokat. :) -
Fogadtam volna egy heliben. XD -
kiesett a kukába. a farokrészt megtartom valahova odarakom mint roncsot :) De azért díjazom a bátorságod
-
Kferro #62034 "Aki szereti a kihívásokat annak ingyen odaadom :)"
Ha még áll eme gondolat, úgy tennék vele egy próbát... -
Erre mondják, nem lettünk barátok. -
raptor22 #62032 Ajj de kar a heliert:( pedig vartam h milyen lesz keszen, nagyon szepen alakult. De sztem meg siman lehetne vele kezdeni vmit. Mondjuk pl. Solyom vegveszelyben c. filmbol egy jelenetet megorokiteni. -
Állati jó makett van akcióban:
Dragon 6596 Brumbar
-
Esés után.
Kicsit MEGREPESZTETTEM jobban. :) -
Szerintem meg elkapott az ideg és megreptetted. XD Remélem a T-90-el több sikered lesz. -
Aki szereti a kihívásokat annak ingyen odaadom :)
-
Bakker! :(
A bele ölt időért mekkora kár :(
Zuhanjon a T-90 mellé :) -
Gyerekek Balesetem volt.
Lakkozáshoz készültem , megbotlottam ráestem a helire.
Hosszában a ragasztásnál kettétört.
Aztán HAZAKÜLDTEM mérgembe.
Holnap kezdem a T-90-est -
Helyes, végre valaki ért a szóból. -
Pár hét pihenés után ma újra leülök.
Matricázni. Érdekes hogy a befolyatás előtti lakkozásról beszéltetek mert fényes lakkra matricázok. Le akartam fújni mattlakkal a befolyatás, koszolás előtt de most már nem teszem. -
-
Én nem hiányoltam, hanem leírtam, hogy ÉN hogyan csináltam.
A rozsdát nem érdekli, hogy milyen színű a vas, akkor is ugyanúgy jelenik meg.
A német tank alapozója az a míniumfesték narancsos színű.