69150
-
Igen ebben igazad van,hogy aTamiya sokkal kidolozottabb mint a Fujimi mert tegnap belekukkantottam egy Fujimi dobozba és nem nagyon voltam elszállva -
levegő szűrő nekem is kéne!:DDD
én most a kasznival vagyok el...meg a felniket próbálom helyre rázni....kicsit kilógnak...így hát a belső részét ki kell szedni...meg kell 1-2 Nitrós palack,stb....
honnan lehet sztirol lapot szerezni? -
Hi skacok!
Na lássuk sorra a sok kérdést.
A Fujimi autók rosszabbak mint a Tamiya de sok olyant gyárt amit a Tamiya nem, ígyhát mindegy hogy rosszabb mert legalább van. Amiben van Tamiya az mindegyik jobb mint a Fujimi. A Fujimikhez van sok matrica de maga a muanyag alkatrészek nem olyan szépek. A Fujimi felnikkel vigyázni kell mert a dobozuk szép de belül nagy csalódás érhet. Kevés a tényleg 18 vagy 19 colos. A többsége 17" vagy még kisebb. Ezért nem is foglalkozok velük csak Aoshimával. Azok sokkal szebbek és mérethelyesebbek.
Én úgy raktam Tamiya autóra Aoshima felnit hogy kireszeltem a fék belsejét, akkorára hogy az pont passzoljon a felni belső részére. A fék passzol a felfüggesztésre a felni meg a fékre. Mondjuk én versenyfékre raktam nem tudom hogy az utcaival is működik e így. Igaz valószínűleg nem fog forogni de nem kell tologatni. Ez az autó hamarosan látható lesz a galériában, Nissan Skyline GT-R R33 NISMO utcai gép versenyautóból átalakítva.
A hétvégén én is elkezdtem a Suprát. Még csak a motornál járok mert egy-két dolgot átalakítok. Meg aztán párhuzamosan készül a BMW M3 GTS. De már tervezem a követező Suprát. Az sötétmetálkék lesz dupla direkt levegőszűrővel.
Udv,
G -
ugyanott vagyok..azóta nem haladtam vele semerre! -
Na hogy állsz a kocsival? -
na a kép lemaradt! :D
-
persze hogy én csinálom!
mondom hogy kikell bővíteni a cuccokat!
így fog kinézni valahogy a köszöb,meg a bumperek! -
Amúgy ezt te fogod így csinálni? -
Jó de,hogy fog knézni ha a küszöböket levágod stb... Meg a tetőre rakod a légbeömlöt -
még nincs kész....nagyobb cuccok lesznek majd rajta! -
Nekem nem jön be így -
ez a jó!
-
hopp ez a rossz! -
na most itt tartok a kasznival(még nincs kész)
-
............ -
bye! 
-
Nah elmentem valami tápot venni az Auchanba:) Jó legyél majd beszélünk 
U.I: Ma még lehet,hogy visszajövök -
Azért szerintem kérdezd meg Geronimot mert ahogy kivettem ő is vágja a makett témát.Lehet,hogy ő már rakott Tamiyara Aoshima felnit. Már írtam neki én is a chatbe hogy rakjon ki egy cikket,hogy miként lehet ezt megoldani -
remélem nem kell majd!
-
nem hinném...de ha beleér akkor segítek rajta! :D -
Lehet hogy meg kell emelni a futoművet nem? -
Nem fog beleérni a kaszniba? Főleg az elején ahol kanyarodik. -
nem!
a felnik 1 collal nagyobbak!a gyári 17,az Aoshima 18 col...(legalábbis összemérve nagyobb volt! -
A kerekek mérete megegyezik az eredetiével? -
Igen azt tudom. Mondjuk a srác is csak a hátsó futoművet írja,hogy hogy kell megcsinálni az elsőt már nem. Geronimot kell erről megkérdezni hátha van valami ötlete -
azt majd valahogy megoldom! -
ja de az elejénél tudod hogy fodulnak a kerekek kifelé..magyarul kanyarodni tud! -
Csak azt nem vágom,hogy ven-e 2,5mm a szélessége a pálcikának. Így hirtelen ez jutott az eszembe ami megoldás lehet a problémára -
Ja és azt félbe vágod gondolom én és ugy jön ki a két oldalra. Szerintem -
tényleg...faszom de nincsen pálcika! 

pont most nincsen! :(((( -
Hurkapálca nem jó:D erre a célra -
ehh....köszi az adatokat!! :DDD
-
Nah most utána néztem és 75mm hossuú és 2mm szél. valamit kell összehozni a felninek -
KEZDŐ....ehh...ok! -
foggalmam sincs milyenek a Fujimi makettek!?
pill és megnézem! -
Okés. Szerintem most hétvégén befejezem ha az időm engedi. Pedig már tényleg csak apróságok vannak. Ja és ha majd kiteszed akkor feltétlen írd oda,hogy KEZDŐ :) -
Ez az azért nem baszakodom most felni cserélvel mert félek hogy rossz lesz a végeredmény és kitudja,hogy megint mikor fogok kapni ilyet. Ja a nőmtől kapok Valentin napra egy makettet :D Asszem egy Nissan 300Zx Turbó lesz.
Szerinted a Fujimi makettet milyenek minőségileg mert láttam azokat is és ráadásul vannak olyanok is amiket itthon Tamiyaba nem láttam -
na az jó!
majd ha kész lesz akkor tegyél már be képeket a végkifejlettről és felteszem az új oldalamra a képeket ha nembánod! www.gportal.hu/djskyline2 az új oldalam! és hogy miért kellett új?mert az előzőn csak 20MB-tal léptem túl a megengedett 40MB-os tárhelyet! :DDD
de a régi is megmarad csak ezen folytatom a dolgokat! :DD -
nem most nem fogom szétbaszni ezt a suprát mint az előzőt!jobban odafogok figyelni a dolgokra! :D (remélem)
-
A Supram már kb 92%-os még apróbb festés ill javítások vannak rajta. Ott figyel a tv-m tetején