69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Random_
    ez kurvaszép
  • DJ Skyline
    nah....feltettem néhány képet a maketteimről a gallériámba!!!
    Tény,hogy egyik makett sem egy gyönyörűség!:D
  • modellmaker
    Rendeltem Alclad krómfestéket meg clear ragasztót a Fabulistól. kíváncsi vagyok mikorra lesz meg.
  • LSL
    Akkor nekem nem lesz mostanában ilyen szép figurám...
  • I.C.ram
    Nem használ hozzá semmilyen extra cuccot tudtommal. Van pár ecsete, köztük szinte hajszál vékonyak, és a GW hivatalos festékeit használja, amik elég jó minőségűek. Sok gyakorlás a titka szvsz.
  • LSL
    Láttam pár warhammer, meg fantasi stratégia figurákat élőben és az agyam dobtam el. Kérdezd már meg az ismerősöd technikáit, meg h milyen szerszámokat használ hozzá, mert érdekelne...
  • I.C.ram
    Nem tudom, ismered-e a warhammer-t. mert ott elég sok ember elég durván festegeti őket. Nekem van egy ismerősöm, aki elég durávn, és szvsz még ennél is sokkal szebbek a figurái.
  • LSL

Ezt mondja meg nekem valaki, hogy lehet ilyen tökéletesre kifesteni egy 1/35ös arcot??? A fej mégcsak nem is Tammya mert ez a kit nekem is megvan inkább Verdelinre tippelek, de akkor is. Mivel lehet így? Nekem csak elfolyt festék volt a próbálkozásom eredménye...
  • LSL
    Nekem is csak a szivem fájdul bele az ilyen mesterművek látványába...
  • Csoder
    Együtt érzek veled
  • Cnut
    Én megnyugtatom magam azzal, hogy egyszerűen ennyi időt sosem fogok tudni és akarni sem makettezésre fordítani az életemből. Meg pénzt se.
  • modellmaker
    soha nem fogok ilyen faszát csinálni...
  • Cnut
    1:144 es Sturmtigert és sok más ilyen kis harcjárművet a Dragon gyárt. Párosával vannak csomagolva, maga a makett 4-5 darabból áll +fotomaratott hűtőrács, de ebben a festés ami a kihívás.
  • Elmör
    Na betettem egy heles kis aláírást, hogy tetszik??
  • Csoder
    hmm, nézegetem a Fabulis honlapját, kéne valami makettet rendelnem
    Csak még nem tom milyet, valami amcsi kis dzsipre gondoltam, vh-sra, és azt egy jó sáros diorra
  • Seaweed
    Miert megy el?
  • DJ Skyline
    ezek a távolkeletiek tudnak valamit...mondjuk ő náluk minden sarkon van egy makettbolt,és nem kell a netről rendelni...
  • DJ Skyline
    ejpazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    erre nem lehet mit mondani!
    gyönyörű,vonderfull',öméjzing'...
  • modellmaker
    lehet volt egy pár álmatlan éjszakája? :D nagyon szép.
  • modellmaker
    ilyenkor elmegy a kedvem a makettezéstől... de aztán szerencsére visszajön nagyon hamar. :)
  • Csoder
    Bameggg az qrva széppppp :-o
    ááá de irigylek valakit

Egyébknét valami modellvízből csinálta, vagy valami ragasztóból??
  • Seaweed
    igy keszult:

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• DJ Skyline
    unatkozó kóreaiak!:DDD
    de baromi jó dioráma ötleteik vannak!
  • Seaweed

• Seaweed
  • DJ Skyline
    hohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha!!!!!!
  • Seaweed
  • Seaweed
  • Seaweed

• modellmaker
    Sztem nem fontos hígítani a maszkolót. Én nem szoktam. Ugyen ez van nekem is.
  • LSL
    Szép, meddig nem eszel most? :D

144es makett mien gyártótól van? Van Tigris 1-ben is?
  • Cnut
    Tegnap kicsit beruháztam a felszerelésbe, csak egy festéket nem sikerült megkapni (TS-3), de így is szép összegbe fájt. De felmerült bennem egy nagyon láma kérdés. Vettem maszkolófolyadékot, Humbrol, lila szinű. Azt írja a hátán, hogy vízzel hígítható. Kell egyáltalán hígítani mielőtt felviszem? Jól amúgy ezek a tamiya spray festékek, biztos nem annyira mint egy szórópiszoly, de az ecsethez képest ez varázslat. Csak pont sötét sárgát, az alapszínt nem kaptam. Viszont vettem festékboltban szórófejes akrill mattlakkot (nem makettező), 500ml 1000Ft-ért, nem marja a műanyagot, nem lesz buborékos, szóval ez is pont jó. Vettem még sok festéket, meg matrica lágyítót, meg egy makettező csípőfogót is, ami nekem nem vált be. Egyszerűen olyan nagy bumszlival tudom leszedni az alkatrész a keretről mintha törném. És a sosetudomanevét makett boltban (M. Zsigmont körtér) tudnának nekem Sturmtiger zimmeritet és fotómaratást is rendelni, olcsón, postaköltség nélkül, de csak szemtemberre. Ja és vettem még egy kis aranyos 1:144 Sturmtigert is a nagy mellé.
  • fifi
    félkészen van itt pl. egy Enzo Ferrari
  • LSL
    Mik vannak kész v félkészen?
  • fifi
    csinálok én mindent... :D
    amihez éppen kedvem lesz, vagy ami megtetszik a boltban. következőnek Kübelwagent szeretnék...
  • LSL
    Azt nem mondtad hogy hajókat csinálsz, ahhoz nagyduzzogva elég a revell is.
  • fifi
    na begerjesztettem a pisztolyt. hajótestet festettem ma vele, eddig jól néz ki az eredmény... bár ahogy nézem haza lehet vágni az egészet a nem jó festékhígítással/most 1,5hig:1festék/ eddig ez jónak tűnik. Ami nem tetszik az az, hogy szórásképen nem tudok állítani. Régebben festettem autókat-motorokat "nagy" felszereléssel, de most látom, hogy ez nagyon más téma lesz...

szórásképpel kapcsolatosan tud vki vmi okosat mondani?