69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kbx
    Az az a film, amiben a Tigrisek, Shermanok??
  • Seaweed
  • Glpetyus

Nem semmi,hogy 700-as létére van hozzá fotomaratott "kerités" ....!
    (nem jut eszembe a megfelelő szó) :D
  • Seaweed
    Van egy film "A hid tul messze van" ebben azt a hidat akarjak elerni ha jol emlekszem... Volt Discovery.n is egy dokfilm errol. De szvsz a neten is bizti van sok cucc
  • kbx
    Az itaeri jeep arra pont jó:))
  • kbx
    Hétvégén csináltam néhány képet a harcjárműveimről. meg az egyetlen repülőmről, majd holnap felrakom aztán lehet kritizálni
  • Seaweed
  • Glpetyus
    Azthiszem az antenna rövidebb a kelleténél
  • Seaweed
    Lattam ma egyilyet is 7.5K-ert..biztos tetszene neked :
    http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=394&origin=cat

• Punkerwork
  • Punkerwork
    miért nem egy kiégett JEEP-en megy át?
  • Seaweed
    Nah ha ilyen szinten el tudom kesziteni akkor baromi elegedett elszek magammal :D
    http://www.model-news.com/lesgal/jgdtgr/jgdtgr0.htm

• Glpetyus

Énmeg Lhatároztam,hogy megépítem a rég tervbe vett Arnhem-i hidat (persze csata közben)

Szal,ha vki talál pár jobb képet a hídról,adjon már egy linket pls :)
  • Seaweed
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Mondtam,hogy szemenkénti a lánctalp
    [éti a dógát ]
  • Seaweed
    Akkor veszek mikor van penzem es idom venni....
  • Glpetyus
    Há' mennyi makettet veszel egyszerre vazz? :)
    Múltkor a Mirage,most+ ezek.... :)
  • Seaweed
    Vegulis az lett a nagy csorompos vasarlasombol, hogy nem az orosz acelt hanem a Krupp acelt isteniti az elso harcjarmuvem Ugyanis vagy en emlekeztem rosszul, vagy olvassak a holgyek ezt a forumot..vagy miota digitalizaltak a keszleteket konnyeben kibukik ha valamit olcson arulnak... .de inkabb a legelso...es 10K a Tamiya T-55A..ezert az arert lentebieket vettem....

Kivalo! Tenyleg kell ekkora doboz neki! 540 alkatresz az otszaznegyven :D...es igen szemenkenti lanctlap, teljesen kivitelezett loveg (testen belul is!)...gyonyoru heggesztesi varratok..stbstb...egy nagy kupac alkatresz...kiteritve majd 1 negyzetmeternyi helyet foglal ;) A csomagolasabol itelve szerintem Dragon kitt (minden keret kulon, a dragontol megszokott selymes celofanban)...es 6.5K-ert EZ egy fonyeremeny!

Mar ki is talaltam mi lesz belole: Egy diorama, amin egy maroknyi jenki epp maszik fel az elhagyott Jagdtigerre, mellette all majd a Jeep-juk (1.9K Italeri Commandos Jeep)

Megvettem ezt is:

