69150
-
winter tiger néven fut az oldalon asszem!nekem is tetszik! -
-
meg 1 klafa oldal!!!!!!!!!!!!! -
Megabrutal
-
olvasd el! -
-
-
nem ártana nekem se egy ilyen panzerschreck...:) -
másik oldala
-
-
Ezt muszáj beraknom!!
-
most jó!
The Bridge
Grille Ausf. H Sdkfz 138/1
First in Bastogne -
ejjejj...nem jól lett linkelve... -
http://www.ww2modelmaker.com/modelpages/ANthebridge.htm
http://www.ww2modelmaker.com/modelpages/CCCgrillh.htm
http://www.ww2modelmaker.com/modelpages/AZbast.htm
-
UP!:D -
UP ^.^ -
Asszem akkor az volt,bár akkor már 16 kellet hogy legyek :P -
ki :d -
kiütöttél -
Szerintem te a NATO Exp.-rol beszelsz. -
Nem ..96 ban csak a Coperative Chance volt, ami szigoruan titkos volt...
Azon tuti nem lehettel ott. -
Majd rakok fel képet(haver vett szkennert)
Fél méterre voltam egy Apache-tól
-
96-ba is volt nem? -
97 ben volt Nato Expressz..azon voltam.. hivatalbol ;) -
Faszt nem!!4
akkor voltam 15,ez biztos májusba volt asszem....tán 24.-én -
Lehet,hogy 94-ben volt 
Már öreg vok
-
96-ban nem volt Kecskeméten légibemutató!
-
-
Voltál 96-ban a Kecskeméti légibemutatón? -
Szerintem nincsenek tisztaban vele!!!
Csak a benfentesek tudhatjak ertelem szeruen..akik kozel alltak a gepekhez...
Volt anno nalunk lent a szazdepuletben az egyik mechanikus makettkiallitasa ugy 3 hetig voltak bent a "bar"-unkban (kiskocsma ;))..mind 2 szazadnak volt 1 ilyen kis barja...azutan mar lassan minden szazadnak..nem csak muszakiaknak ;))...jo buli volt..pl jottek kulfoldiek akkor ott le lehett ulni, egy sort meginni, beszelgetni...plakatotkat cserelgetni, felvarrot..meg nagyokat "diplomatazni" ;))), nah szol ott ki voltak allitva a makettjei, es olt neki egy 1/32-es Mig-29-e..nah o megcsinalta..de nem akarhogy! Mozgora rugokkal mint az igazin ;))) -
Egy Camaro?
Tűz-pirosra gondoltam vagy sárgára :) -
Én mindíg szétszedem az egészet,aztán rakom szitibe...még a műszerfalat is újjá lehet varázsolni :)
-
igen azok azok..es ezen a kepen is jol latszik hogy nem mind nyilik ki a legaramlattol! ha nezel egy videot vagy egy eloben ilyen helyzetben gepet latszik is hogy "lifegnek" -
Normalis nincs!
Van egy ugy 10-11 eve keszitett makettem, amit meg azelott csinaltam mielott megjottek volna a gepek (93), igy a festese fikcio...
(nem igazan lehetett akortajt semmifele infohoz hozzajutni, hogy hogyan is neznek ki az orosz alcafestesek, az akkor meg fokozottan "titkosnak", illetve "nem mutogatottnak" szamito Mig-29-en! Az elso nemzetkozi szereplesek is abban az evben voltak Finnekenl, es Fairfordban, meg Le Borget-ban... es hol volt akkor meg a net....)
(Persze miutan megjottek a gepeink..mar a csapbol is az folyt hogy hogy neznek ki...)
Lehet veszek szi-ti -t es lemaratom egyszer a gepet (nem tudom mit szol a belso festes hozza..meg a kabinetto mattul e...ha le tudom pattintatni a kabint akkor nincs gond...
De az is lehet szettorom a maketettet es ujraosszerakom.. ;)) (csinaltam mar ilyen..jo kis szoszmot melo ;)) -
fluoreszkáló narancssárga vagy lime zöld legyen!:)
-
Igen,furcsa hogy egyik "nagyágyú" se veszi ezt figyelembe :/ -
mint láma kérdezem...
mig-29 kopoltyúk azok a pilóta fülke mögötti kis "beömlők"?
-
Már mondtam,hogy ez volt életem első kocsija,és jól elbasztam :(
Láma voltam,mert pisztolyal fújtam...és miután ez egy jópár éves pisztoly,kocsi fújására alkalmatlan...
De mindegy veszek egy spray-t(vmi jó ütős szinben),aztán adok neki :P
Jobb minőségü festék mondjuk 1500 ft,sziti van még sztem szal... :) -
és neked levan zárva a kopoltyúd?:PP
vagy nincsem mig-29 maketted?:) -
Erdekes, hogy soha senki nem javitja ki a letezo ossze Mig-29 makett hibajat, miszerint allo hajtomunel a felso kopoltyuk lamellai zart helyzetben vannak, mert mindegyiket 2db eros rugo huz vissza a helyere!
(ugye en ezt elsokezbol tudom..csak ha mar meg a hajtomu akkor zar a szivocsatorna, es nyilnak ki a kopolytuk. Majd felszallasanl mikor "berugozik" a futomu(bal fofutonvan az erzekelo) akkornyit szivocsatorna, fent meg "zar"..."zar" mert ilyenkor mar csak a rugok tartjak, ezert latni neha, pl ha "kesben" repul, hogy al amellak "lifegbek" a legaramlatban...de el vannak zarva igy ott nem megy at levego..csak mozognak. Egy igen bonyolult szerkezet (aramlasfokozo) van olyankor ott ami elzarja az utat(tobbszor voltam szivocsatornaban igy kozellrol is szemugyre tudtam venni)
De szinte 99.9%, legyen akarmilyen profi egy makettezo ezt a tenyt egyik se veszi figyelembe!
(egyetlen 1 makettet lattam amin a keszito befedte rendesen sztirollapokkal, azokat a dognagy lyukakat...igaz o is alamit konyitott hozza, a weblapjan volt irva hogy nemet Mig-29-es muszaki volt a munkaja)