Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán R33-ból meg 400R
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Mondjuk most megint 200K-t basztam el,+ jövQ héten még vagy 50-et...szal :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
...sok tüzifa vitorlás!:P
persze a második világháborús ladikok jöhetnek nekem is!

Na jó régebben amikor jobban ment a biznisz akkor jobb volt most már nem nagyon veszek ilyeneket. Meg igazából amik tetszenek azok már megvannak. Kivéve a skyline meg ilyenek de azok nem olyan drágák.
Még kell vagy 2-3Skyline, 1-2 Supra.
A másik van nekem "készleten" és ilyen lesz belõle:
Ha kell az autót el tudom adni 7500-ért a kiekészítõk nélkül
csak nekem mégis egyszerûbb venni egyet és összerakni mint sztirolból kivágni,stb...legalábbis nekem!
Veilside Porsche Turbo
Maker : Fujimi
Scale : 1/24
Item code : 18669-6

Üres lapot tudok rendelni és te nyomtatsz rá olyan feliratot ami neked tetszik vagy kell.
2db A4-es 2500Ft.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én nekem is már meg kéne venni Gero-tól a hajót,de most fizethetek vizsgáztatást meg zöldkártyát...aaaahh ujjabb 30-35 ezer ez is...
Meg kell egy TV állvány is,az megint 15+...
:(((((((((((((
mirol kell kep? :D a 28 centi hosszu halvanyszurke "kalyhacsorol"? :DD
(de mivel ma irto esoben kellett maszkalnom..megorvendeztem magam es beneztem makettosztalyra...hmm megtetszett egy Revell 1/32-es Messerchmitt Bf-109G4 Trop...es ami az erdekesseg hogy csupan ~8000 pezo, mindannak ellenere hogy belul egy Hasegawa kitt van! (most neztem utana..es derult ki))
http://www.largescaleplanes.com/reviews/Revell/Me109G4/Me109G4.htm
http://www.largescaleplanes.com/reviews/Revell/Bf109G4/Me-109G4.htm
Ennyi penzert uber jo!!! (lehet meg is veszem..akarmennyire is naci gep..de mint valaki mondotta "minden magara valamit is ado makettezonek van egy messzere"

...aztan veszek melle egy trumpeter 32-es Mig-3-ast, es ugy allitom be hogy mindenkeppen alazza a messzert
)"Alkotoi valsag"-ban szenvedek
..es all a 48-as su-7BKL epp..
(kabin kesz, torzs osszeragasztva..hajtomu kesz..az is benne van...csiszolast elkezdtem..)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nna, dagad a fejem, mert csináltam jóóó lánctalpszínt. :) Összeburítottam némi rozsdaszínt, némi alumíniumszín-szerûséget (szándékosan nem acélszínt mondok :)) ezekbõl kábé 1/4-1/4-et, meg matt feketét (értelemszerûen 1/2-edet), és egészen jó lett. A PzIII lánctalpához képest egy álom. :) Sötét, szürkés-fémes szín lett, egyelõre megteszi. Majd a futófelületeket ki"ezüstözöm", esetleg rakok rá nagyon óvatosan némi rozsdát, és csinos cuccos lesz.