2.6K tenyleg kivalo minoseg...72-es meretaranyban ilyen reszletesseget eddig csak a megboldogult Fujimi repuloknel es a Dragon "seholsekapni" repuloknel lattam! Gyonoruen imitalt negativ szegecseles..minden nagyon biztatoan nez ki...
    Kiveve a mar tobb szakitol is igen erosen kritizalt futomu kerekek! Az valami borzadaly...minden jo...csak a kerekek...nem is ertem miert...de nem nagy baj, ugyis akartam hozza venni feljavitot, igy veszek mugyanta kerek keszletet is...majd ha odajutok hogy azt rakom ossze...
  • kbx
    Jól belehúztatok a hétvégén!!
    Volt valaki Gárdonyban??
  • Seaweed
  • Jagi
    :D TÉK!
  • Bobber
    az orrodat is tiszticcsa:):):)
    [bocsi nem tudtam kihagyni:)]
    amugy szerintem ha jol gondolom akkor biztos valami zsirtalanito folyadék:)
  • Jagi
    Mit tisztít?
  • Seaweed
    Nah megkaptam visszaigazolast a jatek-makett.hu-tol. Holnap postazzak cumot, szerdan ideer..es most ez a legfontosabb..marmint a tisztito folyadek... ;)
  • Jagi
    Leszedtem a festéket a piros rx-7-ről próbálok vele csinálni vmit.
    Betettem a vízbe, rá a szi-ti 2 óra múlva
    (lehet, hogy már hamarabb is csak hát a GTA-SA...:) )
    a piros víz jelezte, hogy kész van a művelet. Ez nem volt meglepi inkább sikerélmény!!!
    DE ami ez után jött. Pusztán kíváncsiságból elővettem a dobozát... AOSHIMA!!!!
    A muter ijedt képpel kérdezte, hogy mit üvöltök "aszitte" szamurájosat játszok... :D :D
    Nem is tudtam mi áll a polcon. Meg voltam győződve róla, hogy Fujimi. van ilyen is!
  • DJ Skyline
    legjobban a 3-dik tetszik!!!
    nagyon visszaadja a háborút...ütött kopott rozsásd,lóg róla minen,mégis "működik"!
  • DJ Skyline
    ilyet én soha nem tudnék festeni!barom jól néz ki!
  • DJ Skyline
    eleinte nem tudtam így kora reggel,hogy mi ez ferrari vagy supra!:DDD
    hátsó lámápk ferrári beütésüek,de az eleje meg supra!:DD
    szóval ez egy eléggé átalakított supra,de nem rossz!
    habár én a hátsó lámpákat kihagytam volna
  • Seaweed
    Viszont a bal also ujdonsag erdekes
  • Seaweed
    (bal felso sarok...lattam kb 10K ha jol emlekszem)
  • Seaweed
    http://www.ipmsdeutschland.de/Ausstellungen/Nuernberg2005/Nuernberg_2005.html
  • Seaweed
    Bazi meleg van itt....kesz vagyok...

Apro beomlok, antennak, kabinteto felragasztasa volt...maszkolas es elso reteg festek elott...

(hatterben egy ismeros altal idehozott, hevenyeszett (eslomakettes)A-37 Dragonfly, felbehagyott fenyezesenek eredmenye lathato..)
  • modellmaker
    bocs
    nekem se mindig ön olyan soká. Volt hogy 2-3 hét és itt volt a cucc de ez a legutolsó... Jó mondjuk én mondtam nekik. az volt hoghy rendeltem 2 maratást. az egyik megjött fél év múlva. felhívtak hogy küldjék-e el vag várjuk meg a másikat is. mondtam hogy várjuk meg mert ha egybe küldik akkor csak 1x kell postaköltséget fizetni. aztán a másikra már kicsit többet kellett várni. nem mintha nem tudtam volna mást csinálni helyett.
  • Seaweed
    Bevettel egy fogalmazas gatlot? Most mar igy hogy a valaszra valaszoltal kb ertem hogy mire ertetted hogy "honnan" es mit
  • Seaweed
    Hat remelem nem...en onnan mar sok mindent vettem..volt ami gyorsan (raktaron volt igaz), es volt ami 6 honap mulva jott (Squadron kiadvanyok, nem volt raktaron egyik sem). Mindegy olyan dolgokat rendeltem onnan ami nelkul eddig is eltem, de ha 1 ev mulva jon meg akkor is jo (ugyebar spec szerszamok).
  • modellmaker
    OK kösz. de a fabulis 1.5 évre szállít... :)
  • Seaweed
    Bootbooo
    Marmint mit honnan? Elso kettot innen, tobbit innen, (utobbi helyen van 1.5K-ert 1/48 Academy Bf-109 G-14) Itt is kapni.
  • modellmaker
    Honnan?
  • Seaweed
    De szinte faj hogy menyire szar kepek...venni kene neki egy "Hogyan tanuljunk meg fotozni" konyvet...pedig en se vagyok egy fotomuvesz, csak ragadt ram mint a piszok itt-ott ez-az...