Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húh, ez nagyn nagyon wow :D
Ezek ám az igazi RC-k amik még ezt a sarat is álják :)) :

DJ Skyline
Én is beteszek egy táv.tankos linket!
:DDD
Asszem minden tanknál van vagy 3 videó!:D

DJ Skyline
<#eljen><#worship>
Ez nagyon komoly!!!!

Jaja, tényleg, tod én egybõl mentem a video szekcióba :o)))))

Random_
Ehhez hasonlót már fogdostam csak az Tamiya volt és nem összeszerelve.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

30e oda van írva

jó kis távirányítós, biztos jó sok pínzbe kerül

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Na ez már profi, és nagyon sok türelmet igénylõ munka

Szép a tigris, de a graffitos trükköt már nagyon régóta ismerem :)
Egy csodaeszköz :) graffit reszelékkel bevont géppuska pedig maximálisan élethû, tökéletessen visszaadja a fémes hatást

Random work
1/18

A festék kopást a lenti eszközzel imitála a készítõ:

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nekem csak a régi amcsi verdák jönnek be :) '40-esek és a körûl. És még a '70-esek és a körûl :)

Harckocsi téren semmi sme kis munka ;)

épp msot vettem egy német II. vh-s rohamtigrist 1:35-ben, na az sem lesz piskóta

kbx
Szépen van megcsinálva (fõleg a fényezés gyönyörû), de nekem az autó nem tetszik!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Nem lehetett kis munka!!<#eljen>

T-34es alvázra épült mûszaki mentõ, nekem nem tetszik...

Seaweed
<#eljen><#eljen><#eljen><#wow2>
modellmaker
Én nem szeretem a csörömpöket de ez durva.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
perfekt

Jagi
Miért nem?
A kivitelezés... az olyan amilyen ez az ember képességétõl függ (szódával elmegy, bár stzem nem olyan rossz)
de maga az autó bejön össze"dobnék" egyet szivesen.

Punker
MMORPG, kukkants be a topicjába :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

:)))
Van ilyen, egyébknét az a WWIIOnline egy netes játék ? Nemismerem..

Punker
pont most vontatták az ágyúm ilyennel WWIIOnline-ban.....aztán kibombáztak minket :(

egy szép német famo a missing-lynx-rõl

Tûrhetõ...

Seaweed
Nekem se tetszik
kbx
De úgyfest hogy nem mozgatott túl sok mindenkit:((

kbx
Toyota Aristo...
Nekem annyira nem tetszik, csak azért raktam be, hogy legyen valami kis mozgás:)

Mágnesekkel foglalkozó boltot keresek Please help ME! nem tanáltam ilyet a neten!
Jagi
"Zsááááá, He!"

Mi ez? Altezza? Nagyon rendben van...

kbx

Jagi
Már tudom! :D

Jagi
Mér' Láma???<#conf>

Seaweed
Glpetyus

Glpetyus
:DD

Random work
Nem lovacska, de azért...

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
<#puszis>
Jagi
Nem hát! Volt egy kis jó idõ aszittem hozzákezdhetek folytatni (húúú megint egy ujhullámos Kazinczy),
de kib*szott velem és hétvégén így már nemhiszem, hogy elõveszem bármelyiket is.

Glpetyus
Nem leszel,ne félj <#law><#puszi>

modellmaker
Így legyen! :D Emlékszem majd' leestem a székrõl a kóreaiaktól. :DDD:DD:

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Random work
<#worship>

Seaweed
ollleeee
Random work
Valaki tegye be a lovacskás szmájlit. :)

kbx
Ámen!!<#worship><#vigyor>

DJ Skyline
szvsz is újraéledünk' nyáron...több ideJe lesz mindenkinek reméljük aztán megin' jönnek a napi 1000 kommentek,meg a kóreaiak!<#idiota>

Seaweed
Hat jah..a geptipus szamomra teljesen ismeretlen is volt...es az hogy egybol magyar vonatkozasa is van a kittnek mar magaban se semmi!
Seaweed
Fáj a szivem hogy igy haldoklik a topic....lassan a nagy elethez kepest eltellik 1 ev....emlekeztek?!..tavaly nyaron, nyar vegen duborogtunk...akar napi 1000+ postal is...
En (meg) remenykedem hogy iden nyaron is leszunk enyire aktivak...

(Nyaron nekem is lesz tobb szabadidom, es folytatni kivanom a megkezdett makettjeim!...jonnek majd a kepek meg minden...remelem nem leszek egymagam)
kbx
Wow, ezek az autóroncsok elég jóak!!<#eljen>

Glpetyus
<#eljen><#eljen>