69150
-
Ok.
-
Az italeri emberek bénák, a másik kettő jó vétel
-
ez az a makett...nincs ennek semmi baja:) -
Hi,
nekem CE28-asból kéne 1!!
Majd még kéne pár dolog, csak a felnire lecsptam gyorsan:))
Este még írok hogy mi kéne...
-
academy tudtommal elég jó cég, bár majd az okosok megmondják. -
a Pz4 1/35-ös? Mert akkor elég olcsó.
"profi" ragasztó, az nem olyan profi, de én is azt veszem, mert nem találtam más tűs ragasztót, és megteszi ez is szerintem. Volt már szerencsém ehhez a ragasztóhoz többször is, de se nem szar, se nem profi :) -
Na kiválasztottam mi kell nekem:
-Academy: Panzerkampfwagen IV H/J----3350
-Italieri German Tank Troops----1400
-Revell: Contacta profi ragasztó----830Ft
Szállítással eggyütt:6350Ft!!!
Azt szeretném megkérdezni h. ez jo ár ezekért? És valakinek tapasztalat ezen makettokkal?
Köszi! -
Tudod hogy boduletes marhasagot hordasz itt ossze?!
Epitettem mar jopar rossz kittnek szamito (pl KP) makettet, de a muanyag az muanyag...az elmult jopar, sot lassan egy X-et is kitevo palyafutasom alatt alig talalkoztam rossz minosegu anyagbol keszult kittel (Definialjuk csak a 'rossz minosegu anyagot' egy makettnel: Merev, rideg, megmunkalhatatlan muanyag!), talan egyre emlekszem, valami osregi Matchbox kitt volt ugy 1994 magassagaban...(+ a palyafutasom elejen, ugy 88 kornyeken az osregi Orosz es NDK-s kittek)
Nem tudom hogy hany makettet epitettel mar meg (gyanus hogy nem sokat!), de egy kitt ara attol lehet tobb egy masikenal hogy sokkal reszletesebb-szepen megmunkalt (pl.: sorjamentes, minden ugyanugy le van gyartva mint azon amirol mintaztak...pl autonal a komplett futomu, motor belter stb.)..es hogy egy gyarton belul egyik miert olcsobb mint a masik: Ennek igen sok oka lehet! Lehet hogy regik a klisek, ami kopott mar, igy olcson adjak. Lehet(regieknel eleg valoszinu) hogy nem is anyira reszletes mint amilyenek az uj kittjei az adott gyartonak. Lehet hogy nagyon egyszeru makett, igy a kliseket is nagyon konnyu volt eloallitani a gyartashoz. Lehet hogy a dragabban maratott rez vagy feherfem reszegysegek vannak, vagy epp mugyanta...szoval ez nem egy ilyen egyszeru hogy "-Miert olcso?! -Mert 'szar' az anyaga!"....
-
Nem olyan olyan anyag amiből a többit csinálják,a márkát fizeted meg. -
Miért készűlt volna gagyi anyagból egy Tamiya makett? -
Mi az hogy gagyi anyagbol?! -
Gagyi anyagból készűlt! -
ja, jól sejtettem. Valóban Tamiya makett. -
Nem biztos, de mintha már láttam volna ezt a maketett Tamiya márkanév alatt :) -
Csoder #24207 Azt nem tudtam h tamiya ^.^ -
Szerintem csak simán régebbi a makett, és ezért ilyen "olcsó". Nem hinném ,hogy egy Tamiya makett rossz minőség lenne. -
Csoder #24205 Utobbi, rosszabb minőség.
Ugyanis vannak ekkora automakettek, melyek sokkal drágábbak. -
mert gondolom kisebb a mérete a tobbihez képest vagy rosszabb minőségű szvsz! -
vass17 #24203
ez miért ilyen olcsó (3980Ft), ahhoz képest hogy a többi mennyibe kerül? -
vass17 #24202 egyébként van olyan hely ahol utánvétellel küldik? -
vass17 #24201
-
"mi az elet ertelme?"
jokerdes.... -
vass17 #24199
kicsit drága, egyébként nagyon tetszik -
vass17 #24198 miért olyan ritkaság?
-
vass17 #24197 pont azt az oldalt nézem:) -
Orulj ha kapni lehet...
itt pl
http://modellbolt.hu/ -
vass17 #24195 ilyen Tamiya sprayeket hol lehet kapni nagy választékban, és nem a legdrágább helyen? -
ÁÁÁÁÁÁ!!!!! Már csak 2 nap és megjön a csomagom!!!!!! :D Jujj de izgi :) -
én ötletem volt de kbx is megcsinálja elvileg!:) -
B@ssz@ meg! Olyan paras a levego hogy kicsapodott a csoben a viz, pedig ugye a 2.25bar az nem is sok...
Asszem par helyen csiszolhatom fel es fujhatom majd ujra...meg szerencse hogy irto hig festekkel fujtam igy lehellet vekony lett.... -
és nem lehet festett katonákat kapni? -
Ehh mire kikevertem a masik ket szint a Su-7-re....majdnem elfogyott az osszes frissen vett feher festekem... :D
(Kutyasetatatas, aztan fujom fel a masodik barnat :)) -
Elmör #24189 Már azt hittem te csinálod a Mercit!
A taxi változatot ki is fogja csinálni?Kbx? -
Elmör #24188 Szép a karbonmatrica!
Az az ablak nélküli Nissan viszont először fel sem tűnt, csak mikor olvastam a hszeket. -
Elmör #24187 Nekem azért tetszik a Racing Hart, mert olyan nagy pereme van, és az ütős! 

Egyébként az alapból milyen szímű? -
Elmör #24186 Kis ecsettel 00-ás meg tű ilyesmi. -
Azt inkább ecsettel, de ahhoz elég sokféle festék kell. Szerintem kb. 10 féle biztos. -
katonákat hogy tudok akkor szépen festeni?
mivel és az mennyibe kerül!
köszi! -
Hátmégha ha magnézium ötvözetből készülne :)
-
Ahham. Tehat akkor kisszeriaban, vagy hazilag eleg gazos ilyeneket reprozni...
(CnC esztergan tudom hogy siman le tudnam reproztatni..de lenne egy felni ara vagy 5000 pezo..bar az tenyleg aluminium lenne
)
Hat igy gaz..foleg ha keveset keszit a gyarto belole...