69150
-
Elmör #18622 Leginkább a kocsikat szeretem, csak drágák és valahogy mindig abból van kevés. Ha kapok ajándékba makettet az általában repcsi, néha verda, de igazából nincs is sok, szóval még kezdő vagyok ahhoz képest, hogy már vagy 6 éve hobbim a makettezés. -
nysgm 
mostanaban? vagy 1 honapja....azota nem is jarok sehova mashova sg-n csak ide.... -
Elmör #18620 Persze, sokmindent!
Pl. Tamiya Audi Quattro 1:24, kicsit régi vas, de nekem tetszik!
Aztán egy dioráma, amit még pontosan nem tudom, hogy fog kinázni, de 1:35-ben lesz, rajta 5-6 emberke (USA katonák) meg 1 Hummer és 1 Willis Jeep.
Amint látod a polcon a fekete Tomcat (1:48) még nincs kész, szóval az is hátra van, meg még 2 repcsi és egy harcjármű. -
Elmör #18619 Na, sikerült egy másik oldalról!
Ez a makettes vitrinem, de már bővítésre került sor, mert nem férnek el. Ja persze tudom, hogy nem csak makettek vannak benne, de ezt talán elnézitek nekem! -
most építessz valamit?
-
Mostanában Katával van elfoglalva.
Olvastam az összeveszést egy másik fórumon

-
Elmör #18616 -
iaro.srv.hu
itt fel lehet tölteni jpg-t meg gif-t a gépedről
majd a kiadott linket kell ide beilleszteni
-
Van saját galériád itt a fórumban! -
Elmör #18613 Tennék be, de itt csak netről lehet nem??
Hát az meg nem fog menni, mert nincs weboldalam. Csak a gépről tudnék felrakni képet.
Sorry! Majd valakivel csináltatok egy oldalt aztán akkor mennek fel képek, bár talán mégis lesz megoldás majd mindjárt megnézem.
-

Enyhén szólva nem bántam volna,ha az első tankom ilyenre sikerűl :)
De az első 3-4 se sikerült ilyenre :P
Meg így Lnézve a képeket a f@sz kivan,hogy én 76-os T-34-est építettem a 85-ös helyett :S
(meg azt is megbántam,hoyg téli festéssel csináltam meg,...bár ezen még lehet segíteni :)
Na mind1 mostmár....
-
Cnut #18611 Köszönöm, hogy írtatok! Ezekről a hibákról többnyire tudok, sorban a legfeltűnőbb a matrica. Az a helyzet, hogy se lágyítóm se feszítőm nincs és csak mattlakkom van. Még 10 évesen csináltam repülőket, azóta semmit és most ez az első tankom szóval felszerelésem nem nagyon van, mert pénz... Csak kipróbáltam a matricát, mert még jó ecsetem sincs, amiben bíznék annyira hogy felfessem a számot. Eredetileg a tornyon keresztbefutó fehér csíkot akartam és számot, sablonnal, de csak ezt csináltam meg. Rések hátul és a toronynál, na ez is elég feltűnő, elsz@ratam és kész (csiszóvásznam sincs még :). Ami igazán nagy szenvedés volt, az a lánctalp. Sima 2X2 műanyag szalag, amit össze kellett olvaszani és aztán feltenni. Eközben persze elszakadt, mikor felkerült csak a két láncfeszítőhöz ért hozzá, a többitől elállt, úgyhogy odaragasztottam a görgőkhoz, ami nem volt egyszerű a legjobb ragasztómmal se. Persze a művelet közben a lánctalp festése lepattogzott... Következőnek egy Sturmtigert szeretnék, ha kapok, ahhoz veszek még pár felszerelést a "műhelyembe" :) -
-
Hat nem.. -
Hát Téged se sűrűn látni :S -
Nem is rossz!
Matricalagyito! Elotte lakk(lehet fenyes is), matrica+lagyito, majd ujra fujni lakkal (matt, szaten ami tetszik). Vagy sablonnal festeni a szamokat.
Pigmentet a futomure, lanctalpra- (bar ebbol letazsik a legkevesebb a kepeken)
Por a felsotestre, vagy ide valo pigment.
Hatso illesztes: valamilyen tomitoanyag! Csiszosas, majd varratok felvitele higitott-tomitoanyag+ecset komboval, vagy gyurmazott "kukacokkal" es formazva.
Aprosag: gepityu csovet innyekcios ture csere.
Amugy tenyleg tetszik! Latszok hogy sok munkat oltel bele

-
:-)
Remélem nem sértődsz meg egy kis kritikától
Nem rossz...DE=
Az illesztéseket össze kéne csiszolni (még nem késő),a toronynál kifejezetten feltünő,hisz azt(is) egy darabból öntötték.
A matricát szedd le,inkább fesd fel kézzel,úgyis az eredetit is seprővel festették :P
Fura,hogy az egyik oldalon laza a lánctalp,a másikon meg majd szétszakad,úgy feszűl :)
Ezek nem nagy dolgok,és akár még utólag is javíthatók.
Persze első tankhoz képest teljesen jó,és sok sikert a többihez is!

(+ beírhatnál gyakrabban is :P) -
Cnut #18605 Eljött a nap amikor az első tankmakettemet késznek nyílvánítottam! Írjátok ami eszetekbe jut, mert a következőt jobbra szeretném csinálni és elkél pár tanács. Szóval, Zvezda T34/85 már volt itt kép félkész korából, azóta ennyit rontottam rajta:
-

-
-
-
Akkor lecsapok rá valahol
-
kisték ^.^ -
Azt szinte bárhol lehet. -
Tescoban lehet kapni?? -
már nem emlékszem. valami Fujimi
-
motip
-
Szerintetek milyen autó gittet érdemes venni tömítéshez?? -
Ja, és valszeg full szkrecsbild!! -
Nürnbergi versenyről egy kép!! nekem is tetszik
-
az ötlet nagyon jó :) -
sztem szörnyű -
50-es évek szerelőműhely? amúgy qrvajó. -
Ez mi a tököm?
-
szal buzis..... -
Nem egészen egyről beszéltek :D -
Nekem nics szívem összekoszolni őket, szerintem úgy szép ha csillog-villog :PP -
akár milyen lehet a kivitelezés ha ocsmány a szín + nem szeretem az ilyen mű cuccokat kihozod a járgányt a mosóból már akkor nem ilyen..... -
Igen az egy kicsit furcsa... -
Nem kéne az első lökháritó