Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek ám az igazi RC-k amik még ezt a sarat is álják :)) :
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Na ez már profi, és nagyon sok türelmet igénylõ munka
Egy csodaeszköz :) graffit reszelékkel bevont géppuska pedig maximálisan élethû, tökéletessen visszaadja a fémes hatást
A festék kopást a lenti eszközzel imitála a készítõ:

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
épp msot vettem egy német II. vh-s rohamtigrist 1:35-ben, na az sem lesz piskóta
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A kivitelezés... az olyan amilyen ez az ember képességétõl függ (szódával elmegy, bár stzem nem olyan rossz)
de maga az autó bejön össze"dobnék" egyet szivesen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Van ilyen, egyébknét az a WWIIOnline egy netes játék ? Nemismerem..
egy szép német famo a missing-lynx-rõl
Nekem annyira nem tetszik, csak azért raktam be, hogy legyen valami kis mozgás:)
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
de kib*szott velem és hétvégén így már nemhiszem, hogy elõveszem bármelyiket is.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
En (meg) remenykedem hogy iden nyaron is leszunk enyire aktivak...
(Nyaron nekem is lesz tobb szabadidom, es folytatni kivanom a megkezdett makettjeim!...jonnek majd a kepek meg minden...remelem nem leszek egymagam)